Hvordan identifisere Eudora-mappen din på Windows

Eudora var en e-postklient som ble oppkalt etter den amerikanske forfatteren Eudora Welty, en amerikansk novelleforfatter og romanforfatter som skrev om det amerikanske sør på grunn av novellen hennes "Why I Live at the PO" Welty, som var i live på tidspunktet for programmets begynnelse (1988), ble angivelig "fornøyd og underholdt." Programvaren ble brukt på Apple Macintosh og Microsoft Windows-operativsystemene, men er ikke lenger under utvikling. 

Eudora var bemerkelsesverdig for å tilby en rekke innstillinger for å tilpasse oppførselen, hvorav mange ikke var tilgjengelige i brukergrensesnittet, men ble åpnet ved hjelp av X-eudora-setting URIer som måtte limes inn i en melding og klikket.

Eudora støttet POP3-, IMAP- og SMTP-protokollene. Eudora hadde også støtte for SSL og i Windows, S / MIME-godkjenning, slik at brukerne kunne signere eller kryptere e-postkommunikasjon for størst sikkerhet. Den støttet også flere palmtop-databehandlingsplattformer, inkludert Newton og Palm OS.


Eudora og Qualcomm

Eudora ble kjøpt opp av Qualcomm i 1991. Eudora ble opprinnelig distribuert gratis og ble kommersialisert og tilbys både som et Light (freeware) og Pro (kommersielt) produkt. Mellom 2003 og 2006 var den fullstendige Pro-versjonen også tilgjengelig som en "Sponset modus" (adware) distribusjon. I 2006 stoppet Qualcomm utviklingen av den kommersielle versjonen og sponset etableringen av en ny open source-versjon basert på Mozilla Thunderbird, kodenavnet Penelope, senere omdøpt til Eudora OSE. Utviklingen av open source-versjonen stoppet i 2010 og ble offisielt avviklet i 2013, med brukere som ble anbefalt å bytte til den nåværende versjonen av Thunderbird.


Eudora og Windows

Avhengig av din versjon av Windows og konfigurasjonen din, kan Eudora oppbevare meldingene, adressebokdataene og innstillingene dine på et av mange forskjellige steder. Hvis du ønsket å sikkerhetskopiere eller kopiere dem, trengte du først å identifisere Eudora-mappen din. Slik har du identifisert Eudora-mappen din på Windows.

Hvordan identifisere Eudora-mappen din på Windows

Slik finner du Eudora-mappen din på Windows:

  • Søk etter eudora.ini På datamaskinen din.

Hvis du bare får ett resultat, er mappen som inneholder eudora.ini din Eudora-mappe.

Hvis det er flere mapper som inneholder eudora.ini, må du åpne dem alle for å identifisere "din" Eudora-mappe. Se etter .mbx-filer og .fol-mapper som samsvarer med oppsettet av postkasser i Eudora.


Finn Eudora-mappen raskere på Windows 2000 / XP og nyere

Hvis du bruker Windows 2000, XP eller nyere, kan du prøve dette først:

  • Plukke ut Kjør fra Start menyen.
  • typen % appdata% Qualcomm Eudora.
  • Plukke ut Tilbake for å gå direkte til mappen Eudora.

Hvis sistnevnte ikke fungerer, bruk metoden ovenfor for å finne Eudora-butikkmappen.

Legg igjen en kommentar