POWERADD Pilot Pro2 gjennomgang: Rikelig med strøm til å lade den bærbare datamaskinen og andre enheter

Web / Jeremy Laukkonen


Design: Slank og kompakt med tvilsomme fargevalg

POWERADD Pilot Pro2 er ikke den flotteste kraftbanken jeg noensinne har brukt, men den har definitivt sin egen stil. Det største problemet er at toppen er et tofarget piano svart og matt sølv, og undersiden av enheten er laget av hvit plast. Trefarget tilnærming ser ikke så bra ut fra siden, og den hvite plasten gir det litt billig utseende.

Størrelsesmessig handler det om størrelsen på en paperback, litt tynnere og betydelig tyngre. Den er liten nok til å gli inn i kofferten, vesken eller vesken din, men dette er ikke en kraftbank som du vil ha med deg i lommen.

Den generelle estetikken er litt datert når jeg sitter ved siden av Pixel 3 og HP Spectre x360, men den er liten nok til at den ikke kommer i veien eller trekker for mye oppmerksomhet.


Første oppsett: Godt å gå etter en første lading

Det første oppsettet er smertefritt. Ta Pilot Pro2 ut av esken, koble den til strømmen, så er du klar. Det er en god ide å lade den fullstendig før du bruker den, noe som tok meg bare tre timer, men du kan teknisk sett bruke den mens den lades hvis enheten ikke trekker for mye strøm.

Hvis du vil bruke den til å drive den bærbare datamaskinen, er oppsettet bare litt mer komplisert. Først må du koble den medfølgende fatningskontakten til riktig kontakt, og deretter finne adapter-spissen som er designet for den bærbare datamaskinen, og koble den til. Deretter trykker du på strømknappen for å velge riktig utgangsspenning, og plugger inn den bærbare datamaskinen.

Den eneste måten prosessen kunne være enklere, ville være hvis Pilot Pro2 var i stand til å velge riktig spenningsutgang automatisk. For telefoner og andre USB-enheter er den prosessen faktisk automatisk.

Det viktigste er at du kan bruke Pilot Pro2 som lader mens det interne batteriet lades.


Skjerm: Skarp liten LCD-skjerm er veldig lys 

Skjermen på Pilot Pro2 er liten, men det blir jobben gjort. Den viser en visuell fremstilling av gjenværende batterilading, prosentandelen som er igjen på ladingen, og den viser utgangsspenningen hvis du trykker på strømknappen. Den forblir på hele tiden hvis strømbanken er koblet til, og den slår seg av automatisk etter omtrent tre sekunder hvis batteriet tømmes.

Stikkontakter og porter: To USB- og fatkontakter 

Når det gjelder stikkontakter og porter, kommer Pilot Pro2 litt kort. Den har to USB-porter i full størrelse, en fat-inngang og en fat-utgang. Begge USB-porter er i stand til å sette ut 1 eller 2.5A, avhengig av behovene til enhetene dine, og fatkontakten kan sende ut 5, 9, 12, 16, 19 og 20V.

Siden fatkontakten er designet for å gi strøm til den bærbare datamaskinen i stedet for den faktiske strømadapteren til den bærbare datamaskinen, kommer Pilot Pro2 også med et fint utvalg av adaptertips. Ti tips er inkludert ut av esken, for ganske anstendig dekning av Sony, Toshiba, Lenovo, Acer, Asus, HP, Samsung og Dell bærbare datamaskiner.

Selv om dekningen er ganske god, vil du sjekke at pakken faktisk inneholder et tips som vil fungere med den bærbare datamaskinen. Det er to tips designet for HP, men ingen av dem fungerte med HP Spectre x360. Siden det er min daglige sjåfør når jeg er ute av kontoret, måtte jeg hente et kompatibelt tips for å virkelig sette Pilot Pro2 gjennom trinnene.

Web / Jeremy Laukkonen


Batteri: Beefy 23,000 mAh kapasitet for mye bærbar strøm 

Pilot Pro2 kommer med et 23,000 mAh batteri, noe som ikke er dårlig for en kraftbank i denne størrelsen og prisen. Det er ikke nok juice for å holde en strømkrevende bærbar PC som HP Spectre x360 i gang hele dagen utenfor kontoret, men det er nok hvis du har periodisk tilgang til strøm i bilen din, på en kaffebar eller hvor som helst du kan koble til en stund.

Da jeg ble koblet til min helt døde HP Spectre x360 15 og ble alene, med den bærbare datamaskinen av, fant jeg ut at Pilot Pro2 ikke var i stand til å fylle den på. Når jeg bare brukte den med Pixel 3, klarte jeg å få hele fem ladninger med litt juice til overs.

POWERADD sier at Pilot Pro2 tar 12 timer å lade 23,000 mAh-batteriet helt, men jeg fant ut at det var veldig høyt. Med ingenting plugget inn i det, fant jeg ut at Pilot Pro2 lades for fullt, fra helt død, på under fire timer.

Det viktigste er at du kan bruke Pilot Pro2 som lader mens det interne batteriet lades. Det betyr at jeg trygt kunne la HP Spectre x360 strømadapteren være hjemme og kjøre helt av Pilot Pro2. Den lader sitt eget interne batteri langsommere når du ber den om å drive andre enheter samtidig, men det sparer vekten og plassen til å pakke både en strømbank og en bærbar strømadapter.

Ladehastighet: Stiller automatisk inn 1A eller 2.5A for mobiltelefoner  

Pilot Pro2 har to USB-porter. Det står at den ene gir 1A og den andre gir 2.5A, men jeg la ikke merke til noen forskjell i ladehastighet når jeg kobler til den ene kontra den andre. Begge portene ga 1.46A til min Pixel 3.

Mens USB-ladere som setter ut 2.5A noen ganger blir referert til som raske eller raske, er den ladingen du kan forvente fra en enhet som Pilot Pro2, helt annerledes enn hurtigladingen du får fra telefoner som iPhone X eller Pixel 4 og en fabrikklader. Ladehastigheten er nøyaktig like rask som andre 2.5A USB-ladere.

Selv om dekningen er ganske god, vil du sjekke at pakken faktisk inneholder et tips som fungerer sammen med den bærbare datamaskinen.

Pris: Dyrt for kraften du får

Med en MSRP på $ 90 og en batterikapasitet på 23,000 mAh er POWERADD Pilot Pro2 på den dyre siden av skalaen. Du kan finne kraftbanker med større kapasitet for mindre, og du kan finne enheter med samme pris som tilbyr flere USB-porter for en tilsvarende sum penger.

Pilot Pro2 snubler i forhold til generiske kraftstein, men den skinner sammenlignet med kraftstein som er designet for å fungere som strømforsyninger til bærbare datamaskiner. I stedet for å ha et strømuttak for å koble til din egen adapter, kan denne enheten faktisk erstatte den nåværende adapteren din for reise, eller erstatte adapteren din helt hvis den gamle er tapt eller ødelagt.

Siden du virkelig får to enheter i ett, er ikke Pilot Pro2-prisen så ille. 

Pilot Pro2 vs. Omni Mobile

Pilot Pro2 kan sammenlignes ganske godt med Omni Mobile, som er en av de nærmeste konkurrentene når det gjelder funksjon og pris. Omni Mobile selger for ganske mye mer, vanligvis priset til $ 130 (se på Amazon), og 25,600 mAh-batteriet er bare litt større enn Pilot Pro 2.

I motsetning til Pilot Pro2 har Omni Mobile en USB-C-port som er i stand til 60 W-utgang, men du må kjøpe en ekstra hurtigladekomponent hvis du vil kunne dra nytte av telefonens hurtigladefunksjonalitet. Den har også to vanlige USB-porter og inkluderer en innebygd trådløs lader, som Pilot Pro2 mangler.

Hvis den bærbare datamaskinen din er dekket av et av adaptertippene som følger med Pilot Pro2, representerer Pilot Pro2 en betydelig bedre verdi enn Omni Mobile. Denne verdien reduseres litt hvis du må gjennom arbeidet med å finne ditt eget adaptertips, og Omni Mobile tar også et godt valg hvis du leter etter en bærbar trådløs lader og ikke har noe imot å betale ekstra for den funksjonen .

Endelige dommen

Erstatter lader for bærbar PC og telefon.



Pilot Pro2 er en fantastisk kombinasjon av en bærbar lader, telefonlader og strømbank. Det er priset for høyt for en vanlig strømbank, men det faktum at det var i stand til å erstatte både bærbare datamaskiner og mobiltelefonladere i veibeskyttelsen, gjør det til en enkel anbefaling. Vurder å sjekke ut Omni20 eller Omni Mobile hvis du virkelig trenger trådløs lading, men Pilot Pro2 gir en enorm økonomi i vekt og størrelse sammenlignet med enhetene den erstatter.

Specs

  • Produktnavn Pilot Pro2

  • Produktmerke POWERADD

  • Pris $ 90

  • Produktmål 7.3 x 4.9 x 0.8 tommer

  • Farge sølv

  • Kapasitet 23000mAh

  • Effekt 685 VA / 390 Watt

  • Garanti To år


Legg igjen en kommentar