Slik løser du Ieframe.dll feil

DLL-filen for ieframe.dll er relatert til Internet Explorer. I mange tilfeller fører installasjonen av Internet Explorer til at ieframe.dll-feil vises.

Andre årsaker inkluderer virus, visse Windows-oppdateringer, feil brannmurinnstillinger, utdaterte sikkerhetsprogramvare og mer.

Ieframe.dll-feil er ganske varierte og avhenger virkelig av årsaken til problemet. Noen av de mer vanlige ieframe.dll-relaterte feilene vises her:

Res: //ieframe.dll/dnserror.htm#
Filen ble ikke funnet C: WINDOWS SYSTEM32 IEFRAME.DLL
Kan ikke finne filen ieframe.dll

De fleste "ikke funnet" eller "manglende" feiltyper ieframe.dll oppstår når du bruker Internet Explorer eller mens du bruker Visual Basic.

"Res: //ieframe.dll/dnserror.htm" og relaterte meldinger er mye mer vanlige og vises i selve nettleservinduet i Internet Explorer.

Feilmeldingen ieframe.dll gjelder Internet Explorer på hvilket som helst av Microsofts operativsystemer som støtter hvilken som helst versjon av nettleseren, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Windows XP.


Slik løser du Ieframe.dll feil

Ikke under noen omstendigheter, last ned DLL-filen ieframe.dll individuelt fra noe DLL-nedlastingsside. Det er mange grunner til at det aldri er en god idé å laste ned DLL-filer fra disse nettstedene.

Hvis du allerede har lastet ned ieframe.dll fra et av disse DLL-nedlastingssidene, kan du fjerne det fra hvor du har plassert det og fortsette med følgende trinn.

  1. Start datamaskinen på nytt med mindre du allerede har gjort det. Feilen ieframe.dll kan være en feil, og en enkel omstart kan fjerne den helt.


  2. Oppdater til den nyeste versjonen av Internet Explorer. Uansett om du mangler ieframe.dll eller om du mottar en nettleserfeilmelding om det, har installering eller oppdatering til den nyeste versjonen av Internet Explorer løst mange brukeres problemer med ieframe.dll.

  3. Bruker du Visual Basic? I så fall endrer du referansen for Microsoft Internet Controls fra eksisterende ieframe.dll til shdocvw.ocx. Lagre prosjektet og åpne det deretter på nytt.

  4. Start ruteren, bryteren, kabel- / DSL-modemet og alt annet som brukes til å kommunisere til internett eller andre datamaskiner i nettverket ditt. Det kan være et problem i en av disse maskinvarene som en enkel omstart kan løse.

  5. Skann hele datamaskinen din for virus. Noen ganger vil ieframe.dll-feilen vises når datamaskinen din er infisert med visse typer virus. Bruk antivirusprogramvaren til å gjøre en fullstendig systemskanning etter virusinfeksjoner.

  6. Deaktiver Windows-brannmur hvis du har en annen brannmur installert. Å kjøre to brannmurapplikasjoner samtidig kan føre til problemer.

    Selv om du er sikker på at Windows-brannmuren er deaktivert, sjekk igjen. Noen sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft har vært kjent for å aktivere brannmuren automatisk, selv om du har en eksisterende brannmur aktivert i et annet sikkerhetsprogram.

  7. Oppdater all brannmur som ikke er fra Microsoft og annen sikkerhetsprogramvare på datamaskinen din. Visse sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft har vært kjent for å forårsake problemer med sikkerhetsprogramvare fra andre leverandører som disse leverandørene er ansvarlige for å løse. Sjekk nettstedene deres for oppdateringer eller servicepakker, og installer tilgjengelige.

    Hvis du allerede kjører en fullstendig oppdatert versjon av sikkerhetsprogramvaren, kan du prøve å avinstallere og deretter installere programvaren på nytt i stedet. En ren installasjon kan stoppe den gnagende ieframe.dll feilmeldingen.


  8. Installer tilgjengelige Windows-oppdateringer. Det er sant at noen tidligere oppdateringer fra Microsoft faktisk kan forårsake noen ieframe.dll-feil, men å installere nyere oppdateringer, spesielt de til selve Windows Update-programvaren, kan bidra til å løse problemet.

  9. Fjern de midlertidige Internett-filene i Internet Explorer. Noen problemer med ieframe.dll kan ha å gjøre med problemer med å få tilgang til eksisterende midlertidige internettfiler.

  10. Øk frekvensen som Internet Explorer ser etter nye versjoner av websider. Hvis standardinnstillingen er for sjelden, og det er problemer med visse sider, kan det hende du ser ieframe.dll og relaterte feil. Åpen inetcpl.cpl fra dialogboksen Kjør (WIN + R) og klikk / trykk på innstillinger -knappen i delen Nettleserlogg i general kategorien. Plukke Hver gang jeg besøker nettsiden hvis du ikke er sikker på hva du skal velge.

  11. Deaktiver Internet Explorer-tillegg en etter en. Et av de installerte tilleggene kan forårsake ieframe.dll-problemet. Hvis du deaktiverer dem selektivt, vises hvilken, hvis noen, som forårsaker problemer.

  12. Sett sikkerhetsalternativene for Internet Explorer tilbake til standardnivåene. Noen programmer, til og med noen oppdateringer fra Microsoft, vil noen ganger gjøre automatiske endringer i sikkerhetsinnstillingene for Internet Explorer.

    Feil eller overbeskyttende sikkerhetsinnstillinger kan noen ganger føre til problemer med ieframe.dll. Å tilbakestille disse innstillingene til standardnivåene kan løse problemet ditt.

  13. Flytt mappen IE midlertidige Internett-filer til standardplasseringen. Hvis mappen Midlertidige Internett-filer i Internet Explorer er flyttet fra sin opprinnelige plassering, pluss både beskyttet modus og nettfiskingsfilter er aktivert, vil ieframe.dll-feilen oppstå.

  14. Deaktiver phishing-filteret i Internet Explorer. Dette er ikke en god langsiktig løsning hvis du ikke har et annet phishing-filter installert, men å deaktivere IEs phishing-filter har vært kjent for å korrigere ieframe.dll-problemer i noen situasjoner.

  15. Deaktiver beskyttet modus i Internet Explorer. Beskyttet modus-funksjonen i Internet Explorer kan i noen veldig spesifikke situasjoner være involvert i å generere en ieframe.dll-feilmelding.


Legg igjen en kommentar