Koblinger til Free Port Scanner Software

Nmap ("Network Mapper") er et open source-verktøy for nettverksutforskning eller sikkerhetsrevisjon. Den ble designet for å skanne store nettverk raskt, selv om det fungerer bra mot enkeltverter.

Foundstone Vision
Rapporterer alle åpne TCP- og UDP-porter og tilordner dem til eierprosessen eller applikasjonen.

Foundstone FPort
Identifiser ukjente åpne porter og tilhørende applikasjoner.

Foundstone Scanline
Tidligere FScan. Kommandolinjeportskanner.

Foundstone SuperScan
Kraftig TCP-portskanner, pinger, resolver.

Skjold opp!
Skjold OPP! godartet sonderer måldatamaskinen på din plassering. Siden disse undersøkelsene må reise fra serveren vår til datamaskinen din, bør du være sikker på å ha administrativ rett til å gjennomføre testprotokolltester gjennom alt utstyr som ligger mellom datamaskinen din og internett.

Angry IP Scanner
Angry IP-skanner er en veldig rask IP-skanner for Windows. Selve programmet er lite, og det kan skanne IP-er i alle områder. Sint IP-skanner pinger først hver IP-adresse for å se om den er live, og løser vertsnavn, skanner porter osv. Når du har konfigurert skanningen. Den har også tilleggsfunksjoner, som NetBIOS-informasjon (datamaskinnavn, arbeidsgruppenavn, for øyeblikket pålogget bruker og MAC-adresse), og den kan lagre resultatdata som CSV-, TXT-, HTML-, XML- eller IP-portlistefiler.

LANSpy
LanSpy er en nettverkssikkerhetsskanner som lar deg samle en rekke forskjellige opplysninger om datamaskiner: Domenenavn og NetBios-navn, MAC-adresse, Serverinformasjon, Domeneregistrering og domenekontroller, Fjernkontroll, Tid, plater, transporter, brukere, global og lokal brukergrupper, policyinnstillinger, delte ressurser, økter, åpne filer, tjenester, register og hendelseslogginformasjon.

PortScan 2000
En rask og lett konfigurerbar portskanner. Du kan angi hvilke porter som skal skannes og hvor mange porter du skal skanne samtidig. Ikke ment for ulovlig bruk, bare kjør portskanning på din egen datamaskin.

Blue's Port Scanner
En god havneskanner er bare et av de grunnleggende verktøyene alle som er seriøst interessert i internett trenger.


Legg igjen en kommentar