11 fikser når Fitbit-appen på iPad ikke fungerer

Fitbit gir noen nyttige data for å holde rede på helse- og treningsfremdriften, og du kan se forbedringene dine ved hjelp av Android- og iOS-appene. Men hva om du bruker Fitbit-appen for iPad og ikke har annet enn problemer? Nedenfor er noen av de vanlige problemene og hvordan du løser dem for å få treningssporing på veien.

For en liste over støttede Apple-enheter, se Fitbit-nettstedet.


Årsaker til Fitbit-problemer

De fleste problemer med Fitbit og iPad er kommunikasjonsbasert. Enten iPad kan ikke oppdage Fitbit, synkronisering vil ikke starte, fortsette eller fullføre, eller det er sammenkoblingsproblemer, de fleste av disse er bare mangel på kommunikasjon. Nedenfor er flere tips og triks for å fikse disse Fitbit- og iPad-problemene.

 1. Du finner ikke en iPad-app. Hvis du har en tredje generasjons iPad eller tidligere, kan det være vanskelig å finne appen i App Store. I stedet må du kanskje laste ned iPhone-versjonen:

  1. Gå til App Store, øverst til venstre og trykk på Filter.
  2. Pek Støtter > Bare iPhone.
  3. Søk nå etter "Fitbit"og trykk Søk.
 2. Fitbit kobles ikke til iPad. Når du har lastet ned Fitbit-appen din, vil du parre den med iPad. Forsikre deg om at Bluetooth er aktivert på iPad. Hvis den ikke er på, vil du aldri kunne parre den med Fitbit.

 3. Hvis Bluetooth allerede er aktivert og sammenkoblingen kan være frossen eller fast, må du tvinge ned Fitbit-appen på iPad og prøve å parre den på nytt. Du må kanskje starte iPad på nytt før du prøver å koble den til igjen.

 4. Hvis du har konfigurert Fitbit på en annen enhet, for eksempel smarttelefonen din, vil du mest sannsynlig trenge å koble den fra telefonen eller i det minste slå av Bluetooth før du kobler den til iPad.

  Hvis alt annet mislykkes, fjerner du sammenkoblingen fra Fitbit-appen på den andre enheten din, åpner Fitbit-appen på iPad-en din, og begynn deretter oppsettet som du gjorde på smarttelefonen din. Du bør bli bedt om å angi en firesifret pin (vist på Fitbit.). Skriv inn den, og Fitbit-appen vil be deg om å koble til treningsbåndet ditt.

 5. Hvis Fitbit ikke synkroniseres med iPad, må du sørge for at du har den nyeste Fitbit-appversjonen. Mange ganger er det bare en programvarefeil som forstyrrer kommunikasjonen.

 6. Forsikre deg om at Bluetooth er aktivert på iPad. Hvis du har mer enn ett enhetsoppsett med Fitbit, må du kanskje deaktivere Bluetooth på den andre enheten.

 7. Sjekk batterinivået på Fitbit. Hvis den er for lav, synkroniseres den ikke.

 8. Fitbit-dashbordet viser ikke informasjon. Dette skyldes vanligvis at de forskjellige modulene ikke er aktivert. Å gjøre dette:

  1. Rull ned til bunnen av appen og trykk på Rediger. Modulene som ikke er aktivert, vil ha et rødt / rosa pluss-tegn øverst til venstre.
  2. Trykk på I tillegg til (+) for hver modul du vil vise.
  3. Pek Ferdig.

  Du kan også trykke og dra flisen til andre steder mens du er i Rediger modus.

 9. Fitbit-appen sluttet å fungere. Hvis Fitbit-appen din ikke kjører riktig eller fortsetter å krasje, er den beste løsningen å fjerne og installere Fitbit-appen på nytt. 

  Du mister data som ikke har blitt synkronisert.

 10. Enkelte eldre iPads kan ikke motta nye data, da noe eldre enn en 4. generasjons iPad ikke støttes offisielt og kanskje ikke fungerer som de skal. Hvis disse feilsøkingstrinnene ovenfra ikke fungerer, er den eneste andre løsningen å få en ny iPad.

 11. Hvis disse løsningene ikke hjelper, må du alltid sjekke med Fitbit eller Apple-forumet. Det er alltid noen som kan gi deg en hjelpende hånd.


Legg igjen en kommentar