PayPal fungerer ikke?

PayPal er et av de mest brukte online transaksjonssystemene i verden, og hjelper folk med å kjøpe og selge varer og tjenester på mange nettsteder og andre plattformer. Men noen ganger dukker det opp problemer, og du kan oppdage at PayPal ikke fungerer som den skal. Hvis du har problemer med PayPal, er det noen vanlige problemer og hvordan du løser dem.

En av de beste måtene å sørge for at alt fungerer greit med PayPal-kontoen din, er å konfigurere den riktig. Hvis du ikke har opprettet en konto ennå eller ikke har bekreftet en eksisterende, følger du guiden vår om hvordan du konfigurerer PayPal.


Hvorfor fungerer ikke PayPal?

Det er flere grunner til at PayPal kanskje ikke fungerer som den skal. Selve nettstedet kan være nede, eller du kan ha en ubekreftet konto eller ikke nok penger på kontoen din. Det er også en sjanse for at bankkontoen eller kortet ditt ikke er bekreftet riktig. Heldigvis er det enkle måter å løse vanlige problemer med PayPal på.

Sjekk om PayPal er nede

Ditt første skritt er å se om PaPal selv er nede. Hvis du har tilgang til andre nettsteder og tjenester på nettet, kan du gå til PayPal-statussiden for å se om PayPal-funksjonene er i drift eller ikke. Alternativt kan du bruke et nettsted for oppetidskontroll som DownDetector eller Down for Everyone eller JustMe. De vil fortelle deg om PayPal selv har et problem, eller om problemet er på slutten.

Bekreft banken din

Hvis PayPal fungerer bra for andre mennesker, kan problemet være at bankkontoen din ikke er bekreftet, og PayPal kan ennå ikke godkjenne transaksjonene dine. Gå til PayPal brukerstøtte og følg trinnene for å bekrefte bankkontoen din.

Bekreft kredittkortet ditt

Hvis du bruker et kreditt- eller debetkort for å foreta en betaling via PayPal, er det mulig at du må bekrefte kortet før PayPal godtar det. PayPal gir klare instruksjoner om hvordan du bekrefter et kreditt- eller debetkort du har koblet til kontoen din.

Prøv et annet betalingsalternativ

Det er mulig problemet er med kredittkortet ditt. Prøv å bruke et alternativt kort eller en bankkonto på PayPal-kontoen din når du utfører betalingen. Hvis betalingen går gjennom, har du identifisert problemet.

Bruk din PayPal-saldo

Hvis du har problemer med kort- eller bankbetalinger, kan det noen ganger få PayPal til å fungere igjen når du bruker pengene i PayPal-saldoen. Hvis du trenger å legge til penger på PayPal-kontoen din, velger du lommebok > Legg til penger og følg instruksjonene på skjermen for å overføre penger fra bankkontoen din til PayPal.

Gjør transaksjonen fra en kjent enhet

Hvis du har en enhet eller et system som har utført betalinger med PayPal før, kan du prøve enheten på nytt. PayPal tror kanskje du ikke er den opprinnelige eieren av kontoen fordi du får tilgang til tjenesten fra en ny enhet.

Bruk en annen nettleser

Noen ganger skaper visse nettlesere problemer for online-tjenester. Hvis du har problemer med Chrome, kan du prøve Firefox. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve Safari, Edge, Opera eller en annen nettleser.

Deaktiver VPN

Hvis du bruker en VPN eller en proxy-tjeneste for å skjule identiteten din, kan du prøve å deaktivere den for denne transaksjonen. Din tilslørte posisjon kan kaste PayPal av.

Hvis ikke noe av dette fungerer, kontakt PayPal-kundestøtte. Det er et vell av feilsøkingsinformasjon her, inkludert online chat-støtte og et telefonnummer å ringe for å snakke med en ekte person. Vær vedvarende, og du er sikker på å ordne opp i problemet ditt.


Legg igjen en kommentar