Hvordan få Outlook Mail eller Hotmail i Windows Live Mail

Redaktørens merknad: Windows Live Mail er en utgått e-postklient fra Microsoft. Denne artikkelen forblir kun for arkivformål.

For å åpne en e-post fra en @ outlook.com eller @ hotmail.com e-postadresse, konfigurer du Windows Live Mail til å kommunisere med riktig e-postserver. For å gjøre dette, skriv inn riktig IMAP- og SMTP-server under kontooppsettet. Windows Live Mail bruker disse serverne til å laste ned og sende e-post på dine vegne.

Når du kobler Windows Live Mail til Outlook Mail-kontoen din, vil du ikke kunne synkronisere kontaktene eller kalenderne dine.


Få tilgang til Outlook Mail og Hotmail fra Windows Live Mail

Fremgangsmåten for å legge til en e-postkonto i Windows Live Mail er den samme uansett hvilken e-postadresse du bruker. I motsetning til enkelte e-postleverandører bruker både Outlook og Hotmail de samme IMAP- og SMTP-serverne.

  1. Gå til toppmenyen i Windows Live Mail og velg kontoer.

  2. Velg E-post. Vinduet Legg til e-postkontoer åpnes.

  3. Skriv inn e-postadressen, passordet og visningsnavnet for de sendte meldingene.

  4. Velg Husk dette passordet-avkrysningsruten.

  5. Velg Konfigurer serverinnstillinger manuelt-avkrysningsruten.

  6. Velg neste.

  7. Velg Server type-rullegardinpilen og velg IMAP.

  8. Innkommende serverinformasjon-delen, gå til Serveradresse-tekstboksen og skriv inn imap-mail.outlook.com.

  9. Velg Krever en sikker tilkobling (SSL)-avkrysningsruten.

  10. Port-tekstboks, skriv inn 993.

  11. Velg Autentiser ved hjelp av rullegardinpilen og velg Klartekst.

  12. Logg inn brukernavn-tekstboksen, skriv inn hele e-postadressen din. Skriv for eksempel [email protected] for en Outlook Mail-konto eller [email protected] for Hotmail.

  13. Utgående serverinformasjon-delen, gå til Serveradresse-tekstboksen og skriv inn smtp-mail.outlook.com. på Port tekstboks, skriv inn 587.

  14. Velg Krever en sikker tilkobling (SSL) og Krever godkjenning-boksene.

  15. Velg neste.

  16. Velg Fullfør.


Andre måter å åpne e-posten på

Windows Live Mail oppdateres ikke lenger av Microsoft, så den kan ikke motta sikkerhetsoppdateringer eller funksjonsoppdateringer. Andre programmer kan også brukes til å laste ned og sende e-post, som er oppdatert med de nyeste funksjonene.

For eksempel er Microsoft Mail og Outlook-programmer e-postklienter som fungerer omtrent som Windows Live Mail. Noen andre populære valg inkluderer Thunderbird og Mailbird. Telefonen din har også tilgang til e-post uten behov for ekstrautstyr. Du kan konfigurere e-post på iPhone og Android.

Du kan også få tilgang til Hotmail- eller Outlook Mail-kontoen din online uten et program. Besøk outlook.com for å logge på begge kontoer.

Legg igjen en kommentar