Slik sletter du nedlastinger på Android

Nedlastede filer kan være litt vanskeligere å finne på telefonen enn på datamaskinen din. Ofte vil vi laste ned noe vi trenger og deretter glemme det. Store filer, som videoer, kan ta opp verdifull eiendom i telefonens lagring lenge etter at du er ferdig med det! Heldigvis er det ikke vanskelig å slette filer - du må bare vite hvor du skal lete. Slik sletter du nedlastinger på Android og frigjør litt ekstra plass.


Hvordan åpne og redigere filer

Hver Android-enhet har en bestemt app for å administrere nedlastede eller lagrede filer, men det kan ta litt søk å finne, avhengig av enheten. Slik blar du gjennom de forskjellige filene du har.

Når du sletter filer på Android-enheten din, er de borte permanent, så vær sikker på at du virkelig vil slette dem helt før du følger disse instruksjonene.

 1. Appen du leter etter, blir kalt enten filer or Mine filer, avhengig av enhetens alder. For å finne filer app, åpne App-skuff på enheten. Du må kanskje søke litt - se i en verktøy mappen hvis du ikke ser den direkte på App-skuff.

 2. Inne i filer app, kan du bla gjennom flere forskjellige kategorier: bilder, videoer, musikk, etc.

 3. Herfra kan du trykke på filer for å få tilgang til dem eller trykke og holde nede for å velge flere filer samtidig. Avhengig av filtype, er det forskjellige handlinger du kan utføre når du har valgt flere filer.

 4. Betal en spesiell merknad til dokumenter seksjon. Hvis du har lastet ned PDF-filer - billetter til et arrangement, en restaurantmeny osv. - fra en nettleser på mobilenheten, sitter de ofte bare på telefonen din og tar plass.

  Nedlastinger fra nettleseren din lagres i nedlastingsfilen din, så når du sletter dem direkte fra filen, er det ikke nødvendig å slette dem fra nettleseren din. Hvis du vil dobbeltsjekke det, kan du imidlertid alltid åpne nettleseren din og gå til innstillinger (vanligvis representert med et menyikon med tre prikker eller tre linjer)> Nedlastinger for å sikre at alle filene du vil slette, er borte.

 5. Når du har valgt filene du vil slette, trykker du på Delete, som vanligvis er representert med et søppelboksikon.

 6. Du kan bli bedt om å bekrefte at du vil slette filene. Trykk på Delete or Ja, avhengig av operativsystem, for å slette filene permanent.


Slik sletter du filer på Android-enheten din

Når du har funnet filer slette filene dine er et øyeblikk. Slik gjør du det.

 1. Trykk og hold fingeren på filen du vil slette, og velg deretter enten Delete alternativ eller Trash ikonet som vises.

 2. Du kan velge flere filer for å slette flere samtidig. Hver og en skal motta et avkrysningsmerke hvis du trykker og holder nede på det - sjekk flere av dem før du velger slett for å ta vare på mange filer samtidig.

 3. Etter at du har valgt å slette filer, blir du bedt om du virkelig vil slette disse filene. De er borte for godt når du har valgt OK, så sørg for at du har valgt med omhu.

Nedlastede filer kan ta mye plass på Android. Hvis du aldri har installert et ekstra SD-kort eller lagt til plass på telefonen din, kan det være en verdifull vare! Det er en god idé å rydde ut plass så ofte du kan laste ned flere av favorittappene, musikken og videoene dine.


Legg igjen en kommentar