Slik sletter du en iCloud e-postkonto permanent

Apple tilbyr muligheten til å slette Apple ID-kontoen din permanent når som helst og uansett grunn. Hvis du bruker noen Apple-enheter, har du en iCloud-konto, som er en del av Apple-ID-en din. ICloud-kontoen din inneholder en e-postadresse og brukes til å sende og motta tekstmeldinger og e-poster, og til å kjøpe varer i iTunes butikken og iOS Apper.

Før vi hopper inn i trinnvise instruksjoner for å slette iCloud e-postkontoen din, la oss ta en titt på nøyaktig hva som skjer når kontoen slettes:

  • Innhold eller kjøp i Apple iBooks, iTunes vil ikke lenger være tilgjengelig.
  • Alle bilder, videoer og dokumenter som er lagret i iCloud, slettes permanent.
  • Du vil ikke kunne logge på for å motta iMessages og iCloud Mail eller motta FaceTime-samtaler.
  • Du mister også tilgang til Apple Pay, iCloud nøkkelring, Tilbake til min Mac, Finn min iPhone, Game Center og Fortsettes.
  • Eventuelle tredjepartsapper som er lastet på enhetene dine og lagrer data i iCloud, vil også gå tapt.
  • Alle avtaler du har planlagt i Apple Store, blir kansellert. Alle åpne Apple Care-saker vil være permanent lukket og utilgjengelige. Hvis du har spesifikke bekymringer, kan du gå til Apple OSS-siden for å lære mer.

Slette Apple ID-en din er permanent. Vær oppmerksom på at det ikke er en rask løsning å slette iCloud-e-postkontoen. Hele prosessen for sletting av Apple-kontoen kan ta opptil syv dager. Dette er fordi Apple må bekrefte at du, og ikke noen andre, ber om at kontoen skal slettes.

Hvis det er noen sjanse for at du vil få tilgang til kontoen din i fremtiden, kan du vurdere å deaktivere kontoen din midlertidig, i stedet for å slette kontoen fullstendig. Hvis du fortsatt vil fortsette og slette iCloud-e-postkontoen din permanent, gjør du følgende:


Før du sletter iCloud-e-posten, last ned filene dine

Fordi det er permanent å slette Apple iCloud e-posten din, sørg for at du laster ned alle filene fra iPhone, iPad, Apple-datamaskinen og fra iCloud. I tillegg til bilder og videoer, kan det også være lurt å ta sikkerhetskopi av e-post, kalenderhendelser, kontakter og iTunes- og iBook-kjøp.

Fjern enheter tilknyttet Apple ID før du sletter iCloud-kontoen

Før du sletter kontoen din, bør du ta deg tid til å fjerne eventuelle Apple-enheter som er tilknyttet Apple-ID-en. Dette trinnet vil gjøre det mye lettere å logge på med en ny Apple ID.

  1. Logg på iCloud-kontoen din hos Apple.

  2. Når du er logget på, blar du ned til Enheter-delen.

  3. Klikk på enhetsbildet, og et vise frem-vindu vises for hvert av enhetsdetaljene.
  4. Klikk på ordene nederst i vise frem-vinduet, Fjern fra konto.

  5. Gjør dette for hver enhet på konto siden din til alle enhetene er fjernet.

Bruk Apples data- og personvernside for å slette e-postkontoen din for Apple-ID permanent

Når du har lastet ned alle filene og kjøpene dine, og du har logget av alle enhetene dine, er du klar til å slette Apple ID-kontoen din permanent. Dette er hvordan:

  1. Hvis du ikke er logget på, kan du logge på iCloud-kontoen din på Apple.
  2. Klikk på ordene, Gå til Apple ID-konto siden din under Administrer konto.

  3. Bla ned til delen Data og personvern som er nederst, og klikk på Administrer personvernet ditt.

  4. Nederst på siden er muligheten Slett Din konto. Klikk Be om å slette kontoen din.

  5. Et vise frem-vindu vises der du blir bedt om å velge en årsak til forespørselen.

  6. Apple vil minne deg på å gå gjennom informasjonen som vises om sletting av kontoen din. Klikk Fortsette, gjennomgå deretter Vilkår og betingelser for sletting, og krysse av boksen for å bekrefte at du godtar vikårene.

  7. Apple vil be om kontaktinformasjon for å sende deg kontooppdateringer. Oppgi en e-postadresse som IKKE er tilknyttet kontoen du sletter.
  8. Apple vil gi deg en unik tilgangskode som du må bruke får å kontakte Apple Support. Du kan også bruke denne koden for å avbryte prosessen for sletting av kontoen.

Apple vil slette kontoen permanent innen syv dager. I løpet av denne perioden vil Apple ID-kontoen forbli aktiv.


Legg igjen en kommentar