YouTube-tips: Slik slår du av Autospill

YouTube tilbyr en autoplay-funksjon som automatisk begynner å spille av en ny video når du er ferdig med å se den nåværende videoen. Autospilte videoer er relatert til seerloggen din og skal hjelpe deg med å oppdage flere flotte videoer.

Slå av autospill på YouTube hvis du synes det er invasivt, eller hvis du rett og slett ikke er interessert i å se flere videoer.

Foto © TommL / Getty Images


Slik slår du av Autospill på YouTube i en stasjonær nettleser

Følg disse instruksjonene for å slå av automatisk avspilling via stasjonære versjoner av YouTube.

  1. Åpne YouTube.
  2. Hvis du ikke allerede er logget på Google-kontoen din, velger du den blå Logg inn lenke øverst til høyre for å legge inn pålogging informasjonen din og logge på.

    Du trenger ikke nødvendigvis å logge på kontoen din for å slå av automatisk spill fordi funksjonen er slått på som standard enten du er eller ikke logget på. Fordelen med å logge på kontoen din er at når du slår av automatisk spill, vil det være slått av på tvers av kontoen din - uansett hvilken maskin eller enhet du får tilgang til den fra.

  3. Søk eller velg en video for å gå til siden og begynne å se den. Du trenger ikke å se på hele videoen og kan velge pause knappen for å sette den på pause.

  4. Det er to måter å slå av automatisk avspilling:
    1. Bytt AUTO SPILL knappen av i øverste høyre hjørne (over Up neste videoer) slik at den endres fra blå til grå.
    2. Velg tannhjulikonet nederst på videospilleren for å få tilgang til innstillingene og bytt deretter til Autoplay innstillingen til av slik at den skifter fra rød til grå.

  5. Velg spille på videospilleren for å fortsette å se videoen til slutten eller dra rød prikk langs videospillerens tidslinje for å spole frem til de siste sekundene av videoen, og velg deretter spille.

  6. Hvis du har slått av automatisk avspilling, slutter videoen normalt, og en ny video begynner ikke å spilles av automatisk.

Slik slår du av Autospill på YouTube-appen eller YouTube i en mobil nettleser

Følg disse instruksjonene hvis du vil slå av automatisk avspilling på YouTube-mobilappen.

Følgende instruksjoner er de samme enten du bruker YouTube-appen for Android eller iOS. De gjelder også YouTube.com i en mobil nettleser.

  1. Åpne YouTube-appen eller besøk YouTube i en mobil nettleser.
  2. Hvis du ikke allerede er logget på kontoen din, trykker du på profilikon øverst til høyre for å angi påloggingsinformasjonen din og logge på (eller velg en eksisterende konto du allerede har koblet til).

    I likhet med YouTube.com på skrivebordet, trenger du ikke nødvendigvis å logge på kontoen din i appen eller på mobilnettstedet for å slå av autospill. Funksjonen er slått på som standard uansett om du er eller ikke logget på. Innlogging hjelper bare med å effektivisere innstillingen for automatisk avspilling på tvers av kontoen din, uansett hvor du logget på.

  3. Søk eller velg hvilken som helst video for å gå til siden og begynne å se den (uten å sette den på fullskjerm). Hvis du ikke vil se det hele, velger du pause knappen for å sette den på pause.

  4. Se etter Autoplay -knappen, under videospilleren og rett over neste opp-seksjon. Velg den for å slå den av slik at den blir fra blå til hvit.

    Videoer spilles ikke av automatisk hvis du er koblet til et mobilnettverk og ikke har vært aktiv i minst 30 minutter. Når du er koblet til Wi-Fi, stopper avspillingen av videoer automatisk etter maksimalt fire timer.

  5. Velg spille på videospilleren for å fortsette å se på videoen eller alternativt dra rød prikk langs videospillerens tidslinje for å spole frem til de siste sekundene av videoen. Plukke ut spille.

  6. Videoen skal avsluttes normalt, og du vil ikke se at en ny video begynner å spilles av automatisk.

Legg igjen en kommentar