Hvordan slå av Pandora

Pandora er en fin måte å finne musikk til enhver anledning, men når du ikke bruker appen, kan den tømme smarttelefonbatteriet og føre til at andre apper på enheten sakte til en gjennomsøking. Lær hvordan du slår av Pandora på en rekke enheter slik at du ikke dreper batteriet ved å kjøre det i bakgrunnen.

Denne artikkelen gir instruksjoner for hvordan du slår av Pandora på Android, iOS, macOS og Windows.


Slik slår du av Pandora på Android

Du kan lukke apper på Android via skjermbildet Nylig brukte apper. På nyere enheter (Android 9 og nyere) sveiper du opp fra bunnen av skjermen for å få opp appene som kjører, finn Pandora-appen og sveiper den av skjermen for å lukke den.

På eldre Android-enheter, bank på meny -knappen på telefonen for å få frem de aktive appene dine, finn Pandora-appen og sveip den av skjermen for å lukke den.


Slå av Pandora på iOS

For å lukke apper på iPhones og andre iOS-enheter, dobbeltklikker du på Hjem for å åpne multitasking Tray, og sveip deretter opp på appen for å lukke den. Hvis iPhone ikke har en Hjem-knapp (som iPhone X), kan du få tilgang til multitasking Tray ved å sveipe opp fra bunnen av skjermen, og deretter trykke på X på Pandora-appen for å lukke den.

Slik slår du av Pandora på Windows og Mac

Hvis du kjører appen på en Mac eller Windows-PC, velger du X øverst til høyre for å lukke Pandora.


Legg igjen en kommentar