Hvordan fungerer Doordash?

Doordash er en populær matleveringstjeneste som leverer mat fra restauranter som ikke nødvendigvis serverer eller leverer i ditt område. Tjenesten gir mange av bekvemmelighetene, som ordresporing og online betaling med tipping, som du finner fra store kjeder eller populære lokale spisesteder.


Hvordan fungerer Doordash?

Doordash er et enhetlig nettgrensesnitt som du kan bruke til å bestille et bredt utvalg av menyelementer fra lokale restauranter. Selskapet kan levere dør til dør-levering fra de fleste restauranter som tilbyr take-out. Etter at du har bestilt, tar en Dasher den opp og leverer den til døren din.

Sultne brukere kan få tilgang til tjenesten via nettstedet eller ved å bruke mobilappen, som er tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter.

  1. Åpne nettleseren din og naviger til Doordash. Plukke ut Melde deg på øverst til høyre på skjermen, eller Logg inn hvis du allerede har en konto.

  2. Doordash-nettstedet tar deg til registreringsskjemaet. Fyll ut registreringsskjemaet eller koble din Facebook- eller Google-konto.

  3. Deretter skriver du inn adressen du vil at bestillingen skal leveres til i søkeboksen, og velger deretter Søk.

  4. Doordash viser en liste over restauranter i ditt område som er kvalifisert for levering til adressen din. Mange av disse virksomhetene jobber spesifikt med Doordash for å levere leveringstjenester som ellers bare er takeaway.

    Resultatene øverst på siden er ofte annonser for nasjonale kjeder som har samarbeidet med Doordash. Rull ned for en komplett liste.

  5. Doordash presenterer alternativene dine i et rutenett, med restaurantens logo, navn, matstil, leveringskostnad og beregnet leveringstid. Velg en oppføring for å vise menyen.

  6. Mer informasjon er gitt øverst på menysiden, inkludert restaurantens åpningstider, stjernerangering, avstand fra adressen din og leveringstid.

    Under restaurantoppføringen er menyen delt inn i kategorier med lenker for enkel navigering. Toppseksjonene har de mest populære artiklene. Bla gjennom restaurantens meny og klikk på varene du vil bestille.

  7. Noen varer har muligheter for å tilpasse bestillingen eller legge til spesielle instruksjoner. Gjør et valg, velg eventuelle tillegg eller spesielle ønsker du ønsker, og velg deretter Legg til i handlevogn.

  8. Du vil se varen du valgte i handlekurven din på høyre side av skjermen med gjeldende total på toppen. Når du har lagt til alt du vil bestille, velger du Sjekk ut.

  9. Nå ser du bestillingssammendraget både nederst og til høyre på siden, med en fullstendig oversikt over varene dine og totalsummen. Du kan planlegge levering for et bestemt tidspunkt eller få maten levert så snart den er klar.

    Plukke ut Legg til et betalingskort. Skriv inn detaljene; du kan lagre kortet på kontoen din for senere bruk.

  10. I bestillingssammendraget til høyre er det plass til å legge til et tips til din Dasher (leveringspersonen), som blir belastet kortet ditt. Kontroller at leveringsadressen din er riktig, og velg deretter Bestill.

  11. Du vil se en skjerm med et stort kart som viser både din og restaurantens beliggenhet. Til venstre er beregnet leveringstid og en tracker som oppdateres i sanntid for å vise fremdriften i bestillingen.

  12. Etter at bestillingen din kommer, lar den fullførte bestillingssiden deg se på både restauranten og Dasher som leverte maten din.

  13. Når du er klar til å bestille igjen, logger du på kontoen din og starter prosessen på nytt.


Hvem er dashere?

Dashers er kontraktsarbeiderne som leverer til Doordash. De bruker sine egne biler til å levere, omtrent som Uber eller Lyft, men til mat (som Uber Eats). Du kan registrere deg for å være en Dasher på Doordashs nettsted. De vil vurdere søknaden din, og hvis du blir godkjent, kan du begynne å godta bestillinger via Dasher-appen.

Dashers tjener tipsene som kundene legger igjen når de bestiller, og blir betalt direkte av Doordash. Å være en Dasher er en anstendig sidegig eller deltidsjobb, siden de kan sette tidsplanene og velge hvilke leveranser de vil godta.

Bare husk å tipse!

Legg igjen en kommentar