Hvordan bruke Venmo til å enkelt sende og motta penger

Så du vet alt om Venmo og er klar til å begynne å bruke den? Flott, vi har trinnene og tipsene for å komme i gang.


Venmo-registrering og pålogging

Først og fremst må du laste ned appen til enten iOS eller Android (Windows-enheter støtter ikke Venmo). I appen velger du en måte å opprette en konto via Facebook eller ved hjelp av en e-postadresse. Du må validere et mobiltelefonnummer ved å skrive inn koden de sender tekst til deg, og så er du klar til å opprette en konto.

Kontoen din vil inneholde et bilde, noe som er viktig fordi det gjør det mulig for folk å raskt bekrefte at du er det de vil betale

Du velger også et brukernavn, som kreves for å være unikt, og som lar andre brukere søke etter deg for å be om eller sende penger. Appen vil spørre om du vil koble til Facebook (hvis du ikke allerede har registrert deg via Facebook) og deretter spørre om du vil synkronisere telefonkontaktene dine for å finne Venmo-brukere du allerede kjenner.


Justere Venmo sikkerhetsinnstillinger

Etter at du har opprettet profilen din, vil Venmo veilede deg gjennom sikkerhetsalternativene. Standardinnstillingen på appen er Offentlig, noe som betyr at alle som bruker appen kan se aktivitetene dine. Du kan endre det ved å gå til Innstillinger> Personvern hvis du helst ikke vil ha delt fane sendt i cyberspace og kommentert av andre brukere. Selve betalingsbeløpet vises ikke, men Til / Fra-informasjonen og eventuelle kommentarer vil være offentlig synlige med mindre du oppdaterer innstillingene dine.

De andre sikkerhetsalternativene dine er venner, hvor bare personer du kjenner i appen vil se transaksjonene dine, eller Privat, som bare viser betaleren / betalingsmottakeren. Hvis du og en venn har forskjellige personverninnstillinger, vil Venmo som standard være innstillingen som er mer begrenset mellom de to personene som er involvert i transaksjonen.

For ekstra sikkerhet kan du bruke Innstillinger for å kreve Touch ID eller passord for å åpne Venmo.


Legge til et betalingsalternativ til Venmo

For å være klar til å bruke Venmo, må du legge til et betalingsalternativ ved å koble til en bankkonto eller legge til et kreditt- eller debetkort. Å betale med Venmo-saldoen din, via bankkontoen din, eller bruke debetkort er gratis; bruk av kredittkort medfører en avgift på 3%.

Hvis du velger å koble bankkontoen din, kan du enten bekrefte umiddelbart ved å oppgi bankinnlogging og passord til det sikre Venmo-systemet. Hvis du helst ikke vil angi bankinnloggingen din, kan du vente noen dager på at Venmo utfører mikrooverføringer for å validere kontoen din.


Venmo Limits

Før du bekrefter identiteten din med Venmo ved å legge til de fire siste sifrene i SSN, postnummer og fødselsdato til Venmo-kontoen din, vil du ha en ukentlig rullende grense på $ 299. Etter at identiteten din er bekreftet, gjelder følgende grenser. 

  • Alle transaksjoner kombinert (sending av midler, autoriserte selgerbetalinger og Venmo Mastercard®-kjøp kombinert): $ 4,999.99 ukentlig rullende grense
  • Sende midler (betaling til og aksepterte forespørsler fra andre Venmo-brukere): $ 2,999.99 ukentlig rullende grense
  • Autoriserte selgerbetalinger (betaling for varer eller tjenester via mobile nettsteder eller apper fra selgere godkjent av Venmo): $ 2,000 per kjøp, 30 transaksjoner per dag

Venmo Mastercard har spesifikke grenser på $ 3,000 per kjøp, en $ 500 ukentlig rullende grense for omlasting, og en $ 400 daglig grense for minibank, uten resept og kontanter tilbake med kjøpstransaksjoner.

Alle grenser er underlagt periodisk gjennomgang og kan endres av Venmo.

Sende eller be om en Venmo-betaling

Når du er klar til å sende eller be om penger, kan du Søk etter mennesker for å finne en venn for transaksjonen. Søkefunksjonen fungerer for brukernavn (starter med @) eller for for- og etternavn.

Når du finner riktig person, kan du skrive inn en beskrivelse av transaksjonen og deretter enten Betale or Be.

Standardalternativet er å bruke en hvilken som helst saldo du har på Venmo-kontoen din først. Hvis du ikke har tilstrekkelige Venmo-midler, kan du velge om du vil bruke bankkontoen eller et kort.

Hvis du skal prøve Venmo, må du sjekke ut innleggene våre for å kansellere en Venmo-betaling og legge til penger på Venmo-kontoen din.


Legg igjen en kommentar