Hvordan vise vedlagte bilder umiddelbart i Yahoo! Post

Vedlagte bilder er gode ting, ingen tvil om det, men å måtte laste ned vedlegget, starte et passende program på datamaskinen din, og deretter åpne den nedlastede filen i den appen er litt tungvint bare for å ta en titt. Det er hva du må gjøre når du bruker Yahoo! Grunnleggende e-post. Imidlertid, hvis du bruker Yahoo med full funksjon, kan du se vedlagte bilder umiddelbart i dine innkommende e-postmeldinger uten å laste ned filen. Veksle mellom de to versjonene av Yahoo! Mail er enkelt.


Hvordan vise et bilde i Yahoo Mail Basic

Hvis du bruker Yahoo Mail Basic-format, vises ikke bilder umiddelbart i en e-post. I stedet ser du et lenkeikon med en Spar knappen under den. Lagring av lenken laster ned filen til datamaskinen din der du kan åpne et program og se det.

Hvordan vise et bilde i Yahoo Mail med full funksjon

Hvis du foretrekker å se en forhåndsvisning av et vedlagt bilde i e-posten, må du bruke den fullverdige versjonen av Yahoo Mail. Avhengig av innstillingene dine i Yahoo Mail med full funksjon, kan du se denne advarselen: Denne meldingen inneholder blokkerte bilder.

  1. Plukke ut Vis bilder for å se bildene umiddelbart i brødteksten til e-posten, eller velg Vis alltid bilder for å raskt aktivere visning av alle bilder.

  2. Å aktivere gjennom innstillinger, plukke ut innstillinger i øvre høyre hjørne.

  3. Plukke ut Flere innstillinger.

  4. Velg på venstre panel Viser e-post.

  5. Under seksjonen Vis bilder i meldinger, plukke ut Alltid, unntatt i spam-mappen.

  6. Når valgt, Yahoo! E-post lagres automatisk.


Hvordan veksle mellom grunnleggende og fullverdig Yahoo Mail

Klikk på for å bytte fra Basic til Yahoo Mail med full funksjon Bytt til den nyeste Yahoo Mail øverst i Basic Yahoo Mail-vinduet.

Å bytte tilbake til Basic fra Yahoo Mail med full funksjon er et enkelt trinn. Nær øverst til høyre på Yahoo! E-postvindu, velg Bytt til den nyeste Yahoo Mail.

Legg igjen en kommentar