Hvordan bruke Bumble

Bumble er den kvinnesentrerte datings- og nettverksappen som dukket opp som en direkte konkurrent til Tinder. I stedet for å bare legge til rette for raske tilkoblinger, har denne appen som mål å hjelpe deg med å finne venner, partnere og nettverk med lokale fagpersoner, alt fra samme sted.


En rask gjennomgang: Hva er Bumble?

Ikke alle apper som er bygget for å koble folk til, gjør det mens de tenker på de faktiske menneskene som er involvert. Bumble, ble delvis bygget for å styrke kvinner og gi dem en bedre sjanse for dypere forbindelser i motsetning til konkurrenter som Tinder.

Bumble er delt inn i tre separate seksjoner: Bumble Date, Bumble BFF og Bumble Bizz. Hver og en har sine egne spesifikke formål og fungerer litt annerledes. Bumble Date er for folk som leter etter en date natt, eller et nytt forhold.

Du kan finne nye venner i området med Bumble BFF, og da er Bumble Bizz bygget for fagpersoner å få nettverk i sin bransje. Hver annen metode for bruk av Bumble krever at du bygger profilen din på nytt. Dette betyr at du velger bilder å vise frem, skriver en kort biografi og snakker om det du leter etter.


Hva gjør bumble annerledes?

I stedet for at en størrelse passer til alle slags nettverk, er Bumble bygget for å gi deg byrå enten du dater eller nettverk. Du kan også koble både Instagram og Spotify til Bumble-profilen din for å gi potensielle kamper et bedre blikk på deg før de sveiper bort.

Matching er der Bumble skiller seg ut fra andre matchende sosiale apper. I Bumble Date blir hele byrået overlevert til kvinnen. Ikke bare trenger begge brukerne å matche og sveipe interessen, men da må kvinnen gjøre det første trekket og sende ut en melding. Det er en måte å få kvinner til å føle seg litt tryggere mot overgrep eller trakassering som ofte kan dukke opp i apper av denne typen.

Nå er det ikke å si at du ikke kommer til å støte på mennesker du ikke vil håndtere. Hvis det skjer, har du to grunnleggende alternativer. Du kan oppheve samsvar med noen, eller helt blokkere dem. I begge tilfeller kan dette gjøres på bare noen få trykk slik at du kan fortsette med ting og ikke bo.


Hvordan blokkere eller unmatch noen på Bumble

  1. Åpne melding senter med personen du vil blokkere.

  2. Trykk på tre vertikale prikker i øvre høyre hjørne av skjermen.

  3. Pek unmatch or blokkere.

Matching på Bumble

For å matche med noen er alt du trenger å gjøre å sveipe mot venstre eller høyre. Når du åpner appen, ser du mulige treff. Du ser profilen til den andre personen, bildene de har koblet sammen og annen informasjon. Hvis du blar til bunnen av siden, vil du også se et sted hvor du kan trykke på enten et x eller et hake der du kan matche med noen.

Du vil også se et stjerneikon nederst i profilen, som er ikonet for bumbles valuta-bumble-mynter og Super Swipes. Å bruke disse myntene er en måte å trygt vise en annen bruker at du virkelig er interessert i dem, i stedet for den vanlige frem og tilbake som følger med å møte mennesker gjennom en app.

Hvis du sveiper for å matche med noen, og de allerede har svevet rett på deg, vil det dukke opp et skjermbilde som viser deg kampen. Dette er også en enkel tid å kaste ut en hei-melding for å presentere deg selv.


Etter Matching

Når du har matchet noen, og de har matchet deg, vil denne personen dukke opp i kampkøen din. Denne delen av appen blir funnet ved å trykke på meldingsikonet øverst til høyre på skjermen.

Matchkøen din er en horisontal rad som inkluderer en grønn sirkel med folk som er interessert, men du ikke sveipet match med, og en rad med alle du matchet med.

Under det ser du samtaler. Ved å trykke på ikonet til en person du samsvarer med, åpnes en chatboble og gir deg sjansen til å chatte. Hvis dere to ikke har pratet i løpet av det første døgnet, utløper kampen, og du må matche igjen for å bli kjent.

Chatfunksjonen inne i Bumble er også ganske solid så langt disse tingene går. Du kan sende tekst, sende gifs eller til og med kaste bilder der når du blir kjent med denne nye personen. Det gjør det enkelt å holde ting i appen til du er sikker på at du vil flytte av appen.

Byttemetoder for bruk av Bumble

Hver annen måte å bruke Bumble kommer med sin egen mengde mennesker du kan koble deg til. Du kan imidlertid ikke se mulige treff for Bumble Bizz mens du bruker Bumble BFF eller omvendt.

Byttemetoder er veldig enkle å gjøre, og lar deg bevege deg frem og tilbake uten problemer. Bare husk å sette opp profilen for hver metode slik at du kan se frem til så mange kamper som mulig, så er du god å gå.

  1. Åpen Bumble.

  2. Trykk på toppen av skjermen der metoden for Bumble du er logget på vises. Det vil si Bumbledate, Bumblebff eller Bumblebizz.

  3. Sveip mot venstre eller høyre for å velge metoden for å bruke Bumble du vil bruke og trykk på bryterknappen.

Stå ut blant mengden

Med Bumble, jo mer informasjon (og jo mer av din personlighet) som skinner gjennom på skjermen, jo flere treff kan du forvente. For det formål har vi satt sammen noen tips for optimal matching!

  • Vis frem på bilder: Du kan laste opp 6 profilbilder for hver metode. Vis frem din personlighet med bilder av kjæledyr, venner, familie og hobbyer!
  • Rock din profil: Du kan velge å avsløre om du drikker, røyker, får barn og mer gjennom raske spørsmål. Selv om ingen av disse svarene er obligatoriske, kan du sørge for at du får samsvar med høyere kvalitet ved å svare på dem. På samme måte har du plass til å skrive ut det du leter etter, så sørg for å snakke selv. La det som er kjekt med deg skinne igjennom!
  • Chat det opp: Når du har laget kamper, må du sende en melding! Enten det er en rask gif eller en søt hei, er den enkleste måten å møte mennesker å snakke med dem. På samme måte, hvis du ikke innleder en samtale i løpet av de første 24 timene som kampen utløper, så vær modig og gjør det første trekket!

Legg igjen en kommentar