Installere skrifttyper bare for Photoshop (Windows)

Grafiske designere finner verdi i å opprettholde et stort bibliotek med skrifter, men på Windows-datamaskiner reduserer mange skrifter hastigheten på datamaskinens oppstart betydelig. Etter design laster Windows alle installerte fontfiler. Når du har noen få tusen av dem - vel, ta en kopp kaffe mens du venter på at skrivebordet skal lastes inn.

Når du laster ned og installerer skrifttyper på PCen, installerer du dem ofte for bruk i flere programmer fra Photoshop til Microsoft Word. Forbedre datamaskinens ytelse ved å adskille skriftene du bare bruker med Adobe-produkter.

Lager: David Muir / Getty Images 


Administrere skrifter med Adobe Typekit

Lisensvilkårene til Adobe Typekit, som er standardmetoden for administrering av skrifter med Adobe Creative Clouds portefølje av applikasjoner, forbyr offline bruk av fontfiler med mindre du har kjøpt filen direkte fra den opprinnelige støperien. Adobes Creative Cloud-skrivebordsprogramvare lagrer bare lisensierte men ikke-kjøpte Typekit-skrifter i en midlertidig mappe, og sletter dem når Adobe-applikasjoner lukkes. Som sådan er det ingen lovlig måte å få tilgang til Typekit-skrifttyper på din lokale maskin.


Installere skrifttyper i eldre versjoner av Photoshop

Imidlertid, med eldre versjoner av Adobe Creative Suite - forut for Creative Cloud - kan du installere de fleste av dine spesielle grafisk design-relaterte skrifter i en Adobe-bare mappe, slik at Windows ikke "ser" dem, men Adobe Photoshop vil, det vil si skriftene vil være tilgjengelige i Photoshop-menyene, men de vil ikke være tilgjengelige fra andre Windows-applikasjoner (ikke fra Adobe). Denne prosessen omgår Windows automatisk lasting av fontfilene ved oppstart, og forbedrer dermed systemytelsen.

Lagre skriftsamlingene dine her C: Program Files Common Files Adobe Fonts.

Ved å gå denne ruten kan du ha en stor skriftsamling tilgjengelig i Photoshop og relaterte Creative Cloud-applikasjoner uten å ofre ytelsen ved å installere dem i Windows Fonts-katalogen. Ulempen er at det kan ta lengre tid å laste inn Photoshop. 


Legg igjen en kommentar