Hvordan fikse Netflix feilkode UI-113

Netflix feilkode UI-113 oppstår når Netflix-appen på streaming-enheten din ikke klarer å koble til Netflix. For ikke å forveksle med Netflix feilkode UI-800-3, kan dette være forårsaket av problemer med hjemmenettverket, internettforbindelsen, streaming-enheten eller Netflix-appen på streaming-enheten. Det kan også dukke opp når selve Netflix-tjenesten er nede.

Når du opplever Netflix-kode UI-113, ser du vanligvis en melding som sier:

  • Kunne ikke koble til Netflix. Prøv på nytt eller start hjemmenettverket og streaming-enheten på nytt.

Robert Daley / OJO Images / Getty

Feilsøking og reparasjon av Netflix-kode UI-113 innebærer å sjekke ut to forskjellige ting: Internett-tilkoblingen og streaming-enheten.


Netflix Code UI-113 Feilsøkingstrinn

Følgende trinn fører deg gjennom prosessen med å utelukke problemer med internettforbindelsen, nettverket, streaming-enheten og Netflix-appen på enheten.

  1. Utelukke et Netflix-tjenesteavbrudd forårsaker kode UI-113. Siden kode UI-113 kan være forårsaket av enten et tilkoblingsproblem eller et problem med Netflix-appen din, er den første tingen å sjekke om selve Netflix-tjenesten er nede. For å gjøre dette, kan du prøve streaming Netflix på datamaskinen.

    Hvis du prøver å streame Netflix på datamaskinen din, og du ser Netflix Site Error, betyr det at det er et problem med selve Netflix-tjenesten. Du kan ikke streame noe før Netflix klemmer og løser problemet.

    Hvis du får en annen feil på Netflix-nettstedet, spesielt en som gjelder et nettverks- eller tilkoblingsproblem, kan det være et problem med hjemmenettverket eller Internett-leverandøren.

    Den andre måten å sjekke om Netflix er nede, er å bruke en neddetektor. Disse tjenestene kan fortelle deg om et nettsted, som Netflix, YouTube eller Facebook, er nede for alle, eller bare for deg. For mer informasjon, sjekk ut denne guiden til ned detektorer.

  2. Start streaming-enheten på nytt for å fikse kode UI-113. Hvis du slår av strømmen din, kobler den fra og deretter kobler den til igjen for å slå på enheten, kan enheten også fikse feilkode UI-113. Denne nye starten kan løse mange tilkoblingsproblemer, og det tvinger også Netflix-appen til å fjerne og starte på nytt.

    Hvis enheten har muligheten til å gå i lavspenningsmodus, fjæring eller sove når du trykker på strømknappen, er det viktig å faktisk utføre en fullstendig nedstengning. Dette alternativet kan være skjult i en meny.

    Når du slår av streaming-enhet, koble den fra strømmen. La enheten være frakoblet i omtrent et minutt og koble den til igjen. I de fleste tilfeller er et minutt tilstrekkelig tid for at enheten skal slå seg helt av.

    Noen streaming-enheter har ikke strømknapper; de sovner bare når du slår av TV-en. I slike tilfeller, slå av TV-en og koble deretter strømmen fra strømmen. Dette strømmer effektivt enheten.

    Noen streaming-enheter, som Roku, krever litt tid for å få orden på alt etter at de har blitt strømsyklet. Vent omtrent et minutt etter at du kobler til streaming-enheten din igjen før du prøver å streame Netflix.

  3. Logg av Netflix på streaming-enheten din. Hvis strømsykling enheten ikke blir kvitt feilkoden UI-113, er neste trinn å logge av Netflix på enheten. Dette kan fjerne korrupte data eller cache-filer når du logger på igjen.

    De fleste streaming-enheter lar deg logge av Netflix. Hvis enheten har dette alternativet, logger du av, lukker appen, starter den og sikkerhetskopierer. I mange tilfeller løser dette feilkoden UI-113, og du kan streame igjen.

    Noen streaming enhetene gjør dette trinnet litt vanskeligere.

  4. Logg ut av Netflix på alle enheter. Hvis du ikke kan finne ut hvordan du logger av Netflix på enheten din, kan du bruke Netflix.com til å logge av alle enheter som er knyttet til kontoen din:

    Bruk bare dette alternativet hvis du ikke finner ut hvordan du logger av enheten. Hvis du har andre enheter koblet til Netflix, blir de også logget av. Sørg for at du husker passordet ditt fordi du må logge deg på Netflix på hver enhet manuelt.

    1. naviger til Netflix.com.
    2. Klikk på brukerikon i øvre høyre hjørne.
    3. Klikk kontoer.
    4. Rull ned til innstillinger.
    5. Klikk Logg av alle enhetene.
    6. Klikk Logg av.
  5. Oppdater Netflix-påloggingsinformasjonen på PS3. Hvis du har en PS3, må du oppdatere Netflix-påloggingsinformasjonen din:

    1. Naviger til PS3-startskjermen.
    2. naviger til TV / videotjenester > Netflix.
    3. Press X.
    4. trykk og hold Start og Plukke ut.
    5. Vent på meldingen Vil du tilbakestille Netflix-innstillingene og registrere deg på nytt? å vises.
    6. Plukke ut Ja.
    7. Skriv inn Netflix-påloggingsinformasjonen din.
  6. Logg ut av Netflix på Blu-ray-spillere og andre enheter. Hvis enheten ikke har mulighet til å logge av, er det en spesiell kode du kan angi for å få tilgang til et skjermbilde som lar deg deaktivere, tilbakestille eller logge av Netflix:

    1. Start Netflix-appen på enheten din.
    2. Press up to ganger på kontrolleren eller fjernkontrollen.
    3. Press ned to ganger.
    4. Press venstre.
    5. Press ikke sant.
    6. Press venstre.
    7. Press ikke sant.
    8. Press up fire ganger.
    9. Plukke ut Logg av.

    Hvis du ikke ser dette alternativet, velger du Tilbakestill.

  7. Oppdater eller installer Netflix-appen på nytt. Noen ganger er det ikke nok å bare logge av Netflix-appen. Hvis du fremdeles opplever en feilkode UI-113 etter at du har logget av appen, må du oppdatere eller installere på nytt.

    Noen Netflix-apper lar deg tømme hurtigbufferen eller tilbakestille lokale data, som du bør prøve først. Ellers må du slette appen og installere den på nytt.

    Hvis du ikke finner alternativet for å avinstallere Netflix-appen din, kan du skrive inn koden som ble oppgitt i forrige avsnitt ved å trykke på up x2, ned x2, venstre, ikke sant, venstre, ikke sant, up x4 på fjernkontrollen eller kontrolleren.

    Velg på skjermen som vises etter at du har tastet inn koden Tilbakestill or Deaktiver.

  8. Start ditt hjemmenett på nytt. Siden Netflix-kode UI-113 kan være forårsaket av både appdata og tilkoblingsproblemer, er det en sjanse for at det ikke er noen problemer med Netflix-appen på streaming-enheten din. Hvis det er tilfelle, kan problemet være et tilkoblingsproblem. Det første du må prøve her er å starte helt hjemmenettverket.

    Å starte hjemmenettverket på nytt krever at du har tilgang til både modemet og ruteren. Når du utfører tilbakestillingsprosedyren, mister hver enhet i nettverket ditt øyeblikkelig forbindelse til internett.

    Slik starter du hjemmenettverket ditt på nytt:

    1. Koble modemet og ruteren fra strømmen.
    2. La modemet og ruteren unplugged for omtrent et minutt.
    3. Koble modemet og ruteren til igjen.
    4. Vent til modemet oppretter en forbindelse.
    5. Prøv å streame noe på Netflix.

    Hvis du fremdeles ser en feil UI-113 etter at du har startet nettverket på nytt, kan det være lurt å bekrefte at forbindelsen din er sterk nok til å streame video.

    Husk at bare fordi kablet internettforbindelse på datamaskinen din kan streame Netflix, betyr ikke det at den trådløse tilkoblingen din til en streamingenhet kan gjøre det samme.

  9. Forbedre internettforbindelsen. Hvis alt annet sjekker ut, og streaming-enheten din er koblet til nettverket ditt via Wi-Fi, må du kanskje forbedre kvaliteten på internettforbindelsen. Streaming kan fungere fint over Wi-Fi hvis det ikke er for mye forstyrrelse, men det fungerer best når streamingenheten er koblet til via en fysisk Ethernet-kabel.

    Hvis du absolutt må koble streaming-enheten din via Wi-Fi:

    1. Prøv å flytte ruteren din til et nytt sted som er nærmere streamingenheten din.
    2. Flytt andre trådløse enheter, som telefoner, vekk fra ruteren og streamingenheten. Mikrobølgeovner kan forårsake forstyrrelser i tillegg.
    3. Plasser ruteren på en flat overflate, ikke i et skap eller en skuff.
    4. Hvis du ikke kan plassere ruteren rett ved siden av streaming-enheten din, kan du prøve å legge den på en bokhylle eller montere den på en vegg så den er så høyt oppe som mulig.
  10. Koble streaming-enheten direkte til modemet:

    1. Slå av streaming-enheten.
    2. Koble den trådløse ruteren fra modemet.
    3. Plugg din streaming enhet direkte til modemet.
    4. Slå streaming enheten på igjen, og prøv Netflix.

    Hvis Netflix fungerer, har du et problem med ruteren din. Hvis Netflix fremdeles ikke fungerer på streaming-enheten din, men du klarte å streame på datamaskinen din, kontakter du produsenten av enheten. Det kan være et problem med streaming-enheten din.


Å få mer hjelp hvis feilsøking ikke fungerer

Hvis ingen av disse feilsøkingstrinnene hjelper, kan det hende du må kontakte produsenten av enheten, internettleverandøren eller Netflix for ytterligere hjelp.

Legg igjen en kommentar