Hvordan legge til penger til PayPal uten bankkonto

Hva å vite

  • Du kan enkelt legge til penger i PayPal, selv om du ikke har en bankkonto, men det vil koste deg opptil $ 3.95 for å få det gjort.
  • Når du er logget inn, er det bare å bruke PayPal-sammendragsskjermen for å komme i gang.
  • Du vil motta en e-post som bekrefter at midler er lagt til når prosessen er fullført.

Denne artikkelen forklarer hvordan du kan bruke PayPal Cash til å legge til penger på kontoen din.

Du kan ikke lenger legge til penger i PayPal via MoneyPak.


Hvordan legge til penger til PayPal uten bankkonto ved hjelp av PayPal kontanter

Med PayPal Cash kan du legge til faktiske kontanter i PayPal-kontoen din hos en rekke populære forhandlere. I motsetning til andre lignende kontantkorttjenester godtas PayPal omtrent hvor som helst online, uendelig lastbar på nytt, og du trenger ikke å bekymre deg for å miste et fysisk kort.

  1. Åpne nettleseren din og gå over til PayPal. Plukke ut Logg inn i øvre høyre hjørne.

  2. Etter at du har logget på, finner du deg selv på PayPal-kontosammendraget. Plukke ut Overføre penger under din nåværende saldo.

  3. PayPal tar deg til en ny skjerm. Plukke ut Legg til penger i saldoen din.

  4. Plukke ut Legg til kontanter i en butikk.

  5. Du kommer til en ny side dedikert til PayPal Cash. Bruk rullegardinmenyen til å velge en butikk der du vil legge til kontanter. Per nå er det syv forhandlere, inkludert 7-Eleven, CVS og Walmart. De er alle veldig vanlige, og du bør ikke ha noen problemer med å finne en i nærheten.

    Det er også en advarsel på siden som forteller deg at det vil være et serviceavgift på opptil $ 3.95. Avgiften avhenger av beløpet du legger til kontoen din.

  6. Velg en leveringsmetode for koden din. Denne koden identifiserer deg og PayPal-kontoen din, så kontantene blir brukt på riktig sted. Når du fortsetter derfra, vil du motta koden din via den valgte metoden. Koden er bare gyldig i 48 timer.

  7. Ta koden din til hvilken som helst forhandler du valgte. Gi kassen koden og forklar hva den er til. De spør hvilket beløp du vil bruke på kontoen din. PayPal tillater alt mellom $ 20 og $ 500.

  8. Etter at du har fullført transaksjonen, vil du umiddelbart motta en e-post på adressen som er koblet til PayPal-kontoen din som bekrefter at pengene er lagt til.


Legg igjen en kommentar