Hvor lang tid tar det for PayPal å overføre penger?

PayPal er hvor mange som utfører transaksjoner på internett fra å kjøpe varer på Etsy til fakturering av frilans arbeid til kunder. Når det gjelder tid til å ta ut pengene på kontoen din, er det noen forskjellige metoder du kan dra nytte av.


Koble en bankkonto

Den raskeste og enkleste metoden for å få tak i pengene på PayPal-kontoen din, er å koble dem til bankkontoen din. Når dette er satt opp, kan du overføre så mye penger som du har tilgjengelig.

Avhengig av banken din, kan overføringen vises hvor som helst fra samme dag til tre virkedager. Dette vil avhenge direkte av din finansinstitusjon, tidspunkt på dagen og om det er en føderal ferie når du starter overføringen. Husk at transaksjoner utløst etter 3 ET kanskje ikke beveger seg før neste virkedag. For å bruke denne metoden må du ha minst $7 på PayPal-kontoen din.

Innskudd til bankkonto

Midlene dine ankommer mellom 1 og 3 virkedager.


Koble et debet- eller kredittkort

Mange mennesker bruker debet- eller kredittkortene sine som en direkte måte å betale for de fleste av transaksjonene de gjennomgår på daglig basis. Du kan koble PayPal-kontoen din til et debet- eller kredittkort og overføre penger direkte til den tilknyttede kontoen. Hvis det er et forhåndsbetalt kort, blir pengene satt inn direkte på kortet.

Dette er for øyeblikket den raskeste måten å overføre penger ut av PayPal-kontoen din. Så lenge PayPal ikke oppdager mistenkelig aktivitet, bør disse overføringene vises innen 30 minutter.

Penger overført via kreditt- eller debetkort

Innskudd på et kort tar opptil 30 minutter.


PayPal Debet Mastercard

Hvis du er interessert i et PayPal Mastercard, må du kvalifisere deg gjennom nettstedet og fylle ut en søknad. Hvis godkjent, vil du motta et PayPal Debit Mastercard som lar deg hente penger direkte fra PayPal-kontoen din fra en minibank.

Husk at mens denne metoden lar deg hente penger fra minibank, er det tilknyttede gebyrer på mange minibanker. Du vil også være begrenset til $ 400 per kalenderdag som tas ut i denne metoden.

Be om sjekk

Hvis du ikke er fan av elektroniske overføringer av noe slag, er det et siste alternativ som er tilgjengelig for deg. Du kan be om en sjekk som blir sendt til deg. Du kan dra nytte av dette alternativet ved å åpne overførings siden og deretter velge be om en sjekk via post.

Dette alternativet vil lett ta lengst tid å motta pengene dine. For PayPal-kunder innen de kontinentale amerikanske sjekkene, ankom om 1-2 uker. For regioner utenfor USA kan det ta så lang tid som 6 uker å ankomme.

Motta papir sjekker

Sjekken din kommer om 1-2 uker hvis du er innenfor det kontinentale USA, og opptil 6 uker for internasjonal post.


Legg igjen en kommentar