Slik spiller du MP3-filer på Nintendo 3DS

Visste du at Nintendo 3DS kan spille musikk i MP3, AAC og andre formater? Følg disse trinnene for å lære hvordan du spiller musikk eller lydopptak på 3DS.

Jason Merritt / Getty Images


Slik spiller du lyd på en Nintendo 3DS

Før du begynner, trenger du:

  • En Nintendo 3DS
  • Et SD-kort (ett følger med Nintendo 3DS)
  • Musikkfiler i MP3- eller AAC-format
  • En PC med SD-kortleser
  1. Når Nintendo 3DS er slått av, tar du Nintendo 3DS SD-kortet fra sporet. SD-kortsporet er plassert på venstre side av enheten. Åpne dekselet til SD-kortsporet, skyv SD-kortet for å frigjøre det, og trekk det deretter ut.

  2. Sett inn SD-kortet i en datamaskin som inneholder musikkfilene du vil overføre til Nintendo 3DS. Datamaskinen må ha en SD-kortleser. Du kan også bruke en USB-til-SD-kortleser.

  3. Hvis en meny spør hva du vil gjøre med det flyttbare mediet, åpner du mappen for å se filene. Hvis menyen ikke vises automatisk, naviger til stasjonen ved hjelp av min datamaskin (PC) eller Finder (Mac).

  4. I et eget vindu åpner du mappen som inneholder lydfilene du vil overføre. Kopier og lim deretter inn (eller dra og slipp) filene til SD-kortet.

  5. Når musikken overføres, tar du SD-kortet ut av datamaskinen.

  6. Sett inn SD-kortet i Nintendo 3DS. Forsikre deg om at strømmen er slått av.

  7. Slå på Nintendo 3DS.

  8. Plukke ut Musikk og lyd på nederste menyskjerm.

  9. Trykk på d-pad ned til du kommer til mappen som er merket SD KORT. Trykk på A for å velge den opplastede musikken din fra en meny.


Spillelister og mer

Du kan tilordne Nintendo 3DS-musikken din til spillelister. Velg når du spiller en sang Legg på nederste skjerm, og velg deretter spilleliste eller lag en ny.

Du kan også manipulere lydfiler. Når en sang spilles, trykk på knappene på nederste skjerm for å endre sangens hastighet og tonehøyde. Du kan også filtrere det gjennom et radioalternativ, fjerne tekstene med Karaoke-alternativet, legge til en ekkoeffekt eller konvertere sangen til en 8-bit chiptune. Bruk L- og R-knappene for å legge til flere effekter, inkludert klapper, skarptrommer, meowing, bjeffing og mer.

Trekk i tauet på den nederste skjermen (eller bruk opp- og nedknappene på d-pad) for å tilordne en annen grafikk for å flytte til lydutgangen. Det er mye retro-kjærlighet her, inkludert en grafikk som minner om en tittel fra Game & Watch-serien, og karakterene fra NES-klassikeren Excite Bike.

Når Nintendo 3DS er åpen, trykk på høyre og venstre knapp på d-pad for å blande gjennom spillelisten din.

Når du lukker Nintendo 3DS, fortsetter musikken å spille gjennom hodetelefonene dine.


Legg igjen en kommentar