Hjem > H > Hvilke Land Har Norge Trygdeavtaler Med?

Hvilke land har Norge trygdeavtaler med?

Nordisk konvensjon om trygd er en egen trygdeavtale mellom Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige. Norge har også avtaler med USA, Canada, Australia, India, Storbritannia og Nord-Irland, Bosnia-Herzegovina, Chile, Israel, Montenegro, Serbia, Tyrkia og provinsen Quebec .

Les mer

Hvor lenge kan en norsk statsborger oppholde seg i utlandet?

Du kan ikke bo i utlandet i mer enn to år

Opphold på under to måneder per kalenderår regnes ikke som opphold i utlandet. Hvis du oppholder deg i Norge sammenhengende i 15 måneder, kan du på nytt oppholde deg i utlandet i inntil to år.
Hva er DNI i Spania? Dette er et spansk identifikasjonsnummer for utlendinger.

Kan NAV sjekke kontoen min?

NAV har ikke innsyn i din konto. Det kan hende om du søker annen hjelp fra NAV at de ber om kontoutskrift fra deg, men da er det evt. du som gir opplysningen til NAV. Dessuten, kan man reise til utlandet når man får dagpenger? Når du er arbeidssøker i Norge med rett til dagpenger, kan du også reise til et annet EØS-land for å søke arbeid.

Og et annet spørsmål, hva dekker nav utland?

Du kan få refusjon for faktiske utgifter, begrenset oppad til 4283 kroner (4174 kroner i 2021) per påbegynt døgn, ved nødvendig sykehusopphold i utlandet. Satsen, som fastsettes årlig av Stortinget, inkluderer medisiner, legehjelp og pleie som blir gitt under oppholdet på sykehuset. Har Norge skatteavtale med Spania? Skatteavtalen mellom Norge og Spania

Det er bare personer som kan dokumentere at de er skattepliktige i Spania som bosatt der etter skatteavtalen, som kan få skattefritak i Norge.

Er det formueskatt i Spania?

Formuesskatt er skatt på all eiendom eller større formue (eiendeler og økonomiske rettigheter) som befinner seg i Spania. Skattegrunnlaget er netto verdi. Man kan altså trekke fra eventuell gjeld på eiendom (pantelån...) Tilsvarende, har spania formueskatt? Spania har regler om arveavgift og inntekts- og formueskatt knyttet til fast eiendom som ligger i Spania. I tillegg er man som bosatt i Norge også skattepliktig hit for eventuell formue og utleieinntekt knyttet til fast eiendom i utlandet.

Også, hvor bor nordmenn i spania?

Den norske kolonien i Spania

I området Alfaz del Pi, som ligger like ved Alicante, bor det omtrent 8.000 nordmenn enten hele eller halve året. Hvis man teller med utkantene er estimatene på nærmere 12.000. Det betyr at mellom 35-40 prosent av befolkningen i den spanske kommunen er nordmenn.

By La

Hvor lenge lagrer en norsk ISP informasjon om hvilken abonnement som er tildelt hvilken IP-adresse? :: Hvor lenge kan man være i Spania på ferie?
Nyttige lenker