Hva er Foursquare City Guide?

Foursquare City Guide er en gratis app for lokasjonsoppdagelse for iOS og Android. Du kan bruke den til å finne nye steder rundt deg å besøke basert på søk eller personlige anbefalinger gitt av appen.


Slik fungerer Foursquare City Guide-appen

Foursquare City Guide bruker enhetens GPS til å identifisere posisjonen din og finne steder i nærheten som den kan foreslå for deg. Jo mer du bruker appen, jo mer lærer den om stedene du liker å gå, slik at den kan anbefale flere steder du sannsynligvis vil elske også.

Anbefalingene er Crowdsourced fra Foursquare City Guide-brukere, akkurat som deg som har vært på disse stedene og har gitt gode vurderinger og anmeldelser. I likhet med andre apper for stedsoppdagelse som Yelp, OpenTable og andre, blir Foursquares anbefalinger gitt til deg av sitt eget samfunn.


Hvordan bruke Foursquare City Guide App

Du kan bruke Foursquare City Guide for å finne i nærheten:

  • Frokost, lunsj og middag
  • Kaffe og te arenaer
  • Utesteder
  • Ting å gjøre (historiske steder, kasinoer, temaparker, museer, teatre, hytter, alpinanlegg, marinaer, akvatiske sentre, sportssentre, golfbaner osv.)

Du kan også se etter spesifikke arenaer som ikke er relatert til mat og underholdning, for eksempel en bank i nærheten eller en bensinstasjon.

Komme i gang med Foursquare City Guide App

Last ned den gratis Foursquare-appen for iOS eller Android. Når du er installert, åpner du appen og registrerer deg for en gratis konto via din eksisterende Facebook-konto eller e-postadressen din.

Appen vil be om tillatelse til å få tilgang til posisjonen din. Når du gjør det, vil appen kontinuerlig spore posisjonen din når den kjører i bakgrunnen, slik at den automatisk kan merke stedene du drar, selv når du ikke manuelt legger dem inn i appen.

Som med alle apper som kjører i bakgrunnen, kan Foursquare City Guide tømme enhetens batteri raskere enn forventet mens den kontinuerlig bruker GPS-sporing for å spore posisjonen din. Hvis du ikke bryr deg om automatisk posisjonssporing, vil du kanskje gå inn på enhetens appinnstillinger og endre posisjonstilgangen for Foursquare City Guide fra alltid til bare mens du bruker appen.


Foursquare City Guide Apps hovedfunksjoner

Det er fire faner i bunnmenyen.

Søk

Bruk søkefeltet til å skrive inn navnet eller typen arena i det for å utføre et søk. Appen kommer med automatiske forslag til steder i nærheten mens du skriver. Du kan også velge et søkeområde på et kart hvis du vil lete etter noe et sted som ikke er i nærheten av deg.

Alternativt kan du bruke Frokost, Lunsj, Middag, Kaffe og te, Uteliveller Ting å gjøre for å se de beste valgene i nærheten i disse kategoriene. Hvert sted har en rangering av ti plassert til høyre for noteringen.

Trykk på Filtre øverst for å filtrere resultatene etter relevans, avstand, vurdering, pris, steder du har vært, steder du ikke har vært, steder du har lagret, steder du har likt og mer.

lister

Se utvalgte lister opprettet av andre brukere for å hjelpe deg med å oppdage nye steder basert på et felles tema. Se for eksempel og følg eventuelt en liste over fjell- og skisteder, beste spisesteder eller nasjonalparker.

Lag lister ved å gi dem et navn og en beskrivelse, og trykk deretter på Legg til i listen... når du ser på et stedets side. Du kan eventuelt gjøre noen av listene dine samarbeidende slik at andre brukere kan legge til steder i dem også.

Historie

Så lenge du holder Foursquare City Guides posisjonstilgang alltid på mens den kjører i bakgrunnen, vil den automatisk identifisere steder du fysisk besøker og legge dem til i Historikk-fanen.

Bare trykk på et sted i Historikk-fanen for å se høydepunktene, info, bilder og tips. Trykk på blå pluss tegn (+) -knappen nederst til høyre for å dele, legge igjen et tips, rangere, sjekke inn, legge det til i en liste eller legge til et bilde.

Me

Me-fanen viser en feed med alle de siste innsjekkingene dine sammen med litt oppsummert informasjon øverst (tips du har gitt, bilder du har tatt og følgere du har). Trykk på snakkeboble øverst til høyre for å se varsler eller utstyr ikonet for å tilpasse innstillingene dine.

Foursquare's Swarm App

I 2014 delte den opprinnelige Foursquare-appen seg i to separate apper: City Guide for location discovery og Swarm for social location sharing. Ta en titt på vår fullstendige oversikt over Swarm for å finne ut mer om hva Swarm er og hvordan du bruker den.


Legg igjen en kommentar