Hvordan konvertere YouTube til MP4 med VLC Media Player

YouTube-videoer har normalt ikke en nedlastingsknapp, men du kan fortsatt lagre dem på datamaskinen din med den gratis VLC mediespilleren. Ikke bare det, hvis du allerede har lastet ned YouTube-videoen til et format som FLV, kan du bruke VLC til å konvertere FLV til MP4 (et mer akseptert videoformat).

Når YouTube-videoen er lagret i MP4, kan du spille den på telefonen eller en annen enhet fordi MP4 er mye brukt, mye mer enn FLV.

Bare ute etter å få lyden ut av en YouTube-video, sannsynligvis i MP3-format? En YouTube-til-MP3-konverteringsveiledning kan hjelpe deg med å gjøre dette med VLC Media Player og andre verktøy også.


Hvordan konvertere YouTube-videoer til MP4

Hvis du vil laste ned en YouTube-video til MP4 med VLC, må du ta det som kan virke som noen få merkelige trinn, men de er egentlig veldig greie og enkle å forstå.

Last ned VLC hvis du ikke har det ennå, og følg deretter disse trinnene:

 1. Kopier URL-en til YouTube-videoen.

   Web

 2. Gå til Media > Åpne nettverksstrøm i VLC.

   Web

 3. Lim inn YouTube-videoens URL i tekstboksen i Network fanen.

 4. Klikk Spille for å streame YouTube-videoen gjennom VLC.

   Web

 5. Gå til verktøy > Codec informasjon.

   Web

 6. Kopier URL-en som ligger i Plassering tekstboks nederst i vinduet.

   Web

  Det kan være vanskelig å sikre at du har valgt hele URL-en (den er veldig lang). Klikk en gang i tekstboksen og trykk deretter Ctrl + A for å velge alt, deretter Ctrl + C å kopiere den. På en Mac er disse snarveiene Command + A og Command + C.

 7. Lim inn URL-en i nettleserens adressefelt.

 8. Høyreklikk videoen og velg Lagre video som, eller hvilket alternativ nettleseren din gir for å lagre videoen på datamaskinen.

 9. Endre navnet til noe gjenkjennelig og velg en mappe du vil lagre det i.

 10. Klikk Spar for å laste ned YouTube-videoen til datamaskinen din.


  Slik konverterer du FLV til MP4

  Hvis du allerede har en YouTube-video lagret på datamaskinen din, men den ikke er i MP4-format, er den mest sannsynlig lagret som en FLV-fil. Du kan bruke VLC til å konvertere FLV til MP4.

 11. Gå til Media > Konverter / lagre i VLC.

 12. Klikk Legg i filet fanen.

   Web

 13. Finn og velg FLV-filen du vil konvertere til MP4, og klikk Åpen.

 14. Klikk Konverter / lagre.

 15. Plukke ut Video - H.264 + MP3 (MP4) fra rullegardinmenyen ved siden av Profil. Hvis du vil gjøre avanserte endringer i profilen, klikker du på den lille skiftenøkkelen ved siden av den.

 16. Klikk Søk for å velge en mappe du vil lagre MP4-videoen i, og klikk deretter Spar for å plassere videoen i den mappen.

 17. Klikk Start.

Du vet at konverteringen er ferdig når fremdriftslinjen nederst i VLC når helt slutten. Du vil kanskje savne den hvis videoen er veldig kort, men for lengre YouTube-videoer bør det være åpenbart hvor lang tid det tar å fullføre hvis du ser på bevegelsen til fremdriftslinjen.


Legg igjen en kommentar