Hvordan unngå å miste AOL-postkontoen

For å unngå å miste kontoinformasjon, e-postadresse og meldinger tilknyttet AOL Mail-kontoen din, må du logge på AOL Mail minst hver 90. dag. Her er hva som kan skje hvis du ikke gjør det.


Hva skjer med AOL Mail etter 90 inaktive dager

Hvis du ikke logger på AOL Mail-kontoen din i 90 dager, er kontoen deaktivert, innkommende e-post kan ikke leveres til postkassen din, og innkommende e-post kan returneres til avsenderen.

Hvis du logger på kontoen din etter dag 90, men før dag 180, blir postboksen din aktivert på nytt, og du vil motta ny e-post igjen. Du kan bruke kontoen din som vanlig, men dette inkluderer ikke meldinger som ble returnert til avsenderen i løpet av deaktiveringsperioden.


Hva skjer med AOL Mail etter 180 inaktive dager

Hvis du ikke logger på i ytterligere 90 dager (totalt 180 dager), blir kontoen din slettet, og du kan kanskje ikke gjenvinne e-postadressen. I tillegg vil e-postene dine, bildene og andre e-postvedlegg slettes.

Hvis du ikke er sikker på om kontoen din er slettet, kan du bruke AOL-er strøm for kontogjenoppretting å sjekke. Hvis kontoen din er borte, vil den fortelle deg at kontoen er deaktivert, eller at du ikke kan tilbakestille passordet ditt.

Legg igjen en kommentar