Hjem > H > Hvor Lenge Lagrer En Norsk Isp Informasjon Om Hvilken Abonnement Som Er Tildelt Hvilken Ip-Adresse?

Hvor lenge lagrer en norsk ISP informasjon om hvilken abonnement som er tildelt hvilken IP-adresse?

DLD påbyr at sammenhengen abonnent - IP-adresse skal lagres i 6 måneder. Det skal samtidig lagres hvorfra og når abonnenten har logget på og av internett. Men besøkte internettsider skal ikke lagres.

Les mer

Hvor lenge kan data lagres?

I praksis vil det si maksimum 3-5 måneder, avhengig av hvor ofte abonnenten faktureres. Ekomlovens §2-8 pålegger i tillegg teleoperatørene en tilretteleggingsplikt for å sikre politiets lovbestemte tilgang til informasjon. Dette innebærer at politiet på visse vilkår kan få se de data teleoperatøren har lagret. Dessuten, hvilke ip-adresser er i bruk? IP-adresser (Internet Protocol address) brukes for adressering av datapakker som sendes i lokale nettverk og over internett. Vi har to standarder i bruk: IPv4 og IPv6. IPv4 er eldst og har for få tilgjengelige adresser. IPv6 er nyere, har flere adresser og vil på sikt ta over.

Hva er min offentlige IP adresse?

Klikk på «Start», deretter «Innstillinger», «Nettverk og internett», «wifi». Velg nettverket du er koblet til. Klikk på «Egenskaper». Naviger ned til bunnen av vinduet — IP-en din vises ved siden av «IPv4-adresse.» Man kan også spørre hvordan finne ut hvilken ip adresse det er? Finn geolokasjonen til en IP

Et IP-oppslagsverktøy kan gi deg nøyaktige opplysninger om en IP-adresses plassering. Hvis du allerede kjenner IP-adressen, kan du finne ut byen, fylket/staten, postnummeret og landet til en IP-adresse umiddelbart.

Ta dette i betraktning, har telefoner en ip-adresse?

Datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner har alle ulike IP-adresser. Alle disse maskinene må ha denne unike adressen for å kunne kommunisere med andre enheter på internett. Det er litt på samme måte som at alle mobiltelefoner må ha et telefonnummer for å kunne ringe til og fra hverandre. Hva får man dersom man slår man opp i DNS? Når du slår opp et domenenavn, settes det i gang et søk etter en IP-adresse, som brukes til å kontakte den maskinen som har den tjenesten du ønsker tilgang til.

Hva er forskjellen på IPv4 og IPv6?

Både IPv4 og IPv6 er IP-adresser. Mens IPv4 er forrige generasjons adresse og som det snart er tomt for, må vi klargjøre for IPv6 som er neste generasjons adresse og fremtiden i vår digitale hverdag. Hvor finner jeg IP-adressen min på iPhone? Finn IP-adressen til ruteren din på iPhone (iOS)

  1. Gå til Innstillinger.
  2. Velg Wi-Fi.
  3. Klikk på den blå sirkelen med en “i” på innsiden, som du kan finne på høyre siden av navnet på nettverket du for øyeblikket er koblet til.
  4. Du vil se forskjellig data, inkludert IP-adressen til nettverket og ruteren din.

Dessuten, hva forteller ip-adressen?

En IP-adresse er en unik adresse som identifiserer en enhet på Internett eller et lokalt nettverk. IP står for «Internet Protocol» (internettprotokoll), som er et sett med regler som styrer formatet på dataene som endes via Internett eller det lokale nettverket.

By Shute

Er IP-adresse unik? :: Hvilke land har Norge trygdeavtaler med?
Nyttige lenker