Slik løser du kode 37-feil i Windows

Code 37-feilen er en av flere Device Manager-feilkoder som i utgangspunktet betyr at driveren som er installert for maskinvareenheten, mislyktes på noen måte.

Kode 37-feilen vil nesten alltid vises på følgende måte:

Windows kan ikke initialisere enhetsdriveren for denne maskinvaren. (Kode 37)

Detaljer om Enhetsbehandling-feilkoder som kode 37 er tilgjengelige i Enhetsstatus-området i enhetens egenskaper: Hvordan vise en enhets status i Enhetsbehandling.

Enhetsbehandling feilkoder er eksklusive for Enhetsbehandling. Hvis du ser kode 37-feilen andre steder i Windows, er sjansen stor for at det er en systemfeilkode som du ikke bør feilsøke som et problem med Enhetsbehandling.

Kode 37-feilen kan gjelde for hvilken som helst maskinvareenhet i Enhetsbehandling. Imidlertid vises de fleste Code 37-feil på optiske stasjoner som Blu-ray, DVD og CD-stasjoner, samt skjermkort og USB-enheter.

Ethvert av Microsofts operativsystemer kan oppleve en Code 37 Device Manager-feil, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og mer.


Hvordan fikse en kode 37-feil

 1. Start datamaskinen på nytt hvis du ikke allerede har startet den på nytt minst en gang etter å ha sett kode 37-feilen.

  Det er mulig at feilkoden 37 du ser, var forårsaket av et midlertidig problem med maskinvaren. I så fall kan det være alt du trenger for å fikse en omstart av datamaskinen.

 2. Installerte du en enhet eller gjorde en endring i Enhetsbehandling rett før kode 37-feilen dukket opp? I så fall er det høyst sannsynlig at endringen du gjorde forårsaket feilen.

  Angre endringen hvis du kan, start datamaskinen på nytt, og sjekk igjen for kode 37-feilen.

  Avhengig av endringene du har gjort, kan noen løsninger omfatte:

  • Fjerne eller konfigurere den nylig installerte enheten
  • Å rulle driveren tilbake til en versjon før oppdateringen
  • Bruker Systemgjenoppretting til å angre nylige Enhetsbehandling-relaterte endringer
 3. Slett registerverdiene for UpperFilters og LowerFilters. En vanlig årsak til Code 37-feil er korrupsjon av to registerverdier i registernøkkelen DVD / CD-ROM Drive Class.

  Slette lignende verdier i Windows-registeret kan også være løsningen på en kode 37-feil som vises på en annen enhet enn en Blu-ray-, DVD- eller CD-stasjon. UpperFilters / LowerFilters-opplæringen som er lenket ovenfor, viser deg nøyaktig hva du trenger å gjøre.

 4. Prøv en annen USB-port hvis kode 37-feilen blir sett mens du bruker en USB-enhet.

  Hvis du har en gammel enhet, kan den bare fungere på en langsommere USB-port, i så fall - hvis datamaskinen din har begge deler - kan du bytte enheten fra en raskere port som 3.0, til en langsommere som 2.0.

 5. Installer driveren for enheten på nytt. Avinstallering og installering av driverne for enheten på nytt er en annen sannsynlig løsning på en kode 37-feil, spesielt hvis feilen dukker opp på en annen enhet enn en BD / DVD / CD-stasjon.

  For å gjøre dette, åpne Enhetsbehandling og høyreklikk eller trykk og hold på enheten, gå inn i Driver kategorien, og velg deretter Avinstaller. Når du er ferdig, bruk Handling > Skann etter maskinvareendringer muligheten til å tvinge Windows til å lete etter nye drivere.

  Hvis en USB-enhet genererer kode 37-feilen, må du avinstallere alle enheter under maskinvarekategorien Universal Serial Bus-kontrollere i Enhetsbehandling som en del av driverinstallasjonen på nytt. Dette inkluderer alle USB-masselagringsenheter, USB-vertskontroller og USB-rotnav.

  Korrekt installering av en driver er ikke det samme som å bare oppdatere en driver. En fullstendig installering av driveren innebærer å fjerne den installerte driveren helt og deretter la Windows installere den på nytt fra bunnen av.

 6. Oppdater driverne for enheten. Å installere de nyeste driverne for en enhet med kode 37-feilen er en annen mulig løsning.

  Forsikre deg om at du installerer riktig, produsent 64-bit driver for enheten hvis du bruker en 64-biters versjon av Windows. Dette er alltid viktig, men ikke å gjøre det kan være årsaken til et kode 37-problem, så vi ønsket å kalle det ut her.

  Finn ut om du kjører en 32-biters eller 64-biters versjon av Windows. Du trenger denne informasjonen. Hvis datamaskinen din er under 5 år gammel, kjører du sannsynligvis 64-biters Windows.

 7. Kjør kommandoen sfc / scannow System File Checker for å søke etter og erstatte om nødvendig manglende eller korrupte Windows-filer.

  Noen brukere har rapportert kode 37-problemer som ikke kunne løses ved å installere en driver på nytt, men som forsvant etter å ha kjørt verktøyet for systemfilkontroll. Dette betyr at i det minste noen kode 37-feil kan være forårsaket av problemer med Windows selv.

 8. Bytt ut maskinvaren. Hvis ingen av forrige feilsøking har fungert, må du kanskje erstatte maskinvaren som har kode 37-feilen.

  Selv om det ikke er veldig sannsynlig, er det også mulig at enheten ikke er kompatibel med din versjon av Windows. Dette kan være et problem hvis maskinvaren med kode 37-feilen ble produsert for mange år siden, eller hvis maskinvaren din er nyere, men operativsystemet ditt er mer enn en versjon gammel. Du kan referere til Windows HCL for kompatibilitet hvis du tror dette kan gjelde deg.

  Hvis du er sikker på at selve maskinvaren ikke er årsaken til denne bestemte kode 37-feilen, kan du prøve en reparasjonsinstallasjon av Windows og deretter en ren installasjon av Windows hvis reparasjonen ikke fungerte. Jeg anbefaler ikke å gjøre noen av dem før du prøver å bytte ut maskinvaren, men de kan være de eneste alternativene som er igjen.

 9. Gi oss beskjed hvis du har løst en kode 37-feil ved hjelp av en metode som vi ikke har ovenfor. Vi vil gjerne holde denne siden så oppdatert som mulig.


Legg igjen en kommentar