IPVanish gjennomgang: Alt du trenger å vite

 IPVanish

Samlet sett føles grensesnittet rotete, med for mange forskjellige måter å koble til (dvs. serverforbindelseslister, tilkoblingsknapper, nedtrekks osv.). I mellomtiden, for å endre IPVanish-innstillingene, må du gjøre det fra applikasjonsikonet - du kan ikke gjøre det fra hovedgrensesnittet. Og mens grafen ser pen ut, gir den ingen verdi til nettopplevelsen. På plussiden har ikonet en tidtaker.


Ytelse: Utmerket

IPVanish administrerer hele nettverksinfrastrukturen internt, og tilbyr ubegrenset båndbredde og utmerkede surfehastigheter i hele sitt globale nettverk. For å få best mulig hastighet og ytelse, bruk Quick Connect funksjon med Beste server tilgjengelig valgt.

Når dette er valgt, Quick Connect velger den beste serveren for din plassering. Med IPVanish fant vi ut at websider ble lastet raskt, og vi kunne se filmer på Netflix uten null ventetid og buffering. VPN-tilkoblingen og frakoblingstidene kan være litt treg, men det er ikke så stort av en avtale.

Vi var i stand til å oppnå en maksimal nedstrømshastighet på 186.64 Mbps når vi var koblet til en nærliggende USA-basert server uten 1 Gbps internettforbindelse. Andre servere, inkludert servere i utlandet, var betydelig tregere.

I motsetning til mange leverandører (som i beste fall kan tilby fem eller seks samtidige tilkoblinger), tillater IPVanish opptil 10 samtidige tilkoblinger på tvers av flere enheter under en serviceplan. Hvis du derimot ønsket 10 forbindelser med ExpressVPN, må du kjøpe to serviceplaner. Dette kan gjøre IPVanish til en god verdi hvis du har mange brukere og / eller enheter å beskytte.

IPVanish

IPVanish tilbyr en delt tunnelfunksjon for Android-brukere. Funksjonen lar deg velge hvilke apper som bruker VPN og forbli kryptert, og hvilke apper som blir rutet gjennom din lokale ISP (ingen kryptering). Denne funksjonen kan være nyttig når du vil beskytte noen forbindelser med VPN, men la andre forbindelser være lokale, for eksempel for matleveringstjenester.


Streaming: Støtter noen tjenester

Mens IPVanish ikke tilbyr dedikerte mediestreamingservere, klarte vi å streame Netflix gjennom USA-baserte servere. Vi kunne også se Hulu, selv om vi ikke klarte å få BBC iPlayer til å jobbe gjennom noen av IPVanishs britiske baserte servere.

IPVanish tilbyr også støtte for Kodi, som er en av de mest populære mediestreamingsappene der ute. På grunn av geografiske begrensninger kan det hende at Kodi-brukere ikke har tilgang til visse tillegg. For å komme deg rundt dette, kan du kjøre IPVanish-appen med Kodi-tjenesten din. Dette gir ubegrenset tilgang til alle Kodi-tillegg som du ønsker å installere. Du kan også bruke Kodi med IPVanish for Fire Stick eller Fire TV.


Personvernregler: Strengt, med en ulempe

IPVanish-tjenesten er basert i USA. Dette betyr at det faller under jurisdiksjonen til USA og Five Eyes Alliance. Five Eyes Alliance er en internasjonal overvåkingsgruppe (sammensatt av Australia, Canada, New Zealand, Storbritannia og USA) som sørger for innsamling og deling av overvåkingsdata.

IPVanish oppgir at de er en leverandør uten logg. Teoretisk sett betyr det at hvis en regjering skulle be om logger fra IPVanish, ville det ikke være noen data å gi. Problemet er at de ikke har noen åpenhetsrapporter eller uavhengige revisjoner, og de har overlevert data tidligere.

Fra IPVanish-nettstedet: Vi bryr oss dypt om personvernrettighetene dine, og vi logger aldri trafikk eller bruk av VPN-en vår. IPVanish samler ikke inn, overvåker eller logger trafikk eller bruk av Virtual Private Network-tjenesten, under noen omstendigheter, på noen plattform.

IPVanish


Sikkerhetsfunksjoner: Standard

Når det gjelder sikkerhet, tilbyr IPVanish den svært sikre OpenVPN-protokollen, DNS-lekkasjebeskyttelse (Domain Name System) og en drepebryter for å holde forbindelsene dine private. Tjenesten mangler imidlertid litt ekstra verdiskapende sikkerhetsfunksjoner. For eksempel finner du ikke ting som NordVPNs Double VPN eller ExpressVPNs TrustedServer-teknologi.

IPVanishs liste over sikkerhetsfunksjoner inkluderer:

  • OpenVPN-protokoll med 256-bit AES-kryptering: Dette er en kryptering av militær karakter som brukes til å beskytte svært sensitive data. Det er praktisk talt umulig å knekke.
  • Scramble: Denne funksjonen hjelper til med å skjule forbindelser i land som bruker dyp pakkeinspeksjon for å identifisere OpenVPN-forbindelser. Det er nyttig å omgå brannmurer, og det tilbys på Windows, Mac OS, Android og Fire Stick / TV.
  • DNS-lekkasjebeskyttelse: Dette forhindrer forespørsler om å konvertere en URL til en IP-adresse fra å gå gjennom feil domenenavnsserver (DNS), noe som kan kompromittere personvernet.
  • Drepbryter: Denne funksjonen stenger automatisk all internettrafikk hvis IPVanish av en eller annen grunn slutter å fungere. Dette beskytter internettrafikken din mot nysgjerrige øyne.
  • TOR-kompatibilitet: IPVanish vil fungere med TOR (The Onion Router), men på grunn av ytelsesproblemer er det best å bare surfe på nettet.

IPVanish

IPVanish tilbyr en rekke VPN-sikkerhetsprotokoller å velge mellom, inkludert OpenVPN over UDP / TCP eller L2TP / IPSec og IKEv2. OpenVPN anses å være gullstandarden i VPN-sikkerhetsprotokoller i dag. Den er avhengig av SSL / TLS for nøkkelutveksling, har opptil 256-bit kryptering via OpenSSL, og kan kjøre over både TCP og UDP. Med andre ord, det er veldig sikkert.

IPVanish administrerer hele nettverksinfrastrukturen internt, og tilbyr ubegrenset båndbredde og utmerkede surfehastigheter i hele sitt globale nettverk.


Torrenting: Ja, men med en ulempe

Mens IPVanish antyder at tjenesten deres er bra for torrenting, må du huske at IPVanish er basert i USA. Dette betyr at det er underlagt lovene om brudd på copyright på Digital Millennium Copyright Act (DMCA), som er designet for å beskytte musikk, filmer, spill og mer.

Selv med deres ikke-logg-policy kan du ha større trygghet for å strømme med en VPN-tjeneste som ikke fungerer på amerikansk jord. Men hvis du ikke torrent, trenger du ikke å bekymre deg for dette.

Mens IPVanish har en ikke-logg-policy, har tjenestens amerikanske jurisdiksjon noen ulemper.

Annonseblokkering: Ikke inkludert

IPVanish inkluderer ikke en innebygd annonseblokkering. Dette er en sikkerhetsfunksjon som finnes i noen av de beste VPN-tjenestene, fordi den lar VPN kutte av forespørsler fra overivrige annonsesporere og malware på DNS-nivå. Uten denne typen beskyttelse kan nettleseren din avsløre kompromitterende informasjon når den sender forespørsler til annonsesporere.

Kundeservice: Noen av de beste i bransjen

IPVanish tilbyr det høyeste nivået av kundeservice vi har sett fra alle VPN-er som vi har testet. De gir telefonsupport i USAs åpningstider, 24/7 webchat, og også e-post som en sikkerhetskopi hvis du ikke trenger svar med en gang. Dette nivået av støtte er nesten uhørt i VPN-bransjen.

Pris: Rimelig, men ikke billig

Når det gjelder priser, er IPVanish på nivå med andre VPN-leverandører, men det er definitivt ikke det billigste alternativet der ute. For øyeblikket tilbyr IPVanish tre betalingsplaner: $ 10 / måned i en måned, $ 8.99 / måned i tre måneder og $ 5.19 / måned i 15 måneder. 15-månedersplanen utgjør 17 cent per dag, men du må betale for den på forhånd.

Konkurranse: IPVanish vs ExpressVPN

Hvordan sammenlignes IPVanish med den populære ExpressVPN-tjenesten? Når det gjelder hastighet og ytelse, er de to tjenestene veldig like - det vil si raske. IPVanish er det litt billigere alternativet, til $ 5.19 / måned mot ExpressVPN til $ 6.67 / måned.

De tilbyr begge OpenVPN, den beste sikkerhetsprotokollen som er tilgjengelig i dag. Men hvis du er ute etter bevist personvern, er den BVI-baserte ExpressVPN det overlegne valget. Eksempel: da den tyrkiske regjeringen krevde data fra ExpressVPN i 2017, hadde de rett og slett ingen logger å gi dem.

På den annen side er det bevis for at "no-logs" IPVanish overleverte kundeloggingsdata til US Department of Homeland Security for en straffesak i 2016. Mens IPVanish nå er under ny ledelse med StackPath, er hendelsen, hvis den er sant, strider mot deres uttalte ikke-logg-policy.

Endelige dommen

Et godt alternativ hvis du ikke er bekymret for logghistorikken.

Vår endelige dom er at IPVanish kan fungere bra for deg hvis du er ute etter høye hastigheter, ubegrenset båndbredde og flere enhetstilkoblinger. Men hvis du trenger en mer uttømmende funksjonsliste og er bekymret for deres amerikansk-baserte loggføringshistorikk (selv om IPVanish sier at de ikke logger for øyeblikket), kan det lønne seg å sjekke ut andre tjenester først.

Specs

  • Produktnavn IPVanish

  • Pris $ 5.19

  • Operativsystemer Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Fire TV

  • Mobile plattformer iOS, Android, Windows Phone

  • Enheter 10 enheter om gangen

  • Serverlokasjoner 75 land

  • Antall servere 1,300+

  • Streaming Testet Netflix (USA)

  • Torrenting Ja, inkludert drepebryter

  • Kryptering AES 256-bit OpenVPN over UDP / TCP, IKEv2 / IPsec, L2TP, PPTP

  • Logging Ingen logger, ingen gjennomsiktighetsrapport, har overlevert data tidligere

  • Jurisdiksjon USA


Legg igjen en kommentar