Hvordan bruke Nintendo Switch Voice Chat

Det er viktig å kommunisere med lagkameratene når du skal spille spill online. Nintendo har tatt den nysgjerrige avgjørelsen om å bygge talechatfunksjonaliteten til en egen smarttelefonapp i stedet for konsollen. Hvordan fungerer det? Her er de to måtene du kan starte en Nintendo talechattøkt.

Du finner en liste over spill som støtter tale chat i appen. Trykk på Hovedmeny > Tale Chat > Støttet programvare.


Hvordan starte en Nintendo Switch Voice Chat-økt

  1. Last ned og installer Nintendo Switch Online-appen på en Android- eller iOS-enhet.
  2. Start appen og logg på med Nintendo-kontoen din. (Hvis du ikke har en konto, må du registrere deg for en Nintendo-konto.)
  3. Start spillet du vil spille med den samme Nintendo-kontoen du er logget inn i, og gå inn i en modus som støtter tale chat.
  4. Trykk på Start på din smart enhet når du blir spurt om du vil starte talechatøkten. Appen lager en lobby andre kan bli med når du spiller online.

  5. Og du er ferdig!

Nintendo Switch-spill med sin egen tale chat

Enkelte Nintendo Switch-titler har sin egen innebygde funksjon for tale chat, noe som betyr at du kan glemme appen helt og snakke med lagkameratene i selve spillet. To online spill som for øyeblikket tilbyr dette, er Epic Games 'Battle Royale-tittel Fortnite' og 'Digital Extremes' samarbeidende tredjepersons skytespill Warframe.

For å bruke tale chat i en av dem, bare koble headsettet til Switchens lyd kontakt eller USB-C-port. Du kan justere volumet fra spillets lydinnstillinger eller deaktivere talechatalternativet helt hvis du ikke vil bruke det.


Begrensninger for Nintendo Voice Chat

Åpenbart er Nintendo Voice Chat-appen ikke en perfekt løsning. Både Sony og Microsoft innebygde chat-funksjonalitet i sine respektive konsoller, og det faktum at Nintendo ikke fulgte etter er forvirrende.

Å bruke appen betyr at du ikke kan lytte til spill lyd og tale chat gjennom et enkelt hodesett. Du kan heller ikke bruke appen til å chatte med venner uten å først starte et spill.

Imidlertid er det noen gode nyheter. Da appen først ble lansert, måtte folk holde telefonene ulåste og appen kjøre ellers ville de blitt koblet fra. Nintendo har siden oppdatert den, så tale chat vil fortsette, selv i bakgrunnen.

Legg igjen en kommentar