Hvordan lagre videoer fra Facebook

Det er mulig å laste ned hvilken som helst video fra Facebook for å se på enheten når som helst uten internettilgang. Følg disse trinnene for å lære hvordan du lagrer en video fra Facebook på harddisken, smarttelefonen eller nettbrettet.

Disse instruksjonene fungerer både på en datamaskin eller en mobilenhet.


Hvordan lagre en video du la ut på Facebook

Media lastet opp til Facebook kan tjene som sikkerhetskopi hvis du mister originalfilen. Slik henter du en video fra Facebook som du lastet opp:

  1. Logg på Facebook på din bærbare eller stasjonære datamaskin og gå til profilsiden din.

  2. Gå til toppmenyen og hold markøren over Flere .

  3. Plukke ut videoer.

    Hvis du ikke ser dette alternativet, velger du Administrer Seksjoner fra Flere menyen, og aktiver videoer.

  4. videoer velg Dine videoer.

  5. Hold markøren over videoen du vil laste ned, og velg deretter blyantikonet øverst til høyre på bildet.

  6. Plukke ut Last ned SD (standard definisjon) eller Last ned HD (høy oppløsning).

  7. Videoen vises i et nytt skjermbilde. Velg de tre vertikale punktene (plassert i nedre høyre hjørne av videospilleren), og velg deretter Last ned. Filen lastes ned til datamaskinen din.


Hvordan lagre en video som noen andre har lagt ut på Facebook

Hvis en video vises på Facebook-tidslinjen din etter å ha blitt lagt ut av en venn, familiemedlem, selskap eller annen enhet, kan du laste den ned som en MP4-fil og lagre den lokalt for fremtidig bruk. Men først må du lure Facebook til å tro at du ser på sosiale medier på en mobil enhet, en ukonvensjonell, men nødvendig løsning. Følgende trinn fungerer for de fleste Facebook-videoer, inkludert de som opprinnelig ble spilt inn med Facebook Live, i de fleste store nettlesere.

  1. Gå til videoen du vil laste ned, og høyreklikk deretter hvor som helst i spilleren.

  2. Plukke ut Vis videoens URL. Eller velg Kopier video-URL på det nåværende tidspunktet, og hopp til trinn 4.

  3. Klikk på URL-en for å markere den, høyreklikk og velg Kopier. Du kan også bruke Ctrl + C or Command + C snarvei på tastaturet.

  4. Fjern nettleserens adressefelt og lim inn URL-en.

  5. Rediger URL. Erstatte www med m. Den fremre delen av URL-en skal nå lese m.facebook.com i stedet for www.facebook.com. trykk Enter for å laste inn den nye adressen.

  6. I Microsoft Edge velger du Spar for å laste ned videofilen til standardplasseringen. I Chrome, Firefox eller Safari høyreklikker du hvor som helst på videoen og velger Undersøke.

  7. Press Spille, og velg deretter pilikonet (øverst til venstre i inspeksjonsvinduet).

  8. Velg videoen for å fokusere på den.

  9. på Elements vindu, høyreklikker du på URL-en og velger Kopier adresselenken. Hvis du ikke ser det alternativet, dobbeltklikker du på området der du ser videoens URL slik at den er uthevet, og deretter kopierer du URL-en ved hjelp av Ctrl + C or Command + C hurtigtast.

  10. Lim inn den nye URL-en i et nytt, tomt nettleservindu og trykk Enter.

  11. Videoen spilles av i et mindre vindu. Velg de tre vertikale prikkene som er plassert i nedre høyre hjørne av skjermen.

  12. Plukke ut Last ned. Videoen lastes ned som en mp4-fil til datamaskinen din.


Slik lagrer du en video fra Facebook på en Android- eller iOS-enhet

For å laste ned andres video til telefonen eller nettbrettet, trenger du en tredjepartsapp som Friendly For Facebook, som er tilgjengelig for iOS og Android. Friendly legger til arbeidsflyt- og brukervennlighetsfunksjoner på Facebook, inkludert et alternativ for å laste ned video lagt ut på det sosiale nettverket.

Instruksjonene for å laste ned Facebook-video til en telefon eller nettbrett er de samme for både iOS og Android.

Etter å ha funnet videoen du vil lagre på enheten, trykker du på avspillingsknappen. Når videoen begynner å spilles, trykker du hvor som helst på skjermen for å se avspilling og menyinformasjon. Velg Cloud ikonet som ligger nederst til høyre på skjermen. En meny vises som gir deg muligheten til å laste ned videoen til mobilenheten din.

Trykk på på Android Sky-ikon laster ned videoen umiddelbart.

Friendly vil be om tilgang til bildene og andre mediefiler. Gi tilgang til å laste ned hvilken som helst video fra Facebook.


Legg igjen en kommentar