Slik låser du opp Apple Watch

Å sette en passord på Apple Watch betyr at det er tider når du må låse den opp manuelt.


Låse opp med passord

Hvis Apple Watch er låst, er det fordi du har aktivert passord. Den enkleste måten å låse opp Apple Watch er å skyve på digital Crown og skriv inn passordet ditt.

Enkelt eller komplekst passord

Standardalternativet for passord er en firesifret kode du velger. Hvis du har aktivert et sikrere alternativ, er antallet sifre opp til deg. klokken din vil ikke be deg om riktig antall sifre, så sørg for at du husker det!

Lås opp med iPhone

Apple Watch-appen på iPhone har et alternativ du kan aktivere for å få klokken til å låse opp når du låser opp iPhone så lenge:

  • Du har muligheten Lås opp med iPhone vekslet ON i Min klokke> Passord innstillinger
  • Du har på deg klokka

Det tar noen sekunder før denne prosessen fungerer, så hold Apple Watch nær iPhone til det lille blå hengelåsikonet på klokkeskjermen forsvinner.


Låser opp Apple Watch uten passord

Det skjer med alle ... glemte du passordet ditt? Den gode nyheten er at du kan bruke din iPhone sammen med Apple Watch for å låse den opp. Du vil faktisk fjerne passordet fra Apple Watch og deretter gjenopprette klokken fra en sikkerhetskopi.

Dette er et ganske drastisk trinn, så sørg for at du absolutt ikke kjenner passordet. Husk at den tørker alle dataene på klokken, og har du enten satt den opp som ny eller gjenopprettet fra en sikkerhetskopi. Det er vondt.

  1. Hold Apple Watch og iPhone tett til hverandre til denne prosessen er fullført.

  2. Bruk Apple Watch-appen på iPhone for å få tilgang til Min klokke fane og trykk Generelt> Tilbakestill.

  3. Pek Slett innhold og innstillinger for Apple Watch. Trykk på igjen for å bekrefte, og skriv inn Apple ID-passordet ditt hvis du blir bedt om det.

  4. Hvis du har en mobilplan tilknyttet Apple Watch, må du velge å beholde eller fjerne telefonplanen. Hvis du bare bruker denne prosessen for å låse opp Apple Watch, så velg å beholde planen din.

  5. Når tilbakestillingen er fullført, kan du sette opp Apple Watch igjen og velge Gjenopprett fra sikkerhetskopi.


Aktiveringslås på Apple Watch

Appen Finn min iPhone inneholder en funksjon kalt Activation Lock, som er ment for å forhindre at klokken din blir brukt av noen andre i tilfelle den går tapt eller blir stjålet. For versjoner av watchOS 2 og senere aktiveres denne funksjonen automatisk når du konfigurerer Finn min iPhone-appen på iPhone paret med klokken din. Dette beskytter Apple Watch ved å kreve Apple ID og passord for å:

  • Koble fra Apple Watch fra iPhone
  • Par og bruk Apple Watch med en ny iPhone
  • Slå av Finn min iPhone

Du kan sjekke om aktiveringslås er på ved å åpne Apple Watch-appen og Min klokke-fanen. Trykk på klokkenavnet ditt øverst på skjermen, og trykk deretter på Informasjon ikonet ("i"). Hvis du ser Finn min Apple Watch så vet du at aktiveringslås er på.

Du må slå av aktiveringslåsen hvis du trenger at Apple Watch skal repareres, eller hvis noen andre skal bruke den. Følg disse trinnene:

  1. Hold Apple Watch og iPhone tett sammen.

  2. Gå til Apple Watch-appen på iPhone Min klokke fanen.

  3. Trykk på klokkenavnet ditt øverst på skjermen, og deretter på Informasjon ikonet.

  4. Pek Opphev paring av Apple Watch. Hvis du har en mobilplan knyttet til klokken din, må du også trykke Fjern [Carrier] Plan.

  5. Skriv inn Apple ID-passordet ditt og trykk for å bekrefte.

Nå er du ulåst og klar til å gå!


Legg igjen en kommentar