Slik kobler du Nintendo-bryteren til den bærbare datamaskinen

Nintendo Switch støtter offisielt spill på sin egen skjerm i håndholdt modus og på en tilkoblet TV-skjerm når den er forankret, men dette er ikke de eneste alternativene. Du kan koble bryteren til en bærbar datamaskin og spille spill som Super Smash Bros. Ultimate og Animal Crossing New Horizons på datamaskinen din. Men det tar litt arbeid. Vi viser deg hvordan du gjør det under.

Instruksjonene i denne håndboken gjelder den originale Nintendo Switch-konsollen og ikke Switch Lite.


Hva som trengs for å koble til Bytt til en bærbar datamaskin

For å se Nintendo Switch-spill på en bærbar datamaskin, må du kjøpe et HDMI-videoopptakskort. Dette er nødvendig fordi bærbare modeller vanligvis ikke har støtte fra HDMI In-funksjonalitet.

Du husker kanskje å bruke en HDMI-tilkobling for å speile skjermen på datamaskinen på en skjerm eller TV-skjerm. Dette er en HDMI Out-port og kan ikke brukes til å importere andre medier til skjermen på den bærbare datamaskinen.

Ethvert fangstkort kan brukes til denne prosessen så lenge det har en USB-C-tilkobling og en HDMI-inngang. Det er flere flotte fangstkort å velge mellom, men Elgato-kort blir generelt sett betraktet som det beste alternativet av spillere på grunn av overkommelighet, byggekvalitet og brukervennlighet.

For disse instruksjonene bruker vi et Elgato HD60 HDMI-opptakskort og den gratis programvaren Elgato Game Capture HD. Opptakskortet kan kjøpes fra Amazon mens programvaren kan lastes ned gratis fra det offisielle Elgato-nettstedet.

Hvis du bruker et annet fangstkort for å koble bryteren til den bærbare datamaskinen, bør trinnene være nesten identiske. På samme måte fungerer de fleste spillopptaksprogrammer på samme måte, så hvis du har et annet program du foretrekker å bruke, kan du bruke det i stedet for Game Capture HD.


Slik kobler du Nintendo Switch til en bærbar PC

For å spille Nintendo Switch på den bærbare datamaskinen din, bruker du i utgangspunktet den bærbare datamaskinen sin skjerm som en TV-skjerm, slik at du kan la Nintendo Switch være i docken for hele installasjonsprosessen.

  1. Koble Nintendo Switchs HDMI-kabel fra TV-en.
  2. Koble Nintendo Switch's HDMI-kabel til HDMI In-porten på Elgato HD60 HDMI-opptakskortet.

    Hele denne prosessen kan være strømkrevende, så det er lurt å koble både den bærbare datamaskinen og Nintendo Switch-dokkingstasjonen til en strømkilde.

  3. Åpne Game Capture HD på den bærbare datamaskinen.

  4. Slå på Nintendo Switch-konsollen ved å trykke på Hjem på en tilkoblet kontroller.

  5. Koble USB-kabelen som fulgte med Elgato HD60 til fangekortet og den bærbare datamaskinen.
  6. Etter noen sekunder bør du se Nintendo Switch-startskjermen i Game Capture HD.

    Hvis Elgato's Game Capture HD-programvare ikke oppdager Nintendo-bryteren, må du forsikre deg om at HDMI-kabelen er koblet til fangekortets In-port og ikke Out-port. Den skal være på samme side som USB-kabelen.

  7. Velg fullscreen ikonet øverst til høyre på Game Capture HD. Programmet skal fylle hele skjermen.

  8. Vær forsiktig så du ikke berører musen eller tastaturet. Nintendo Switch-opptakene skal automatisk utvides for å fylle hele skjermen av seg selv. Du kan nå spille Nintendo Switch-spill på den bærbare datamaskinen din akkurat som på en TV.

    Den samme teknikken kan brukes for visning av media fra andre enheter som har en HDMI-kabel, for eksempel en Blu-ray-spiller eller Xbox One-konsoll.


En annen måte å spille Nintendo Switch-spill på bærbar PC

Hvis du ikke har et HDMI-opptakskort og ikke har råd til å kjøpe et, er et solid alternativ å spille PC-versjonene av favoritt Nintendo Switch-spillene på den bærbare datamaskinen.

Med unntak av førstepartsfranchiser som Super Mario, Animal Crossing og Pokemon, er mange av videospillene som er tilgjengelige på Nintendo Switch, også tilgjengelige å kjøpe fra Microsoft Store app store på Windows 10, Epic Games eller Steam. Noen populære nettspill, som Minecraft og Fortnite, støtter til og med krysssparing mellom enheter. Det betyr at du kan fortsette et spill du startet på Nintendo Switch på den bærbare datamaskinen, og deretter føre all den fremgangen tilbake til Switch når du er klar.

Hvis du regelmessig kjøper konsollspill på PC og du har en Xbox One-konsoll, kan det være lurt å sjekke Xbox Play Anywhere-titler. Disse lar deg kjøpe konsoll- og PC-versjoner av spillet til prisen for et enkelt spill.

Mange Nintendo Switch-kontrollere er også kompatible med en bærbar eller stasjonær datamaskin, slik at du ikke trenger å lære deg nye kontroller.


Legg igjen en kommentar