Lukk alle faner i Safari på iPhone eller iPad umiddelbart!

Det er en enkel måte å lukke alle fanene i Safari-nettleseren på iPhone eller iPad uten å gå til hver enkelt fane hver for seg. Selv om det ikke er så farlig å holde noen få eller et dusin faner åpne, opplever Safari-nettleseren noen ganger ytelsesproblemer hvis du åpner for mange.

Disse instruksjonene fungerer for iOS 12, iOS 11 og iOS 10.


Slik lukker du alle faner i Safari-nettleseren

Bruk Tab-menyen til å lukke alle åpne faner samtidig. Trykk og hold inne Tab knappen, som ser ut som to stablede firkanter. Når du trykker på den, åpner knappen et nytt vindu, men når du holder fingeren nede på den, vises Tabs-menyen.

Fanemenyen inneholder et alternativ for å lukke alle åpne faner, bortsett fra siden du ser på for øyeblikket.

Bruk denne metoden til å åpne en privat fane for å starte en privat surfesession.


Slik lukker du alle faner uten å åpne Safari-nettleseren

Når du ikke kan åpne Safari for å lukke alle åpne faner på iPhone eller iPad, tøm Safari-cachen for nettstedsdata. Denne tilnærmingen er "sledghammer-metoden" å lukke faner på, og skal bare gjøres når du ikke kan lukke faner gjennom nettleseren. Hvis du sletter disse dataene, slettes alle informasjonskapslene som er lagret på enheten din, noe som betyr at du må logge deg på nettsteder som vanligvis holder deg logget på mellom besøkene.

Fra i Innstillinger-appen for iPhone eller iPad, blar du til Safari delen og velg Fjern historikk og nettsteddata. Bekreft valget ditt i popup-skjermen.

Legg igjen en kommentar