Avast SecureLine VPN gjennomgang: Alt du trenger å vite

 Avast Secureline


Design: Elegant, elegant og lett på funksjoner

Å få Avast SecureLine VPN er like enkelt som å laste ned installasjonsprogrammet, installere appen og koble til en server. Å bruke appen er like enkelt. Brukergrensesnittet er rent, enkelt og tynges ikke av for mange forvirrende funksjoner.

Denne appen gjør en ting bra; det krypterer tilkoblingen din og skjuler posisjonen din. Når VPN er på, viser SecureLine den skjulte IP-adressen, den virtuelle IP-adressen og hvordan posisjonen din ser ut for andre. Android-versjonen viser ikke IP-adressene på hovedskjermen.

En kul funksjon er i listen over serverplasser. Ikoner angir hvilke servere som tillater anonym peer-to-peer (P2P) filoverføring og hvilke servere som er optimalisert for videostreaming. Android-versjonen indikerer bare hvilke servere som er optimalisert for videostreaming.

På Android-enheter kan Avast samle anonyme app- og enhetsbruksdata og dele disse dataene med tredjepartsanalyse. Gå til innstillinger for personvern for å slå av deling av analysedata.


Ytelse: Bra for surfing, videostreaming

Da vi åpnet SecureLine for å starte hver av våre Avast VPN-tester, tok det mellom 5 og 10 sekunder å koble til en server. Å bytte til en annen server tok mellom 15 og 20 sekunder.

Vi målte opplastings- og nedlastningshastigheter med seks forskjellige online verktøy for testing av båndbredde. Alle tre målte en reduksjon i hastighet etter tilkobling til SecureLine VPN.

Når vi var koblet til en medieserver, klarte vi å oppnå nedlastingshastigheter så høye som 168 Mbps ved å bruke 1 Gbps-tilkoblingen. Når vi er koblet til vanlige servere, var den raskeste vi så 89 Mbps.

Selv om testverktøyene målte lavere båndbreddehastigheter, la vi ikke merke til stor forskjell i hastighet mens vi surfer på nettet og sender e-postmeldinger.

Hastigheten til en VPN-tilkobling påvirkes av faktorer som avstanden mellom klientenheten og VPN-serveren, VPN-protokollen og krypteringsnivået. Med SecureLine trenger du ikke å bekymre deg for hvilken server du er koblet til, ettersom appen automatisk kobler datamaskinen til nærmeste server. Denne optimale plasseringsinnstillingen bruker algoritmer for å bestemme serverens nærhet for å levere best ytelse.

Avast SecureLine VPN kan være liten, men den tilbyr samme militære kryptering som de store VPN-leverandørene.


Streaming: Utmerket dekning for flere tjenester

SecureLine VPN inkluderer dedikerte streaming-servere, og vi hadde ganske lykke til med å få dem til å jobbe. Vi klarte å streame Netflix, Hulu og til og med BBC iPlayer når vi var koblet til SecureLines dedikerte mediaservere.

Personvernregler: Logger ikke aktivitet

Avast SecureLine er en VPN uten retningslinjer for loggføring som først og fremst relaterer seg til aktiviteten din mens du bruker tjenesten. Det betyr at SecureLine ikke vet hvilke nettsteder du besøker, hva du gjør på disse nettstedene eller noe annet om aktivitetene dine mens du er koblet til VPN, så de ville ikke være i stand til å snu den informasjonen selv om de ville.

Det er en god grunnlinje for hva du kan forvente av et VPN, men faktum er at SecureLine opprettholder noen logger. De lagrer spesifikt tilkoblingslogger som vises når du kobler til og kobler fra til serverne deres og hvor mye båndbredde du bruker mens du er tilkoblet.


Sikkerhetsfunksjoner: Sikkerhet på høyt nivå med lang erfaring

SecureLine VPN er et av sikkerhetsproduktene som Avast tilbyr. Avast er ledende innen cybersikkerhet. De beskytter data, identitet og personvern til 435 millioner aktive brukere hver måned. Hver måned hevder de at de beskytter brukerne mot over 1.5 milliarder angrep på skadelig programvare. De bruker kunstig intelligens og menneskelig geni for å gi malware deteksjon og blokkering, plasseringsteknologi og IoT-sikkerhet.

Siden Avast er basert i Tsjekkia, er de ikke underlagt dataforespørsler fra allianselandene Five-, Nine- og 14-Eyes.

Funksjonene i Avast SecureLine VPN-sikkerhet inkluderer:

  • 256-bit avansert krypteringsstandard: AES 256 er en av de sikreste krypteringsmetodene og brukes av økonomiske intuisjoner, kredittkortselskaper og myndigheter for å holde kundedata sikre.
  • Enkelt delt IP: En Avast-server avslører samme IP-adresse for hver datamaskin som er koblet til den.
  • DNS-lekkasjebeskyttelse: Forhindrer DNS-lekkasjer som kan avsløre den virkelige IP-adressen.
  • Drep bryter: Drepebryteren slår av internettforbindelsen hvis VPN-serveren er nede. Den sørger for feilsikker beskyttelse under ikke-planlagte frakoblinger.
  • Regler for smart tilkobling: Det er ikke nødvendig å sette opp riktige sikkerhetstiltak når du kobler til et åpent Wi-Fi eller et annet usikret nettverk. SecureLine kan slå seg på automatisk når enheten kobles til et usikret nettverk.

 Avast SecureLine VPN

Torrenting: Dedikerte servere med drepebryter

SecureLine VPN tillater ikke bare torrenting, det gir faktisk dedikerte peer-to-peer-tjenester for høyest mulig servicenivå. Du får også en innebygd drepebryter, som er en må-ha hvis du planlegger å bruke en VPN for peer-to-peer-fildeling.

Hvis du noen gang mister forbindelsen til VPN mens du deler filer over peer-to-peer, kutter kill-bryteren umiddelbart tilgang til internett og forhindrer noen i å lære din virkelige IP-adresse.

Annonseblokkering: Ikke inkludert

SecureLine inkluderer ikke en annonseblokkering, men Avast tilbyr en funksjon som heter AntiTrack Premium gjennom antiviruspakken. Denne funksjonen ligner på annonseblokkeringene som følger med noen VPN-tjenester, men den blokkeres ikke på DNS-nivå. Det gir et visst nivå av ekstra sikkerhet, men det er også et separat kjøp som du må betale for utover Avast Antivirus og Avast SecureLine.

Kundeservice: Nettbasert billettsystem

Avast tilbyr et nettbasert billettsystem som du kan bruke hvis du trenger kundesupport for SecureLine. Det er ingen måte å snakke med en agent over telefon eller nettprat, så alt du kan gjøre er å gi litt informasjon om problemet ditt gjennom billettsystemet og vente på svar.

Pris: En abonnementsplan som passer til alle enheter

Avast SecureLine VPN er en abonnementstjeneste som koster mellom $ 47.88 og $ 107.64 per år. Hvis du vil bruke VPN på flere enheter, sikrer abonnementsplanen for $ 59.88 per år for flere enheter opptil fem enheter. Hvis du vil sikre en PC eller Mac, velger du $ 69.99 plan for å sikre en enkelt datamaskin i ett år. For en mobilenhet sikrer Avast seg en Android-, iPhone- eller iPad-enhet for 19.99 dollar i året.

Mange husholdninger har mer enn to enheter. Hvis du har en bærbar datamaskin, nettbrett og smarttelefon, er det årlige abonnementet på flere enheter det beste kjøpet. For fem enheter koster kostnaden $ 1.34 per måned for hver enhet. Den lave prisen, sammen med ubegrenset båndbredde, gjør en rimelig VPN-løsning. Hvis du fortsatt ikke er sikker, tilbyr Avast SecureLine en gratis syv-dagers prøveversjon og 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Å starte en gratis prøveversjon for flere enheter på en Windows-PC krever ingen registrering og ingen betalingsinformasjon. Alt du gjør er å gå til Avast-nettstedet og laste ned installasjonsfilen. Med Avast gratis VPN for Android (som er inkludert i gratis prøveversjon), samler Avast betalingsinformasjon som en PayPal-konto eller et kredittkort.

Denne appen gjør en ting bra; det krypterer tilkoblingen din og skjuler posisjonen din.

Konkurranse: Mindre enn de fleste VPN-er, men like sikker

Avast SecureLine VPN har færre serverplasser enn mange VPN-tjenester. SecureLine gir tilgang til servere i 55 byer i 34 land, med 16 servere i USA. De større VPN-leverandørene som NordVPN og ExpressVPN har over 3,000 servere. NordVPN har servere i 59 land.

Avast SecureLine VPN kan være liten, men den tilbyr samme militære kryptering som de store VPN-leverandørene. Det tilbyr også noen av de samme tjenestene og fordelene som de store VPN-leverandørene tilbyr, inkludert:

  • Tar ikke opp, overvåker, lagrer, logger eller deler din online aktivitet.
  • Gir tilgang til servere over hele verden, med muligheten til å bytte server eller velge en optimal plassering.
  • Beskytter en rekke enheter, inkludert Windows, macOS, Linux, Android og iOS.

Det er noen få ting som SecureLine VPN ikke gjør like godt som de større VPN-tjenestene:

  • Tilbyr bare grunnleggende VPN-funksjoner som å velge server og automatisk koble til VPN.
  • Har ikke en måte å velge favoritt- og ofte brukte servere raskt.

Endelige dommen

Et flott alternativ for nybegynnere og hyppige brukere av hotspot.

Avast SecureLine tilbyr en pålitelig, grunnleggende og viktig VPN-tjeneste. Det er enkelt å bruke, noe som gjør det til et utmerket valg for de som ikke er kjent med VPN-er. Det er også enkelt å konfigurere slik at VPN slås på automatisk, noe som gjør det til et rimelig valg for de som besøker hotspots. Avasts sikkerhetsprotokoller er de samme sikkerhetstiltakene som brukes av banker og militæret; skape en helt sikker tilkobling uansett hvor du går.

Specs

  • Produktnavn Avast SecureLine VPN

  • Pris $ 19.99

  • Hastighet (raskest observert) 168 Mbps (testet på en 1 Gbps-tilkobling)

  • Operativsystemer Windows 10, macOS, Android, iOS

  • Enheter Fem enheter om gangen

  • Serverlokasjoner 34 land

  • Antall servere 57

  • Streaming Dedikerte servere (Testet Netflix, BBC iPlayer)

  • Torrenting Ja, med kill switch

  • Kryptering 256-biters AES OpenVPN VPN

  • Logging Noe logging, åpenhetsrapport tilgjengelig

  • Jurisdiksjon Registrert kontor i Tsjekkia; kontorer i Praha, London og Silicon Valley


Legg igjen en kommentar