Hvordan bruke Pandora Radio på iPad

Pandora Radio er enkelt en av de beste måtene å streame musikk til din iPad. Nøkkelen til Pandora Radio er at den lager tilpassede radiostasjoner som passer til din spesielle smak i musikk, til og med å lære sanger du liker og ikke liker. Best av alt, det er gratis (med reklame), så du trenger ikke å betale noe for å nyte Pandora. Pandora tilbyr også to betalte alternativer med gratis prøveperioder: Pandora Plus og Pandora Premium.

Pandora-appen krever iOS 11 eller nyere på iPad.


Last ned Pandora Radio App

Mens du kan streame Pandora gjennom nettleseren din på datamaskinen din, trenger du den offisielle appen for å streame den på iPad.

  1. Åpne App Store på iPad og trykk Søk nederst på åpningsskjermen.

  2. Skriv inn Pandora i søkefeltet og velg Pandora for iPad i resultatene.

  3. Pek on Pandora: Musikk og podcaster. Når nedlastingen er fullført, trykker du på Åpen for å starte appen.

  4. Pek Registrer deg gratis i skjermen som åpnes. Hvis du allerede har en konto, trykker du på Logg Inn. Skriv inn ønsket informasjon og trykk på Melde deg på eller velg Logg Inn og bruke eksisterende legitimasjon.

Pandora tilbyr radiostasjoner basert på sjangere som spenner fra rock og blues til indie og jazz. Imidlertid er tilpassede radiostasjoner den beste måten å stille Pandora inn på musikken du liker best. Den gratis versjonen av appen lager radiostasjoner for deg basert på musikkinnstillingene dine.


Hvordan lage din egen radiostasjon

Du kan opprette en radiostasjon ved å skrive inn en artist, et bånd eller et sangnavn i søkefeltet som åpnes når du trykker på forstørrelsesglasset øverst på Pandora-startskjermen. Mens du skriver, trekker Pandora opp topphitene, som inkluderer artister og sanger. Når du ser målet ditt, trykker du på det for å opprette en tilpasset stasjon.

Når du oppretter radiostasjonen, begynner Pandora å streame musikk som ligner den artisten eller sangen. Det starter vanligvis med samme artist, men ikke alltid den samme sangen. Når Pandora streamer musikk, forgrener den seg til musikk fra lignende artister. Slik velger du en sang av en favorittartist:

  1. Trykk på på Pandora-startskjermen forstørrelsesglass øverst på skjermen og skriv inn navnet på en kunstner. (Du kan også starte en stasjon ved å skrive inn en sangtittel, stasjon, spilleliste eller et album.)

  2. Når du skriver inn navnet, vises resultatene. Når du ser resultatet du ønsker, trykker du på det.

  3. Trykk på et utvalg på kunstnerens skjerm. Du kan velge en enkelt sang, et album eller en stasjon du vil basere den nye stasjonen på. Trykk for eksempel på sangen Tenke høyt å starte Thinking Out Loud-stasjonen, som spiller musikk av Ed Sheeran og lignende artister.

  4. Trykk på på skjermen som åpnes Start stasjon. Mens du lytter, velger Pandora sanger som ligner på den du valgte å lage en radiostasjon.

  5. Angi om du liker sangen som spilles ved å trykke på Tommel opp or Tommelen ned ikonet nederst på skjermen.


    Bruk tommelen opp og tommelen ned

    Når du lytter til den nye stasjonen din, kan du høre sanger som ikke er til din smak. Du kan hoppe over sanger ved å trykke på Hopp -knappen, som ser ut som neste spor-knapp i musikkontrollene dine. Men hvis du ikke liker sangen, er det bedre å trykke på Tommelen ned ikon. Mens Skip-knappen kan tolkes som at du ikke er i humør til å høre den aktuelle sangen på det bestemte tidspunktet, forteller Thumbs Down-knappen til Pandora at du ikke noen gang vil høre den sangen igjen. Pandora fjerner den fra stasjonen.

    På samme måte forteller Thumbs Up-knappen Pandora at du liker en bestemt sang. Denne informasjonen hjelper Pandora med å lære din musikalske smak, så den spiller den sangen og lignende sanger oftere i strømmen eller i lignende tilpassede radiostasjoner du lager.


    Legg til flere artister til din tilpassede radiostasjon

    Når du legger til flere artister eller en ny sang til stasjonen du oppretter, øker det stasjonens generelle utvalg. For eksempel har streaming av en tilpasset radiostasjon basert på The Beatles mye musikk fra 60-tallet som Bob Dylan og The Rolling Stones, men hvis du legger til i Van Halen, Alice In Chains og Train, får du et bredt utvalg fra 60- og 70-tallet helt opp til aktuell musikk.

    På venstre side av Pandora-åpningsskjermen er en liste over radiostasjonene dine.

  6. Trykk på et stasjonsnavn for å åpne det.

  7. Rull ned til Legg til variasjon og trykk på den.

  8. Velg blant de anbefalte artistene (eller skriv inn en av dine egne).


Lag mer enn en stasjon

Å lytte til musikk handler om å mate humøret ditt, og en enkelt stasjon vil sannsynligvis ikke være tilstrekkelig til å passe til hvert humør. Du kan opprette mer enn en stasjon, enten ved å bruke flere frø, for eksempel å kombinere favorittartister eller blande sanger fra forskjellige sjangre, eller du kan skrive inn en enkelt artist eller sang for å finne en bestemt type musikk.

Pandora har også en rekke prefabrikkerte stasjoner som den genererer tilfeldig for forskjellige sjangre og samlinger. De vises på startskjermen med dine tilpassede stasjoner.

Legg igjen en kommentar