Hvordan sende en webside-lenke med Yahoo Mail

Det er flere måter å inkludere nettsidekoblinger i en Yahoo Mail-melding. Det er til og med mulig å inkludere et forhåndsvisningsbilde slik at mottakeren vet hva han kan forvente.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder nettversjonene av Yahoo Mail og Yahoo Mail-mobilappen.


Hvordan sende en webside lenke med Yahoo Mail

Den enkleste måten å inkludere en lenke i en e-postmelding er å kopiere og lime den inn. Brukeren kan deretter kopiere lenken fra meldingen og lime den inn i nettleseren. Men hvis du heller vil inkludere en hyperkobling som tar brukeren direkte til siden ved å klikke på teksten:

  1. Marker teksten til lenken du vil dele, og trykk på Ctrl + C (for Windows) eller Command + C (for Mac) for å kopiere den.

  2. Marker teksten du vil koble til i Yahoo Mail-meldingen, og velg deretter link ikonet nederst på verktøylinjen (til venstre for alternativene for tekstformatering).

  3. Press Ctrl + V (for Windows) eller Command + V (for Mac) for å lime inn lenken i tekstfeltet.

  4. Klikk Test for å åpne lenken og sikre at den både fungerer og går til siden du vil dele.

  5. Plukke ut Spar.

  6. Send e-posten som vanlig. Når mottakeren ser meldingen, kan de klikke på den blå teksten for å åpne websiden i en ny fane.


Hvordan inkludere forhåndsvisning av koblinger i Yahoo Mail Messages

Alternativt kan du lime inn en hel lenke (inkludert http:// or https://) direkte inn i en Yahoo Mail-melding. Avhengig av hvordan nettsiden er satt opp, blir den limte teksten automatisk hyperkoblet, eller en forhåndsvisning av en lenke vil bli generert med et bilde.

For å justere størrelsen og plasseringen av forhåndsvisningen av lenken, hold musen over forhåndsvisningsbildet, og velg deretter ellipser (...) øverst til høyre.

Velge fjerne vil bare slette forhåndsvisningen; selve lenken blir værende i meldingsteksten.


Send en nettsidekobling med Yahoo Mail Basic

Yahoo Mail Basic støtter ikke forhåndsvisning av koblinger, men det er også mulig å inkludere hyperkoblinger:

  1. Marker teksten til lenken du vil dele, og trykk på Ctrl + C (for Windows) eller Command + C (for Mac) for å kopiere den.

  2. Plasser tekstmarkøren der du vil sette inn lenken i Yahoo Mail-meldingen, og trykk på Ctrl + V (for Windows) eller Command + V (for Mac) for å lime inn lenken.

  3. Legg parentes rundt lenketeksten.

Når mottakeren ser meldingen, kan de klikke på den understrekede teksten for å åpne websiden i en ny fane.

Dette trikset fungerer også for å inkludere hyperkoblinger i meldinger du sender fra Yahoo Mail-mobilappen.

Legg igjen en kommentar