Tekstbehandlingsapper for Android-telefoner og nettbrett

Har du vurdert å få en tekstbehandlingsapp på Android-enheten din? Tekstbehandlingsapper er ikke bare begrenset til iPads. Hvis du vil vise dokumenter som Word-filer, regneark, PDF-filer og PowerPoint-presentasjoner, eller lage nye dokumenter på nettbrettet eller telefonen, er det sannsynligvis en app der ute som passer for deg.

Her er noen av de beste og mest populære Android-tekstbehandlingsappene.


1. OfficeSuite Pro + PDF

 MobiSystems Hva vi liker

  • Fullt utstyrt kontorsuite

  • Gratis prøveversjon tilgjengelig

  • Håndterer en rekke formater

Det vi ikke liker

  • Noe kostbart

OfficeSuite Pro + PDF fra MobiSystems (tilgjengelig i Google Play-butikken) er en robust app som er funksjonsrik og lar deg opprette, redigere og vise Microsoft Word-, Microsoft Excel- og PDF-dokumenter og muligheten til å se PowerPoint-filer.

OfficeSuite + PDF er en gratis prøveversjon av appen som gir deg sjansen til å prøve appen før du forplikter deg til å kjøpe den.

Denne appen er enkel å bruke, og handlinger som marginnstilling og tekstjustering er enkle. Den håndterer innsetting av bilder og andre medier godt, og formatering og manipulering av tekst er også enkelt.

En av de beste funksjonene i OfficeSuite Pro er hvor godt det bevarer formateringen i dokumenter. Overføring av et dokument fra en bærbar datamaskin ved hjelp av Microsoft Word ved bruk av skylagring (eksempler på skylagringstjenester som tilbyr ledig plass inkluderer Microsoft OneDrive og Google Drive) resulterte i ingen formatendringer.

Last ned OfficeSuite Pro + PDF for Android


2. Google Dokumenter

 Google hva vi liker

  • Mest støttet

  • Tilgjengelig hvor som helst og enkel å laste opp

  • Gratis!

  • Støtter tonnevis av filformater

Det vi ikke liker

  • Krever Internett-tilkobling

Google Docs for Android er en del av en rekke produktivitetsapplikasjoner på kontoret som inkluderer Google Docs, Sheets, Slides og Forms. Tekstbehandlingsapplikasjonen, kalt ganske enkelt Docs, lar deg lage, redigere, dele og samarbeide om tekstbehandlingsdokumenter.

Som tekstbehandler får Google Docs jobben gjort. Alle viktige funksjoner er tilgjengelige, og brukergrensesnittet har en kjent følelse hvis du er vant til Word, så justeringen er ikke belastende. 

Google Docs er integrert med Google Drive, skylagringstjenesten fra Google, hvor du kan lagre filene dine i skyområdet og få tilgang til dem fra alle enhetene dine. Disse filene i Drive kan deles ut til andre brukere, enten som bare synlige filer, eller andre kan få redigeringstillatelser. Dette gjør samarbeid veldig enkelt og tilgjengelig for brukere, uansett hvilken enhet eller operativsystem de bruker.

Google Docs har hatt noen problemer med formateringstap ved konvertering av et opplastet Word-dokument, men dette har forbedret seg nylig.

Last ned Google Docs for Android


3. Microsoft Word

 Microsoft Hva vi liker

  • Fullt utstyrt og kraftig

  • Bruk den hvor som helst

  • Gratis!

Det vi ikke liker

  • Krever en internettforbindelse

  • Noen kjøp i appen

Microsoft har flyttet programvarepakken for Office-produktivitet Microsoft Office til den mobile mobilverdenen. Android tekstbehandlingsversjonen av Microsoft Word tilbyr et funksjonelt og kjent miljø for lesing og oppretting av dokumenter.

Brukergrensesnittet vil være kjent for brukere av desktopversjonen Word, men strømlinjeformet til kjernefunksjonene og funksjonene. Grensesnittet gjør en mindre elegant overgang til de små skjermene på smarttelefoner, og kan føles vanskelig.

Selv om appen er gratis, må du oppgradere til et abonnement på Microsoft Office 365 hvis du vil ha funksjoner utover de grunnleggende inkludert, for eksempel samarbeid i sanntid eller gjennomgang / sporing av endringer, fra enkelt datamaskinlisenser til lisenser som tillater installasjon på flere datamaskiner.

Hvis du er komfortabel med å bruke Word på datamaskinen din og kryper av tanken på å lære deg en ny apps grensesnitt, kan Microsoft Word for Android være et godt valg når du går over til mobil.

Last ned Microsoft Word for Android


4. Docs To Go

 DataViz Hva vi liker

  • Full funksjon

  • Støtter flere formater

  • Koble til forskjellige skylagring

Det vi ikke liker

  • Bare et trinn under Microsoft eller Google

Documents To Go - nå kalt Docs To Go - fra DataVis, Inc., har anstendige tekstbehandlingsanmeldelser. Appen er kompatibel med Word-, PowerPoint- og Excel 2007- og 2010-filene, og har muligheten til å opprette nye filer. Denne appen er en av få som også støtter iWorks-filer.

Docs to Go tilbyr omfattende formateringsalternativer, inkludert punktlister, stiler, angre og gjøre om, finn og erstatt, og antall ord. Den bruker også InTact Technology for å beholde eksisterende formatering.

Docs To Go tilbyr en gratis versjon, men for avanserte funksjoner, for eksempel støtte for skylagringstjenester, må du kjøpe en fullversjonsnøkkel for å låse dem opp.

Last ned Docs To Go for Android


Så mange apper å velge mellom!

Dette er bare et lite utvalg av tekstbehandlingsappene som er tilgjengelige for Android-brukere. Hvis disse ikke helt passer dine behov, eller hvis du bare leter etter en annen opplevelse enn kjent Word, kan du prøve andre. De fleste tilbyr en gratis, men vanligvis nedskalert, versjon av appen deres, så hvis du finner en du vil prøve, men det koster, kan du søke etter gratisversjoner. Disse vises ofte på høyre side av app-siden; Hvis du ikke ser en, kan du prøve å søke etter utvikleren for å se alle appene de har tilgjengelig.

Legg igjen en kommentar