Hvordan legge til et nettsted på Windows 8-startskjermen

Episentret til Windows 8 ligger i startskjermen, en samling fliser designet for å raskt koble deg til favorittappene, spillelistene, folkene, nyheter og mange andre ting. Å feste nye fliser kan oppnås på en rekke måter, inkludert gjennom Internet Explorer i Windows-modus eller Desktop-modus.

Å legge til favorittnettstedene dine på Windows 8-startskjermen er en enkel totrinnsprosess, uansett hvilken modus du kjører i.

Åpne først IE-nettleseren din. 


Skrivebordsmodus

  1. VelgGear ikonet, også kjent som menyen Handling eller Verktøy, øverst til høyre i nettleservinduet.

  2. Når rullegardinmenyen vises, velger du Legg til nettsted på startskjermen

  3. Dialogboksen Legg til nettsted i startskjermbildet vises nå, og viser det aktuelle nettstedets favorittikon, navn og URL.

  4. Press Legg for å lage en Start Screen-flis for denne websiden. Du bør nå ha en ny flis på startskjermen.

  5. For å fjerne denne snarveien når som helst, først, høyreklikk på den og velg deretter Løsne fra Start- knappen nederst på skjermen.


Windows-modus

  1. Press Pin, plassert til høyre for IEs adresselinje. Hvis denne verktøylinjen ikke er synlig, høyreklikk hvor som helst i nettleservinduet for å få det til å vises.

  2. Når hurtigmenyen vises, velger du Fest til Start

  3. Det skal nå vises et popup-vindu som viser det nåværende nettstedets favicon samt navnet. Navnet kan endres etter eget ønske. Vær oppmerksom på at navnet ikke kan endres når du fester et nettsted til startskjermen i skrivebordsmodus. 

  4. Når du er fornøyd med navnet, trykker du på Fest til Start. Du bør nå ha en ny flis på startskjermen.

  5. For å fjerne denne snarveien når som helst, først, høyreklikk den. Trykk deretter påLøsne fra Start-, funnet nederst på skjermen.

Legg igjen en kommentar