Hvordan signere en PDF på Android

Det kan være frustrerende å signere en PDF hvis du må skrive den ut, signere den, skanne den og deretter sende den via e-post eller fakse den. Hva om du enkelt kunne signere PDF-en på Android uten å skrive den ut? Du kan, og her er hvordan.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for alle versjoner av Android fra Android 4.0 og nyere.


Hvordan signere en PDF på Android

Ved å signere PDF-en din på Android kan du gjøre det hvor som helst. Enten du ser på et spill eller sitter på stranden, trenger du ikke være i nærheten av et kontor eller til og med kontorutstyr for å signere PDF-en.

  1. Last ned og installer gratis Adobe Acrobat Reader for Android fra Google Play Store.

  2. Når du har appen på Android-enheten din, åpner du PDF-filen du vil signere. Du får en melding som ber deg om å velge hvilken app du vil åpne den med. Velge Adobe Reader.

    Hvis du har problemer med å finne PDF-filen. Adobe Reader har en dokumentvisning. Du finner den på venstre side i navigasjonsmenyen som skyves ut. Adobe Reader vil skanne lagringsplassen din for å se etter eventuelle PDF-filer, som vises i den skyvbare navigasjonsmenyen.

  3. Når PDF-filen åpnes i Adobe Reader, kan du se etter områdene du vil legge til signaturen din. Trykk på området du vil signere, og en meny vises øverst på skjermen. Trykk på Signatur.

    Trykk på på Samsung-telefoner blyant ikonet nederst til høyre, og trykk deretter på Fyll og signer fra menyen som vises.

  4. Trykk på Rediger ikonet (det ser ut som en penn foran en snakkeboble). Det vil føre deg til en annen meny der du kan skrive bokstaver, doodle, fylle ut skjemaer og så videre.

  5. Når du er klar til å signere, trykker du på fyllepenn ikonet for å aktivere signering på dokumentet

  6. Når signering er aktivert, trykk på området av dokumentet der du vil legge til signaturen din. Hvis dette er første gang du signerer en PDF, må du opprette en signatur. Appen tar deg automatisk til et annet skjermbilde der du kan lage en signatur. Bruk fingeren eller pennen til å signere på skjermen.

  7. Når du er ferdig med å lage signaturen, trykker du på hake og signaturen din blir automatisk lagt til dokumentet.

    Skjermbilde av en Michael Jordan signatur.

  8. Hvis du ikke liker plasseringen av signaturen, er det enkelt å endre den. Trykk på signaturen for å velge den, og bruk deretter den nylig viste boksen til å flytte signaturen til en ny posisjon, endre størrelse på signaturen, endre farge, tykkelse, opasitet eller til og med slette signaturen hvis du ikke vil ha den.

  9. Når du er fornøyd med tilstanden og plasseringen av signaturen din, trykker du på Tilbake ikonet for å gå tilbake til forrige meny.

  10. Trykk på meny ikon, og trykk deretter på Dele. Du kan deretter sende den signerte PDF-filen din via e-post eller hvilken tjeneste du velger.


Legg igjen en kommentar