Hvordan åpne nye websider i en ny Firefox-fane eller -vindu

Tabbed surfing har blitt en del av hverdagen vår, så mye at vi nå tar for gitt. I de fleste populære nettlesere er standard oppførsel å åpne en ny fane i stedet for å åpne et nytt vindu, slik tilfellet var før faner ble en vanlig funksjon. Noen brukere lengter imidlertid etter gamle dager da et helt nytt vindu ble åpnet hver gang denne typen forespørsler ble fremsatt.

Denne opplæringen er bare beregnet på brukere som kjører Firefox-nettleseren på operativsystemene Linux, Mac eller Windows.


Deaktiver surfing med faner

Firefox gjør det enkelt å tilbakestille denne funksjonaliteten til der det hele begynte, og åpne et nytt vindu i stedet for en fane. Denne trinnvise veiledningen viser deg hvordan du endrer denne innstillingen.

  1. Åpne Firefox-nettleseren

  2. Skriv inn følgende tekst i nettleserens adressefelt og trykk på Enter or Tilbake nøkkel: om: preferanser.

    Firefoxs generelle preferanser skal nå vises. 

  3. Nederst på denne skjermen, i Tabs seksjon, er fire alternativer hver ledsaget av en avkrysningsrute.

  4. Den andre, Åpne lenker i faner i stedet for nye vinduer, er aktivert som standard og instruerer Firefox om alltid å åpne nye sider i en fane i stedet for et vindu. For å deaktivere denne funksjonaliteten og ha nye sider åpne i sitt eget nettleservindu, fjern merket ved siden av dette alternativet ved å velge det en gang.


Legg igjen en kommentar