Slik løser du det når iPhone-kalenderen din ikke synkroniseres med Outlook

En iPhone-kalender som ikke synkroniseres med en Outlook-kalender er et vanlig problem som mange brukere opplever. Det kan også forekomme med andre iOS-enheter som en iPod touch eller iPad.

Noen ganger vises hendelser som er angitt i iOS Kalender-appen ikke i riktig Outlook-kalender, mens andre Outlook-kalendere på iPhone kanskje mangler viktige data.

Heldigvis finnes det en rekke strategier for å håndtere denne irriterende feilen.

Westend61 / GettyImages


Årsaker til at Outlook-kalenderen ikke synkroniseres med iPhone

Noen av de vanligste årsakene til at iPhone-kalenderhendelser ikke synkroniseres riktig med Outlook inkluderer:

  • Feil kalender som velges når du oppretter en hendelse.
  • Data synkroniseres ikke riktig til serveren.
  • En Outlook-konto som ikke er koblet til en iPhone.
  • IOS-standardkalenderen er feil konfigurert.

Slik løser du problemer med synkronisering av iPhone og Outlook

Her er alle de påviste strategiene for å fikse iPhone Outlook-kalendersynkroniseringsproblemer oppført fra de vanligste og enkleste til minst vanlige og mer tidkrevende. Det anbefales å arbeide gjennom disse løsningene for effektivt å finne årsaken og rette den.

  1. Bytt til Wi-Fi. For at iPhone- og Outlook-kalendere skal synkroniseres riktig, må dataene sendes til online-serverne, og deretter lastes ned på nytt til den andre enheten. Datasynkronisering kan bli forsinket når iPhone er på en mobilforbindelse for å lagre data, så prøv å koble til et Wi-Fi-signal og se om det fungerer.

  2. Deaktiver flymodus. Hvis du har hatt Flymodus slått på mens du ser på en film eller under en flytur, vil ingen av dataene dine synkroniseres ordentlig, siden iPhone ikke kan koble til de aktuelle online-serverne. Sjekk om flymodus er slått på, deaktiver den hvis den har det, koble til et mobil- eller Wi-Fi-signal, og vent noen minutter.

  3. Slå av lavstrømmodus. Når iPhone-batteriet blir lavt, er Low Power Mode aktivert. Denne modusen deaktiverer de fleste bakgrunnsaktiviteter, inkludert nedlastinger og datasynkronisering mellom tjenester.

    Lading av iPhone deaktiverer vanligvis denne modusen automatisk, men du kan også slå den av manuelt. Gå til innstillinger > Batteri og trykk på Lavt strømforbruk vekslebryter.

  4. Lukk alle appene dine. Noen ganger kan apper på iPhone bli glitrende, og den beste måten å fikse dem på når dette skjer er å lukke dem helt og deretter åpne dem igjen.

    Å minimere en app på iOS eller bytte til en annen app betyr ikke at du har lukket forrige app. For å lukke en app fullt ut, sveip ned fra bunnen av skjermen til toppen for å trekke opp alle de åpne appene, og sveip deretter ned på hver app for å lukke dem.

  5. Start iPhone på nytt. Å starte en enhet på nytt for å få den til å fungere ordentlig er litt av en klisje, men den fungerer.

    Bare å trykke på av / på-knappen på en iPhone setter den bare i dvale. Dette er ikke en omstart. For å starte en iPhone på nytt må du slå den helt av og deretter slå den på igjen.

  6. Installer de siste oppdateringene av Outlook-appen. Appoppdateringer inneholder ofte reparasjoner for problemer som at Outlook-kalenderen ikke synkroniseres ordentlig. Noen ganger kreves det til og med å sørge for at apper fungerer som de skal med nye iOS-operativsystemoppdateringer.

    For å raskt se etter appoppdateringer, åpne App Store på iPhone, trykk på oppdateringer, og dra deretter listen over apper og slipp fingeren.

  7. Forsikre deg om at du er logget på riktig Outlook-konto på iPhone. Gå til innstillinger > Passord og kontoer. Hvis Outlook ikke er til stede i listen over kontoer, trykker du på Legg til konto å legge den til.

  8. Sjekk Outlook-tillatelsene dine. Selv om du er logget på riktig måte med Outlook, har du kanskje ikke gitt tjenesten full tilgang på iPhone. Gå til innstillinger > Passord og kontoer > Outlook og sørg for at Kalendere vippebryteren er slått på.

  9. Sjekk iPhones standardkalender. Gå til innstillinger > Kalender > Standard kalender. Du kan ha flere kalendere oppført her, inkludert noen få Outlook-kalendere. Kalenderen med avkrysningen ved siden av er den der nye hendelser opprettet på iPhone vil bli plassert. Forsikre deg om at den foretrukne Outlook-kalenderen din er den som er sjekket.

  10. Forsikre deg om at du bruker riktig kalender i iOS Kalender-appen. Hvis du har problemer med at iPhone-kalenderen din ikke synkroniseres med Exchange eller Outlook, kan det være lurt å dobbeltsjekke hvordan du lager nye oppføringer i iOS Kalender-appen.

    Når du oppretter en ny begivenhet, trykker du på Kalender for å sikre at navnet på Outlook-kalenderen din er merket. Du har kanskje lagret hendelser i feil kalender.

  11. Utfør en manuell iTunes-synkronisering. Hvis du har de nyeste versjonene av iOS og Outlook installert på iPhone, bør kalenderdata synkroniseres via skyen i bakgrunnen.

    Hvis du har prøvd alle tipsene som er nevnt ovenfor, og ingenting fungerer, kan det være lurt å prøve en synkronisering via iTunes. Først kobler du iPhone til datamaskinen via kabelen, åpner iTunes på datamaskinen og velger deretter Enheter > iPhone > info > Kalendere > Synkroniser kalendere fra > Outlook > Alle kalendere > Påfør.


Legg igjen en kommentar