Hvordan trekke penger fra PayPal umiddelbart

PayPal er en av de mest populære måtene å betale og bli betalt på nettet, men når det gjelder å motta penger i en hast, kan du lure på hvordan du kan ta ut penger fra PayPal umiddelbart. Når du har koblet PayPal til bankkontoen din, er umiddelbare overføringer enkle og koster bare en liten prosentandel av beløpet du planlegger å ta ut. Hvis du ikke har det travelt, er vanlige overføringer gratis.


Hvordan trekke penger fra PayPal umiddelbart

Slik overfører du umiddelbart penger fra PayPal til banken din:

  1. Åpne nettleseren din og gå til PayPal. Velg Logg Inn knappen øverst til høyre på skjermen.

  2. Skriv inn e-postadressen og passordet for kontoen din for å få tilgang til PayPal-kontosammendraget og velg Logg Inn.

  3. Velg under din nåværende kontosaldo Overføre penger.

  4. Plukke ut Overfør fra PayPal til banken din i skjermbildet Overfør penger.

  5. Neste skjerm viser alternativene dine:

    • Instant: PayPal overfører pengene dine umiddelbart for 1 prosent av beløpet som overføres.
    • standard: Trekk ut hele saldoen eller deler av den gratis. Denne overføringen kommer til banken din neste virkedag.

    Velg knappen ved siden av banken din i Instant seksjon. Hvis du har mer enn en bank registrert hos PayPal, velger du den du vil at overføringen skal gå til. Klikk eller trykk neste.

  6. Angi hele beløpet du vil overføre. Du trenger ikke å angi desimaltegn eller komma. Bare skriv sifrene i rekkefølge. Du trenger heller ikke trekke 1 prosent avgift selv. Pass på at alt ser riktig ut og velg neste å fortsette.

  7. Den neste tingen du ser er PayPal's oversikt over overføringen og fradrag for 1 prosent avgift. Forutsatt at ingenting ser ut av sted, bekreft overføringen.

  8. PayPal viser deg en bekreftelsesmelding som gir deg beskjed om at forespørselen din behandles.

    Hvis du kommer tilbake til sammendraget ditt, ser du den nye saldoen i kontoen din. PayPal sender også en bekreftelsesmelding til e-postadressen til kontoen din. Selvfølgelig kan du alltid sjekke kontosaldoen til overføringsdestinasjonen du valgte.


Legg igjen en kommentar