Slik oppdaterer du Fortnite på bryteren

Fortnite følger produksjonsmodellen "spill som en tjeneste", noe som betyr at spillet ofte oppdateres med nytt spill, historie og annet innhold for å holde spillerne engasjert. Disse oppdateringene rulles regelmessig ut til alle versjoner av videospillet, inkludert Nintendo Switch-versjonen, og må installeres av spillerne før de spiller online. Derfor er det viktig å vite hvordan du får tak i den nyeste Fortnite Nintendo Switch-oppdateringen.


Slik slår du på automatiske Fortnite Nintendo Switch-oppdateringer

Den enkleste måten å sørge for at du alltid har den nyeste versjonen av Fortnite on Switch, er å aktivere automatiske oppdateringer.

Når dette alternativet er aktivert, vil Nintendo Switch-konsollen ofte se etter spill- og appoppdateringer når den er koblet til internett. Når en Fortnite-spilloppdatering oppdages, blir dataene automatisk lastet ned og installert i bakgrunnen.

Det er en god ide å holde Nintendo Switch koblet til eller koblet til en strømkilde mens automatiske oppdateringer er aktivert, da nedlasting av store mengder data kan bruke mye batteristrøm.

Slik aktiverer du Fortnite bakgrunnsoppdateringer på Nintendo Switch-konsollen.

  1. Slå på Nintendo Switch-konsollen.

  2. Velg Systeminnstillinger ikon fra bunnmenyen og trykk på A.

    Systeminnstillinger-ikonet er det grå sirkelikonet som ser ut som et tannhjul.

  3. Plukke ut system fra venstre meny.

  4. Fra høyre side av skjermen, rull ned og uthev Automatiske programvareoppdateringer.

    Automatiske oppdateringer lastes ikke ned og installeres når en Nintendo Switch er slått av. Konsollen må være slått på eller i hvilemodus for at denne funksjonen skal fungere.

  5. Hvis ordet "Av" er ved siden av, trykker du på A å bytte den til On. Hvis automatiske programvareoppdateringer allerede er på, trenger du ikke gjøre noe.

  6. Trykk på Hjem for å avslutte systeminnstillinger og gå tilbake til hovedbryteren til Nintendo Switch.


Slik oppdaterer du Fortnite on Switch manuelt

Mens du slår på automatiske oppdateringer garanterer du vanligvis at du kjører den nyeste versjonen av Fortnite, kan du også manuelt se etter nytt innhold.

Manuell oppdatering av et spill kan være nyttig hvis du har slått av bryteren i lengre tid, eller når en viktig ny spilloppdatering blir utgitt, og du vil spille av innholdet så snart som mulig.

  1. Slå på Nintendo Switch-konsollen og sørg for at den er koblet til internett.

  2. Bruk piltastene eller styrespakene for å velge Fortnite.

     Du trenger bare å markere ikonet. Ikke åpne spillet.

  3. Trykk på + or - på Nintendo Switch-kontrolleren eller Joy-Con for å aktivere den spillspesifikke alternativmenyen.

  4. Uthev programvare~~POS=TRUNC fra venstre meny.

    Hvis du bruker Nintendo Switch i håndholdt modus, kan du også trykke på hvert menyelement med fingeren.

  5. Plukke ut Via internett.

  6. Hvis du har den nyeste versjonen av Fortnite på Nintendo Switch, vil du se en melding om at du bruker den nyeste versjonen av denne programvaren. Hvis du ikke har den nyeste versjonen, vil oppdateringen laste ned og installeres automatisk.


Legg igjen en kommentar