Løs Cygwin1.dll ikke funnet eller mangler feil

Cygwin1.dll feil er forårsaket av situasjoner som fører til fjerning eller korrupsjon av cygwin1 DLL-filen.

I noen tilfeller kan cygwin1.dll feil indikere et registerproblem, et virus- eller malware-problem eller til og med en maskinvarefeil.

Det er flere forskjellige måter som cygwin1.dll-feil kan vises på datamaskinen din. Her er noen av de vanligste måtene du kan se cygwin1.dll-feil på:

Cygwin1.dll ikke funnet
Dette programmet kunne ikke starte fordi cygwin1.dll ikke ble funnet. Å installere programmet på nytt kan løse dette problemet.
Kan ikke finne [PATH] cygwin1.dll
Filen cygwin1.dll mangler.
Kan ikke starte [APPLICATION]. En nødvendig komponent mangler: cygwin1.dll. Installer [APPLICATION] igjen.

Cygwin1.dll feilmeldinger kan vises når du bruker eller installerer bestemte programmer, når Windows starter eller slås av, eller kanskje til og med under en Windows-installasjon.

Konteksten til cygwin1.dll-feilen er en viktig informasjon som vil være nyttig når du løser problemet.

Feilmeldingen cygwin1.dll kan gjelde ethvert program eller system som kan bruke filen på hvilket som helst av Microsofts operativsystemer, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


Slik løser du Cygwin1.dll feil

Ikke last ned cygwin1.dll fra et "DLL nedlastingsnettsted". Det er mange grunner til at det ikke er bra å laste ned en DLL-fil. Hvis du trenger en kopi av cygwin1.dll, er det best å skaffe den fra den opprinnelige, legitime kilden.

Start Windows i sikkermodus for å fullføre et av følgende trinn hvis du ikke får tilgang til Windows normalt på grunn av cygwin1.dll-feilen.

 1. Installer Cygwin, kilden til cygwin1.dll-filen.

  Prøv ditt beste for å fullføre dette trinnet. Installering eller installering av Cygwin, programmet som gir cygwin1.dll-filen er en svært sannsynlig løsning på denne DLL-feilen.

 2. Gjenopprett cygwin1.dll fra papirkurven. Annet enn å installere Cygwin, er den enkleste mulige årsaken til en "manglende" cygwin1.dll-fil at du feilaktig har slettet den.

  Hvis du mistenker at du ved et uhell har slettet cygwin1.dll, men du allerede har tømt papirkurven, kan du kanskje gjenopprette cygwin1.dll med et gratis program for filgjenoppretting.

  Å gjenopprette en slettet kopi av cygwin1.dll med et filgjenopprettingsprogram er bare en smart ide hvis du er sikker på at du selv har slettet filen og at den fungerte ordentlig før du gjorde det.

 3. Legg til banen til cygwin1.dll-filen som en systemmiljøvariabel.

  Det er mulig at et program som trenger cygwin1.dll-filen ser etter det gjennom en miljøvariabel som mangler eller er feil. Du kan fikse dette ved å legge til banen til DLL-filen (f.eks. "C: cygwin64 ") som en miljøvariabel.

  Se denne Stackoverflow-tråden hvis du trenger hjelp til å gjøre dette.

  Denne løsningen er bare nyttig hvis du ikke faktisk mangler cygwin1.dll-filen.

 4. Kjør en virus / malware-skanning av hele systemet. Noen cygwin1.dll-feil kan være relatert til et virus eller annen malware-infeksjon på datamaskinen din som har ødelagt DLL-filen. Det er til og med mulig at cygwin1.dll-feilen du ser er relatert til et fiendtlig program som maskerer som filen.

 5. Bruk Systemgjenoppretting til å angre nylige systemendringer. Hvis du mistenker at cygwin1.dll-feilen var forårsaket av en endring i en viktig fil eller konfigurasjon, kan en systemgjenoppretting løse problemet.

 6. Oppdater driverne for maskinvareenheter som kan være relatert til cygwin1.dll. Hvis du for eksempel mottar en feilmelding "Filen cygwin1.dll mangler" når du spiller et 3D-videospill, kan du prøve å oppdatere driverne for skjermkortet.

  Cygwin1.dll-filen kan eller ikke er relatert til skjermkort - dette var bare et eksempel. Nøkkelen her er å være veldig nøye med feilkonteksten og feilsøke deretter.

 7. Rull tilbake en driver til en tidligere installert versjon hvis cygwin1.dll-feil begynte etter oppdatering av en bestemt maskinvareenhets driver.

 8. Test minne og test deretter harddisken. Vi har overlatt det meste av feilsøking for maskinvare til siste trinn, men datamaskinens minne og harddisk er enkle å teste og er de mest sannsynlige komponentene som kan forårsake cygwin1.dll feil når de mislykkes.

  Hvis maskinvaren mislykkes i noen av testene dine, bytter du ut minnet eller bytter ut harddisken så snart som mulig.

 9. Reparer installasjonen av Windows. Hvis de enkelte feilsøkingsrådene for cygwin1.dll ovenfor, ikke lykkes, kan det være nyttig å utføre en oppstartsreparasjon eller reparasjonsinstallasjon.

 10. Bruk en gratis registerrens for å reparere cygwin1.dll relaterte problemer i registret. Et gratis registerrenseprogram kan være i stand til å hjelpe ved å fjerne ugyldige cygwin1.dll registeroppføringer som kan forårsake DLL-feilen.

  Vi anbefaler sjelden bruk av registerrensere. Vi har tatt med alternativet her som et "siste utvei" -forsøk før det destruktive trinnet kommer opp neste.

 11. Utfør en ren installasjon av Windows. En ren installasjon av Windows vil slette alt fra harddisken og installere en ny kopi av Windows. Hvis ingen av trinnene ovenfor retter cygwin1.dll-feilen, bør dette være ditt neste tiltak.

  All informasjon på harddisken vil bli slettet under en ren installasjon. Forsikre deg om at du har gjort det beste forsøket mulig å fikse cygwin1.dll feilen ved å bruke et feilsøkingstrinn før dette.

 12. Feilsøk for et maskinvareproblem hvis noen cygwin1.dll-feil vedvarer. Etter en ren installasjon av Windows kan DLL problemet bare være maskinvarerelatert.


Legg igjen en kommentar