Slik løser du Photoshop Skrapedisken er Full feilen

Noen ganger når du prøver å utføre en handling i Adobe Photoshop, kan det hende du får en feilmelding som sier: "Kunne ikke fullføre forespørselen din fordi skrapedisken er full."

For å forhindre at Photoshop-skrapedisken er full feilen oppstår, må du endre hvordan Photoshop bruker datamaskinens minne.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder Adobe Photoshop CC for Windows og macOS.


Hva er årsaken til Photoshop Skrapedisken er full

feilen

Photoshop-skrapedisken refererer til harddisken din. Photoshop bruker harddisken som midlertidig bytteplass, eller virtuelt minne, når systemet ikke har nok RAM til å utføre en operasjon. Hvis du bare har en harddisk eller partisjon på datamaskinen din, befinner skrapedisken stasjonen seg der operativsystemet er installert (for eksempel C: -stasjonen på et Windows-system).

Når stasjonen går tom for plass, forhindrer den Photoshop fra å fungere skikkelig. For eksempel, hvis Photoshop krasjer midt i en redigeringsøkt, kan denne feilaktige nedleggelsen etterlate store midlertidige filer på skrapedisken. Som følgene kan ikke Photoshop gjenåpnes, så du må utføre noe feilsøking på harddisken.

For mer om hvordan Photoshop CC bruker RAM og skrapeplass, søk etter tildele riper i den elektroniske hjelpen for din versjon av Photoshop.


Hvordan fikse Photoshop Skrapedisken er Full

feilen

Følg disse trinnene etter rekkefølgen som presenteres for å feilsøke skrapedisken er full feilen i Photoshop:

  1. Frigjør diskplass. Fjern litt plass på Mac- eller Windows-stasjonen som er definert som skrapedisken i Photoshop-innstillinger. For best resultat, bruk et ledig diskplassanalysatorverktøy som f.eks. Diskopprydding.

  2. Slett midlertidige Photoshop-filer. Du kan trygt slette midlertidige filer tilknyttet Photoshop for å frigjøre skrapeplass. Photoshop temp filer er vanligvis navngitt ~ PST ####. Tmp på Windows og Temp #### på Mac (hvor #### det er en rekke med tall).

  3. Defragmenter harddisken. Det er mulig å få skrapedisken er full feilen når skrapedisken faktisk har ledig plass. Dette er fordi Photoshop krever sammenhengende, ufragmentert ledig plass på skrapedisken. Hvis du får feilmeldingen når skrapediskstasjonen viser en god mengde ledig plass, kan du kjøre et diskdefragmenteringsverktøy.

  4. Tøm Photoshop-hurtigbufferen. Hvis du kan åpne Photoshop, kan du slette midlertidige filer fra programmet ved å gå til Rediger > Utrenskning > Alle (på Windows) eller Photoshop CC > Utrenskning > Alle (på Mac).

    Det å rense hurtigbufferen hindrer deg i å angre på nylige endringer du har gjort i bilder.

  5. Fjern beskjæringsverdier. Hvis du får feilen når du beskjærer et bilde i Photoshop, kan det være fordi verdiene i alternativlinjen for beskjæringsverktøyet er på feil enheter. Hvis du for eksempel skriver inn dimensjoner på 1200x1600 når enhetene er satt til tommer i stedet for piksler, opprettes en stor fil som kan utløse meldingen, skrapedisken er full. Velg Klar i alternativlinjen for å forhindre dette probleme etter at du har valgt Beskjær verktøyet.

  6. Endre ytelsesinnstillingene for Photoshop. Gå til Rediger > Preferanser > Ytelse (på Windows) eller Photoshop CC > Preferanser > Ytelse (på Mac), og juster deretter glidebryterne under Minnebruk for å øke mengden RAM som Photoshop har lov til å bruke.

    Hvis du setter minnebruk over 80%, kan det hende at datamaskinen kjøre saktere.

  7. Bytt eller legg til flere riper. Opprett om mulig en ny harddiskpartisjon for Photoshop-skrapedisken. Selv om Photoshop fungerer med en enkelt skrapedisk på systempartisjonen, kan du forbedre ytelsen ved å sette skrapedisken til å være den raskeste stasjonen i systemet.

    Slik endrer du skrapediskplasseringen og oppretter flere skrapedisker fra Photoshop-innstillinger:

    • På Windows velger du Rediger > Preferanser > Skrapedisker, eller trykk Ctrl+Alt.
    • Velg på macOS Photoshop CC > Preferanser > Skrapedisker, eller trykk Kommando + Alternativ.

Hvis datamaskinen din har en rask SSD-stasjon, bruker du SSD-en som skrapedisk. Ikke bruk den samme harddisken (harddisken) der operativsystemet er installert eller hvor filene du redigerer er lagret. Ikke bruk et nettverk eller en flyttbar stasjon heller.


Legg igjen en kommentar