Åpne, lagre og rediger e-postvedlegg i Windows Mail

Når du dobbeltklikker på et vedlegg i Windows Mail, åpnes det hvis filen anses som sikker, eller hvis du har aktivert alle vedlegg og Windows vet hvordan filen skal håndteres.

Du kan vise filen, og hvis det er et tekstbehandlingsdokument, kan du redigere den. Du kan til og med lagre det, men endringene du gjør gjenspeiles ikke i kopien av filen som er lagret i e-posten. Når du åpner vedlegget igjen fra Windows Mail, er endringene borte.

Imidlertid er de kanskje ikke borte for alltid. Når du åpner et vedlegg direkte fra Windows Mail, genereres en midlertidig kopi av filen, og deretter krever Windows det tilknyttede programmet for å åpne kopien. Du trenger bare å vite hvor du skal se etter kopien.


Lagre vedlegg før du åpner dem

For å unngå problemer med tapt redigering:

  1. Lagre vedlegget du vil redigere, i en Windows-mappe.

  2. Åpne kopien i mappen for redigering i riktig program.

Hvor lagrede vedlegg åpnes fra Windows Mail

Hvis du glemmer å redigere med en kopi av filen, kan du prøve å gjenopprette filen fra mappen Midlertidige Internett-filer:

  1. Plukke ut kontroll Panel fra Start menyen.

  2. Åpen alternativer for Internett. Hvis du ikke kan se Internett-alternativer, kan du prøve å velge Klassisk utsikt.

  3. Gå til general fanen.

  4. Plukke ut innstillinger etter Midlertidige Internett-filer.

  5. Velg nå Se filer etter de midlertidige Internett-filene mappe.

  6. Se etter den redigerte kopien av vedlegget i Midlertidige Internett-filer mappen eller i en undermappe i Midlertidige Internett-filer mappe. Hvis du finner filen, dobbeltklikker du den for å åpne den, og deretter lagrer du den i en egen mappe på datamaskinen din, for eksempel Mine dokumenter.


Legg igjen en kommentar