3 beste måtene å legge til egendefinerte varsler til Twitch Streams

Twitch-varsler er spesielle varsler som vises under en sending på det offisielle Twitch-nettstedet og appene. Hvert varsel kan tilpasses av streameren for å utløse når noe spesifikt oppstår, for eksempel en ny følger eller abonnent, og deres visuelle og lydeffekter kan begge endres.

Streamere som kringkaster via en Twitch-mobil- eller konsollapp, kan imidlertid ikke innlemme varsler i strømmen sin. For å bruke Twitch-varsler, må en strøm sendes fra en spesiell programvare som OBS Studio som tillater bruk av tilpassede layouter og grafikk, sceneoverganger og andre spesielle funksjoner.

Web / Ashley Nicole Deleon 

Varslene i seg selv drives av en rekke tredjeparts tjenester som kan kobles til OBS Studio. Slik konfigurerer du Twitch-varsler med tre av de mest populære tjenestene og kobler dem til OBS Studio.


StreamLabs

StreamLabs er den tjenesten som er mest brukt av nye og erfarne streamere for sine Twitch-varsler på grunn av sin brukervennlighet og støtte for Twitch-funksjoner som biter. Slik konfigurerer du det.

  1. Når du er logget inn på StreamLabs-nettstedet med Twitch-kontoen din, klikker du på AlertBox fra venstre meny.

  2. Du vil se fem standard varselnavn med avmerkingsbokser ved siden av dem øverst på skjermen. Fjern merket for de du ikke vil bruke. Hold de du vil bruke sjekket.

  3. Nederst på skjermen vil det være noen generelle innstillinger for varslene dine, for eksempel en tidsforsinkelse og grunnleggende oppsett. Gjør foretrukne endringer og klikk Lagre innstillinger.

  4. Ved siden av generelle innstillinger er faner for de enkelte varslene. Klikk på fanene for å tilpasse bildet og lyden du vil bruke til hver enkelt.

  5. Når alle tilpasningene er gjort, klikker du Lagre innstillinger og klikk på Klikk for å Vis URL for widget boksen øverst på skjermen. Marker denne URL-en ved å dobbeltklikke på den med musen og deretter kopiere den til utklippstavlen ved å høyreklikke på den og velge Kopier.


Muxy

Muxy tilbyr en rekke gratis tillegg for Twitch-streamere som donasjoner, jubel og selvfølgelig varsler. Etter at du har logget på Muxy-nettstedet med Twitch-kontoen din, følger du disse trinnene for å opprette varsler.

  1. Klikk på på ditt Muxy-dashbord Varsler på menyen til venstre.

  2. Du vil ha fire varsler allerede konfigurert. Disse kan enten slettes fullstendig ved å trykke på det røde Slett varsel knappen nederst på siden eller tilpasses ved å fylle ut de aktuelle feltene.

  3. Klikk på Font kategorien for å endre skriftinnstillingene for hvert varsel og bruke Media kategorien for å tilpasse bildene og lydene.

  4. Klikk på Lagre innstillinger -knappen nederst på skjermen etter endringer i hvert varsel.

  5. Legg merke til URL for varslingspakke som er oppført øverst på skjermen og kopierer dette til utklippstavlen.


StreamElements

StreamElements skiller seg fra de fleste andre varslingsløsninger ved å innlemme varslene i et fullstendig Twitch-layoutoverlegg som det er vert på sine egne servere. Brukere av StreamElements kan lage fullstendige oppsett med bilder og widgets, og deretter koble til dette eksternt lagrede overlegget i OBS Studio.

Alle disse funksjonene er i hovedsak samlet sammen, men det er også mulig å velge hvilke du vil bruke. Slik konfigurerer du bare StreamElements for Twitch-varsler.

  1. Etter å ha logget på StreamElements, velg Mine overlegg fra venstre meny.

  2. Klikk på den blå Lag tomt overlegg -knappen øverst til høyre.

  3. Skriv inn et videospillnavn som du vil bruke disse varslene til. Dette er kun for din referanse.

  4. Skriv inn et navn på overlegget og trykk på Send.

  5. Nå ser du det nye overlegget ditt i profilen din. Klikk på pennikonet under miniatyrbildet.

  6. Klikk på widgets i toppmenyen.

  7. Plukke ut Legg etter AlertBox.

  8. Nå ser du det nye overlegget ditt i profilen din. Klikk på pennikonet under miniatyrbildet.

  9. På venstre side vil du se en liste over Twitch-varslene dine. Fjern avmerkingen for å deaktivere de du ikke vil vise i strømmen din, og klikk på tannhjulikonet for å tilpasse utseendet og lydene.

  10. Når du er ferdig, klikker du på Start Overlay nederst til venstre. Dette åpner overlegget ditt i en ny nettleserfane. Det vil se tomt ut akkurat nå, og det er helt normalt. Kopier nettadressen fra nettleserens adressefelt, og lukk deretter fanen.


Slik legger du til en Twitch Alert URL til OBS Studio

For å legge til dine tilpassede varsler i Twitch-strømmen din, må du koble til dem fra OBS Studio ved hjelp av din unike nettadresse. Når du har din unike URL, følg disse trinnene.

  1. Åpen OBS Studio og høyreklikk på arbeidsområdet ditt.

  2. Plukke ut Legg og velg deretter BrowserSource.

  3. Skriv inn din kopierte StreamLabs, Muxy eller StreamElements URL i URL-feltet og trykk OK.

Twitch-varslene dine blir nå satt opp i OBS Studio og klare til å bli aktivert under din neste strøm. Hvis du gjør endringer i varslene dine via StreamLabs, Muxy eller StreamElements, trenger du ikke å oppdatere noe på OBS Studio. Endringene trer i kraft automatisk.

Legg igjen en kommentar