Slik sletter du eBay-kontoen din raskt og enkelt

Selv om eBay kan være nyttig for å rydde ut noe i hjemmet ditt som du ikke lenger trenger, eller å plukke opp kjøp av andres uønskede varer på internett, trenger du ikke å la kontoen være åpen hvis du ikke bruker den. Å stenge eBay-kontoen din kan kreve at du hopper gjennom noen få steg, men det er helt smertefritt hvis du følger disse trinnene.

Det er noen ting du bør vurdere først.


Hva skjer når jeg sletter eBay-kontoen min?

Slette eBay-kontoen din kan ikke skje umiddelbart når du begynner prosessen, men det er et permanent steg hvis du følger med den. Du vil ikke lenger være i stand til å kjøpe eller selge på nettstedet, du vil også miste alle dine tilbakemeldinger, og du vil miste din kjøps og salgs historie - nyttig informasjon dersom du glemmer når eller hvor du har kjøpt noe, eller fra hvem .

Hvordan slette eBay-konto

Du kan deaktivere eBay-selgerkontoen din ved å fjerne de automatiske betalingsalternativene og kansellere eventuelle aktive eBay-abonnementer du har, men hvis du ønsker å kaste ut hele kontohistorikken og alt med den, kan du slette eBay-kontoen din slik at du kan starte på nytt eller aldri komme tilbake igjen.

Før du begynner å avslutte kontoen, må du sørge for at alt er i orden. sørg for at disse tingene er i orden først:

  • Du har ingen utestående saldoer med kjøpere, selgere eller selve nettstedet. Alle avgifter må betales og saldoen din må være null før du kan stenge kontoen.
  • Du må ikke ha uløste suspensjoner eller begrensninger.
  • Du kan ikke ha bud på noe aktivt. Hvis du har det, kan du enten kansellere disse budene eller vente på at auksjonen avsluttes før du sletter eBay-kontoen.

Hvis du kan merke av i alle disse boksene, er du klar til å slette eBay-kontoen din. Det er noen få trinn å følge, men de er ikke kompliserte.

  1. Gå til eBay-hjemmesiden og logg inn på kontoen din.
  2. Gå til Min eBay, velg deretter Konto fanen.

  3. Velg Lukk kontoen min lenke på høyre side.

  4. Du blir deretter ført til en hjelpeside som vil gjøre sitt beste for å fraråde deg å følge med på slettingen. Hvis du ikke er sikker på at du vil slette kontoen din, fortsetter du instruksjonene nedenfor.

    Hvis noe har plaget deg med eBay eller kontoen din, kan det være verdt å se gjennom voldgiftsalternativene.

  5. Under Lukke eBay-kontoen din overskriften, les trinnene for å sikre at du oppfyller kravene. Velg det blå når du er klar send inn en forespørsel om å lukke kontoen din.

  6. Du blir deretter bedt om å bekrefte hvorfor du vil lukke kontoen din. Bruk rullegardinmenyen til å velge årsak, og hvis du blir bedt om det, velg en mer detaljert årsak.
  7. Velg den blå Fortsett knappen.

  8. eBay vil tilby deg litt hjelp til å prøve å lindre problemet uten å lukke kontoen. Hvis du er bestemt, hold deg til avslutningen og velg Nei, vennligst lukk kontoen min fra rullegardinmenyen, og velg deretter Fortsett en gang til.

  9. Les gjennom informasjonen om å stenge kontoen din på den siste siden. Når du er klar, merker du av i boksen for å bekrefte at du har lest alt, og velg Fortsett en siste gang.

Forespørselen om avslutning av kontoen din sendes deretter til eBay. Du bør da motta en e-postbekreftelse på dette innen 24 timer for å bekrefte mottakelsen. Hvis du ikke har brukt kontoen i løpet av de siste 60 dagene til kjøp eller salg, vil avslutningen av kontoen finne sted innen 30 dager. Hvis du har brukt kontoen nylig, vil den være åpen i 60 dager.

Du kan ombestemme deg når som helst i løpet av denne løpetiden, men når tiden er ute, blir kontoen slettet. På det tidspunktet, hvis du vil begynne å bruke eBay igjen, må du opprette en ny konto.


Legg igjen en kommentar