Slik laster du ned filmer fra Netflix til Mac eller iPad

Det er enkelt å laste ned filmer og TV-serier fra Netflix for å se på iPad når du ikke er koblet til internett. Nedlastede filmer og TV-programmer er perfekte for flyturer, bilturer og andre steder som drar nytte av underholdning, men som ikke nødvendigvis har gode internettforbindelser.

Disse instruksjonene gjelder for alle iPad-modeller med den nyeste versjonen av Netflix-appen og alle versjoner av macOS.

Alex Dos Diaz / Web


Hvordan laste ned filmer fra Netflix til iPad

En iPad er den perfekte enheten for nedlasting av Netflix-serier og filmer fordi den er lett, har stor skjerm, har langvarig batteri og er lett å ta med på turen.

For å laste ned filmer fra Netflix til en iPad, trenger du et aktivt Netflix-abonnement og den gratis Netflix-appen som er tilgjengelig på App Store.

De fleste, men ikke alle, filmer og TV-serier på Netflix har et nedlastingsalternativ. Slik laster du ned fra Netflix til iPad:

  1. Start Netflix-appen på iPad.

  2. Rull ned på åpningsskjermen for å bla gjennom oppføringene og trykk på filmen, TV-showet eller hele sesongen av et TV-program du vil laste ned. Trykk på for å begrense søket til filmer Filmer i menylinjen.

  3. Hvis valget ditt er en film, trykker du på Last ned pil ned under filmbeskrivelsen. Hvis det ikke er en Last ned pil ned, filmen kan ikke lastes ned.

    Når nedlastingen begynner, erstatter et fremdriftshjul nedlastingspilen, og en statusindikator vises.

    Filmen lastes ned til skjermbildet Mine nedlastinger, som du når ved å trykke på Nedlastinger nederst på skjermen

  4. Hvis valget ditt er et TV-program, trykker du på pil nedover ved siden av hver episode du vil se for å starte nedlastningene. Hvis du bruker Smart Download-funksjonen i appen, kan du bare laste ned den første episoden.

    Smart nedlastinger er en funksjon som er slått på i appen som standard. Det sparer plass på iPad når du ser på TV-programmer i flere episoder. Når du er ferdig med å se en episode du lastet ned, sletter appen den neste gang iPad har en Wi-Fi-tilkobling og laster ned neste episode automatisk, slik at du alltid bare har en episode på iPad om gangen.

  5. Når nedlastingen er fullført, trykker du på Nedlastinger -knappen nederst på skjermen for å åpne Mine nedlastinger skjermen.

  6. Trykk på Spille pilen på den nedlastede filmen eller TV-showet du vil se på Mine nedlastinger skjermen for å se den.

  7. Når du vil fjerne filmen eller TV-showet fra iPad, trykker du på Last ned ikonet ved siden av oppføringen - det ligner på en hake i en rute - og trykk deretter på Slett nedlasting for å fjerne den fra iPad. Du kan også finne de nedlastede Netflix-filmene og showene dine i Nedlastinger menyen nederst i appen.

Du kan ikke beholde en nedlasting på iPad hvis du avslutter abonnementet.


Netflix App-innstillinger

Innstillingene for Netflix for iPad-appen er der du indikerer om du vil begrense nedlastinger til bare Wi-Fi, som er standard. Du kan også endre videokvaliteten fra Standard, som er tilstrekkelig for visning på iPad, til Higher, noe du kanskje foretrekker hvis du planlegger å streame filmen til en større skjerm, og slå Smart Downloads på og av, blant andre alternativer. Finn Netflix App-innstillinger ved å trykke Flere nederst på Netflix-skjermen.

Slik laster du ned filmer fra Netflix til en Mac

Det er ingen Netflix-app for Mac. Du kan få tilgang til Netflix i en nettleser, men du kan ikke laste ned noe innhold fra nettleserversjonen av Netflix til en Mac. Netflix støtter ikke nedlasting og offline ser på Mac.

Til tross for dette er det et par lovlige alternativer for visning av nedlastet Netflix-innhold på en Mac:

  • Boot Camp og Windows: Netflix tilbyr en Netflix-app for Windows-datamaskiner i Microsoft Store. Boot Camp, et verktøy som kommer på Mac-maskiner, kjører Windows 10 på en Mac. Deretter kan du laste ned Netflix-appen for Windows og bruke den til å laste ned innhold fra Netflix lovlig. Du trenger imidlertid en kopi av Windows 10 for å installere på en Mac, så dette er ikke et billig alternativ.
  • Streaming fra en iPad: Netflix-appen for iPads støtter AirPlay, som tillater trådløs streaming av multimediainnhold mellom Apple-enheter. Så du kan streame alt Netflix-innhold du laster ned på en iPad til en Mac. På denne måten kan du vise en film på en større skjerm for flere seere. Dette er ikke det samme som å laste ned til Mac, men det er en løsning for brukere av flere enheter.

Slik laster du ikke ned Netflix-filmer til en Mac

Du kan kjøre på tvers av programvare for skjermopptak på nettet som prøver å omgå Netflix begrensning, men vær forsiktig. Å kopiere en film på nettet er piratkopierende innhold, noe som er ulovlig, og kvaliteten på resultatet er ofte dårlig. Netflix kommer sannsynligvis ikke etter deg hvis du tar opp et show for deg selv og ikke deler det med andre, men vil du ta sjansen? Bedre sjekk Netflix-vilkårene.

Å kopiere en film er ikke det samme som å laste ned en film. Det tar like lang tid å spille inn som filmen kjører, og kvaliteten er aldri like god som originalen. Du risikerer også å laste ned skadelig programvare sammen med hvilken som helst programvare for skjermopptak eller opptak du prøver.

Å laste ned Netflix til en Mac er kanskje ikke den beste ideen - enda mindre hvis du har en iOS- eller Android-mobilenhet som støtter Netflix-appen og laster ned videoer for visning offline.


Legg igjen en kommentar