Magic Mouse 2: Hvor god er denne musen?

Apples oppdateringer av eksterne enheter til Mac fortsetter å være magiske, i det minste i Apples øyne. for sluttbrukere er det nok magi i musen til å fortsette å tiltrekke seg nye brukere. De endelige resultatene vil bli bestemt av hvor godt Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 og Magic Keyboard selger.

 eple


Magic Mouse 2

Magic Mouse 2 er den andre versjonen av Magic Mouse. Den gjennomgikk en liten evolusjonær endring som sentrerer rundt batteriet og dets ytelse. I stedet for AA-batterier har den nye Magic Mouse et internt oppladbart litiumionbatteri som Apple sier kan gi opptil en måneds bruk mellom ladningene. Det er omtrent det dobbelte av tiden de fleste brukere får på oppladbare alkaliske batterier som brukes i den originale Magic Mouse.

Magic Mouse 2 er tilgjengelig i to farger, den vanlige hvite toppen og sølvbunnen for å komplimentere utseendet til det meste av Mac-serien, og en plassgrå modell som følger med iMac Pro.


Magic Mouse 2 lading

En full ladning tar så lite som to timer, mens det er nok med en rask lading på to minutter for å gi deg 9 timers bruk før musen trenger påfyll.

Du lader musen gjennom en lynport på bunnen. Det avtakbare batteridekselet som ble brukt i den originale Magic Mouse er borte; nå er det bare en solid aluminiumbunn med en enkelt lynport mellom styreskinnene.

Apple leverer Lightning-til-USB-kabelen for lading, og Mac-en din kan levere strømmen du trenger for å holde batteriene ladet. Ulempen er at plasseringen av lynporten på bunnen av musen negerer muligheten til å lade og bruke musen samtidig.


Bluetooth-paring

Har du noen gang hatt problemer med å få en Bluetooth-enhet, for eksempel Magic Mouse, til å pares med din Mac? Magic Mouse 2 løser det problemet unikt. Hvis Magic Mouse 2 ikke er paret, slik det er når du først mottar det, eller hvis du manuelt kobler fra musen ved hjelp av Mac-enhetens Bluetooth-innstillingsrute, kan den pares umiddelbart ved å koble musen til Mac-en din ved hjelp av Lightning-to-USB-kabelen .

Andre forbedringer for Magic Mouse 2 inkluderer en jevnere glid over overflater. Da den flyttbare batteridøren var borte, var Apple i stand til å tilpasse glideskinnene for forbedret håndtering. Når det er sagt, gled den originale Magic Mouse over de fleste overflater uten å hoppe over, stikke eller produsere sporingsfeil.


Missene

Selv om det er morsomt å se på forbedringene Apple har gjort i Magic Mouse 2, er det også viktig å merke seg mangelen på viktige oppdateringer. Visst, det har et nytt oppladbart batteri som har rikelig med oppholdskraft og rask ladetid, men du må fortsatt koble tingen inn for å lade den, og du kan ikke bruke musen mens den lades.

Eksperter forventet at Apple skulle tilby et induktivt ladesystem, muligens i form av en musematte som lades når du plasserte Magic Mouse på den.

Det er heller ingen nye bevegelser, ingen signifikante eller forskjellige bevegelsesflater og ingen Force Touch for å produsere en tredje type klikk som Mac-maskinen kunne oppdage og bruke. Force Touch-systemet er i den nye Magic Trackpad 2, så hvorfor ikke Magic Mouse 2?

Final Thoughts

Magic Mouse 2 er en nyttig oppgradering ved å opprettholde de godt likt funksjonene til den originale Magic Mouse, og legge til et oppladbart batterisystem. Men vi vil ikke kaste vår originale Magic Mouse bort når som helst snart. Når dagen kommer til at Magic Mouse dør, ja, Magic Mouse 2 vil mer enn sannsynlig erstatte den, men endringene er ikke overbevisende nok til å overbevise oss om å oppgradere fra vår nåværende Magic Mouse.


Legg igjen en kommentar