Å aktivere Instagram-kontoen din på nytt

Mens Instagram absolutt kan være veldig gøy, velger mange å deaktivere kontoene sine på et tidspunkt. Når du er klar til å aktivere kontoen din på nytt, støtter tjenesten umiddelbar reaktivering.

Hvis du valgte å slette Instagram-kontoen din, kan ikke handlingen angres. En slettet konto kan ikke gjenopprettes. du må opprette en helt ny konto.


Å aktivere Instagram-kontoen din på nytt

Hvis du midlertidig har deaktivert kontoen din, kan du imidlertid aktivere den når som helst. Det anbefales at du venter minst 24 timer på å gjøre det, da det tar litt tid før den første deaktiveringsprosessen er fullført.

Når du er klar til å aktivere på nytt, følger du disse trinnene:

  1. Åpne Instagram-appen eller besøk Instagram-nettstedet.
  2. Logg inn med legitimasjonen din.

Hvis du har skrevet inn navnet ditt og passordet riktig og godkjent, har kontoen din blitt aktivert på nytt. Det er ingen spesiell prosess å følge.


Tilbakestille Instagram-passordet ditt

Hvis du fremdeles har problemer og ikke ser ut til å logge inn, må du kanskje tilbakestille passordet ditt først.

Følg disse trinnene for å tilbakestille passordet:

  1. Åpne Instagram-appen.
  2. Velg påloggingsskjermen Glemt passord? kobling. 

Hent en lenke for å tilbakestille passordet ditt enten via telefon eller brukernavn. Autentiser ved hjelp av den tilknyttede Facebook-kontoen din hvis en er tilgjengelig.

Gjenopprette en suspendert Instagram-konto

Noen Instagram-kontoer blir deaktivert uten eierens samtykke - vanligvis når noen brøt bruksvilkårene for sosiale medier ved å legge ut upassende innhold eller utføre annen uakseptabel oppførsel. I disse tilfellene er det ikke så enkelt og ikke alltid mulig å aktivere kontoen din på nytt.

Det er imidlertid en ankeprosess der du kan komme med din sak og håpe på noe mildhet. Hvis kontoen din er suspendert, logger du på Instagram som du pleier å gjøre, og følger instruksjonene på skjermen som vises ved godkjenning hvis du ønsker å anke.


Legg igjen en kommentar